Ishrana po krvnim grupama

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

violentjack

Post by violentjack »

:lol: :lol: :lol:
nikita

Post by nikita »

Cini mi se da pricamo o Hemocode-u
Znam da je prije nekoliko godina bio izazvan boom sa tim zafrkancijama ovde. Ljudi su mrsali, debljali se, lijecili, zenama se dopala ideja o idealnoj liniji cvrstim noktima ljepom tenu i zdravoj kosi.
Ja sam se uvijek pitala narastu li grudi od toga :D

Opanak je naveo malo sturo i sveo na osnovne krvne grupe, tj prekopirao neadekvatan tekst.
Ali koliko sam upoznata sa time hemocode je individualni test krvi koji opredjeljuje spektar namirnica koje ne odgovaraju vasem organizmu i obrnuto.

To je analiza male kolicine krvi naspram 130 svakodnevnih namirnica koje upotrebljavate u ishrani na osnovu koje dobijete rezultat sta je za vas zdravo ili ne zdravo.

Slozena fiziko -hemijska analiza je adekvatna samo u slucaju da je strogo individualna.

Mislim da je zafrkancija zapatentirana u Rusiji na institutu bio medicinske hemije pri ruskoj akademiji medicinskih nauka pod rukovodstvom akademika Arkchatova.

Mislim da sve ovo ima smisla, jer jedan od razloga koji skracuje zdrav i punocjen zivot je nepravilna ishrana.
Hrana vrsi svakodnevne uticaje na sve sisteme naseg organizma izazivajuci ili pogorsanje hronicnih boljki ili suprotno, pomaze odrzavanju neophodnog balansa.

Genetski je zalozeno da celije od kojih se i sastojimo dozvoljavaju nam da zivimo 120 godina recimo, ali samo u slucaju normalnog finkcionisanja istih koje se po ovoj metodi postize zdravom izbalansiranom ishranom i cistim krvotokom.
Post Reply