Platio si invertere a dobio klime koje mogu raditi izgleda samo kao on/off.
Ili nek naprave da rade kako treba , ili nek demontiraju i nose i vrate novac.
Ja bi to tako završio.
Moderator: anex
Platio si invertere a dobio klime koje mogu raditi izgleda samo kao on/off.
I ja u većini slučajeva ganjam akcije - popuste.Benjamin1994 wrote: ↑28/10/2021 23:14 Ja sam onaj pravi carsijanerski kupac, znaci nista bez popusta ne kupujem, zena bjezi od mene kad nesto hocu da kupim koliko je bude stid, ali se na kraju ispostavi da ti bar 10% popusta moze dati i najobičniji radnik. Sto se tiče garancije, neispravnosti, vraćanja stvari, u kost odmah, nema tu rasprave njeznosti neke, nesto, odmah dođi pravi ako ne moze drugo novo donesi ili vracaj pare. Nedavno smo imali problem sa namještajem, dosli ljudi montirali sve, bukvalno napravljeno sa padom,sjedis i klizis sa namještaja, svakim potiranjem stvore se neke grudice, uzas zivi. Na kraju hice da mijenjaju da prepravljaju nesto, jer je rađeno po mjeri, strasno jaka firma ne bi da imenujem sad, samo su ga odnijeli, i pare sve vratili i vjerojatno ce zavrsiti ko exponat, jer Cisto sumnjam da ce se nekom uklopiti.
Da . Kako budu ve'i minusi ici ce do 100 .. 110 KMBenjamin1994 wrote: ↑29/10/2021 19:50 Brate 15kw ako ti je dvotarifno brojilo, u prosjeku je to 15kf kilovat ispadne te 2,25km dnevno, puta 30 dana, nekih 50/70 km otp
Zar na grijanju krilca ne spustas prema dole?player_ wrote: ↑30/10/2021 09:37 Imam sigurno i gubitaka al je stvarno povelik prostor jos potkrovlje i puse direktno na hodnik i kontantno su haman krilca da puse visoko ona predzadnja crtica sa fan 2 ili 3...
Ne spada na 19 kad postigne obicne je na 22 21 20 varira navece kad je vanjska 5-6 ali dnevni premocan sa setovanom 22 moze u kratkim rukavima
Probacu u nedjelju malo se vise igrati to sto govoris slabo sam kuci ove sedmice sve u prekidima...
Edit: defrost jos nisam ni dozivio![]()
Okreni krilca prema dole da puse sam topao zrak ce se gore podici