Svi znaju koja je klima TATA za sve klime ,e pa došla je najnovija Nocria X
Prvi i jedini u Bosni
Tko nije razumio shvatit će!
Moderator: anex
Hmm ovo je klima od 5KW cini mi se. Nesto nzm moze li jeftinije posto gledam neki gree modeli koszaju 1400 KM te jacinerovac13 wrote:Serija SF je srednja klasa mitsubishi electric.probook wrote:Ma me reklamiram nisam iz Sarajeva nego taj model sam nasao za nekih 1900 KM, a opis samo na univerzalno stranici. A znam da svi proizvodjaci imaju dobre i lose serije tih klima, pa nemam pojma kakva je ova.zlo zlo wrote:opet klon reklamira![]()
probook nedavno sam kupovala i sama, ako trebaš preporuke iz grada javi se na privat na hot
![]()
![]()
S tim sto oko 2000KM kostaju top modeli mitsubishi fuitsu i slicno.
Klima vjerujem da je ok.Ali ima i boljih kupovina za te pare.
Nisi ti reklamirao.
Nego imamo lika koji troluje temu zadnjih mjeseci,a niko od moderatora izgleda nece ili ne moze nista da poduzme.
Nego kad ti pise neko sa profilom starim tek par dana.....to je vjerovatno on......u zadnje vrijeme se ovdje javio sa jedno 30-ak profila....a bice ih jos puno
Gdje si bio prije mjesec dana.BIla ponuda stoljeca.Panasonic koji kosta inace po 4000-5000 KM bio na rasprodaji po 2100KM.To je bila najbolja kupovina ikad ovdje od kako se ja bakcem klimama ovih 10-11 godina.Mislim da je i ketron uhvatio jednu.probook wrote:Hmm ovo je klima od 5KW cini mi se. Nesto nzm moze li jeftinije posto gledam neki gree modeli koszaju 1400 KM te jacine

čak se dvije klepilerovac13 wrote:Gdje si bio prije mjesec dana.BIla ponuda stoljeca.Panasonic koji kosta inace po 4000-5000 KM bio na rasprodaji po 2100KM.To je bila najbolja kupovina ikad ovdje od kako se ja bakcem klimama ovih 10-11 godina.Mislim da je i ketron uhvatio jednu.probook wrote:Hmm ovo je klima od 5KW cini mi se. Nesto nzm moze li jeftinije posto gledam neki gree modeli koszaju 1400 KM te jacine
A sto se tice dobre cijene.Ja prije par dana kupio za roditelje daikin ftx50gv po cijeni 1495 KM.
Oni inace se griju na pelet godinama,ali kad vide koliko se ja jeftino grijem na klime odlucili su i oni da batale pelet.
Pogledaj kolika je ova klima po cijeni 1495 KM.
Kakva je situacija sa novom nocriom.
Pogledaj gore na Mokusnicama, kod one staklene baste (zaboravim ime kafica), desno od kafica je radnja koja prodaje klime, konvektore i sl. Cini mi se da imaju Daikina.Bobi wrote:Bem vam patka, ko "radi" ove Daikin u Zenici, hajd brzo...imena
?
Roditelji se griju vec na pelet._Astra_ wrote:@rovac Koliko m2 planiras grijati ovom 5icom?
Kakva je izolacija?
Planiras li koristiti druge izvore grijanja?
Gazda je to sredio direktno preko http://mitsubishisrk.eu/zs/ (pošto živi na relaciji (Engleska/Norveška) ima neke poznanike tamo a oni su nas uputili na erkond iz čitluka oni su distributeri/dileri za BiH, a pošto je motel u Počitelju nekako ovi ispadoše blizu i povoljni jer su nam ostali tražili malo više od 20 000 za fujitsu i daikin, dobih pozive i email sa predračunom radova.rovac13 wrote:Posaljes upit u jos 5-6 firmi koje se bave time.
Za 12 takvih uredjaja odma ce odgovorit i dat svoju ponudu.
NIje to malo para.
I na kraju izaberes najpovoljniju.