htjedoh postaviti bas ovu slikustranac_ wrote:
interijer toplog doma,..
Moderator: anex
-
surajaa
Ja volim upotpuniti prostor sa nekom lijepom lampom...a unikatna, lijepo izradjena ogledala su mi posebno draga
...ne, ne, nisam narcis...a nema veze ni s tim sto sam horoskopski lavic, hihi...mislim da ogledala osim sto duplliciraju sliku, dajuci time sirinu prostoru, stvaraju notu energije i jacine u prostoru u kom se nalaze...sto isto cine i lampe, ukoliko su postavljene na prava mjesta i uglove

ova su radjena rucno, naravno...prelijepa su

ova su radjena rucno, naravno...prelijepa su
- lady midnight
poslije vishednevnog montiranja regala, stolica, ormara... (i raspadanja istih u roku od deset sekundi nakon sastavljanja), poslije cjelodnevnog vratolomnog pranja ogromnih prozora, poslije ispakivanja, prepakivanja, sortiranja, trpanja, guranja, potezanja, prenoshenja, povlachenja, zavlachenja, pentranja, za sekund izbjegnutog strujnog udara, slomljenih sijalica i ogrebanih vrata, htjela bih da se, onako iz sve dushe, ovdje upishem samo ovim:
HEBEM TI INTERIJER TOPLOG DOMA

HEBEM TI INTERIJER TOPLOG DOMA
- danas
da nisi ti moja Vi masila podforumlady midnight wrote:poslije vishednevnog montiranja regala, stolica, ormara... (i raspadanja istih u roku od deset sekundi nakon sastavljanja), poslije cjelodnevnog vratolomnog pranja ogromnih prozora, poslije ispakivanja, prepakivanja, sortiranja, trpanja, guranja, potezanja, prenoshenja, povlachenja, zavlachenja, pentranja, za sekund izbjegnutog strujnog udara, slomljenih sijalica i ogrebanih vrata, htjela bih da se, onako iz sve dushe, ovdje upishem samo ovim:
HEBEM TI INTERIJER TOPLOG DOMA![]()
![]()
![]()
![]()
- lady midnight
shto, jesam li to trebala na nauku i edukacijudanas wrote:da nisi ti moja Vi masila podforumlady midnight wrote:poslije vishednevnog montiranja regala, stolica, ormara... (i raspadanja istih u roku od deset sekundi nakon sastavljanja), poslije cjelodnevnog vratolomnog pranja ogromnih prozora, poslije ispakivanja, prepakivanja, sortiranja, trpanja, guranja, potezanja, prenoshenja, povlachenja, zavlachenja, pentranja, za sekund izbjegnutog strujnog udara, slomljenih sijalica i ogrebanih vrata, htjela bih da se, onako iz sve dushe, ovdje upishem samo ovim:
HEBEM TI INTERIJER TOPLOG DOMA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Saian
dajincina psiholoshka predispozicijalady midnight wrote:shto, jesam li to trebala na nauku i edukacijudanas wrote:da nisi ti moja Vi masila podforumlady midnight wrote: ispakivanja, trpanja, guranja, potezanja, povlachenja, zavlachenja, pentranja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:D:D
- skahu