Moderator: anex
Šta fali puzanju?danas wrote:samo dok se ne nadjes kako puzes po podu, dobro jesumiko wrote:Zavisi koliko su ti tricepsi jakidanas wrote:ove kade u podu su kriza, nemres se nikako iscupat iz njih...![]()
![]()
![]()
A mene obicno Leslie podigne![]()
odu koljenasumiko wrote:Šta fali puzanju?danas wrote:samo dok se ne nadjes kako puzes po podu, dobro jesumiko wrote: Zavisi koliko su ti tricepsi jaki![]()
A mene obicno Leslie podigne![]()
Doggy style na glatkim pločicama toplim od podnog grijanja
danas wrote:odu koljenasumiko wrote:Šta fali puzanju?danas wrote: samo dok se ne nadjes kako puzes po podu, dobro je![]()
Doggy style na glatkim pločicama toplim od podnog grijanja

ali valja zivjet... ja kad vidim trpezarijski stol sa onim 'lavljim sapama' umjesto nogu, ne znam sta bih od sebecHupjahalic@ wrote:aaaaaaaa, sjecam se mamice pa niko od nas nije skontao ime tog stola.![]()
![]()
ja sam vidjela tako nesto slicno u jednom beduinskom restoranu (mislim da sam i spominjala to tada).
prelijep je taj stol.![]()
moderni dizajn ok, praktican: rijetkost.![]()
ovdje sve furaju na moderni dizajn, meni tako klasika nedostaje.

u Krajini je sad glavni fazon orao ili labud na ulazu u dvoriste.danas wrote:ali valja zivjet... ja kad vidim trpezarijski stol sa onim 'lavljim sapama' umjesto nogu, ne znam sta bih od sebecHupjahalic@ wrote:aaaaaaaa, sjecam se mamice pa niko od nas nije skontao ime tog stola.![]()
![]()
ja sam vidjela tako nesto slicno u jednom beduinskom restoranu (mislim da sam i spominjala to tada).
prelijep je taj stol.![]()
moderni dizajn ok, praktican: rijetkost.![]()
ovdje sve furaju na moderni dizajn, meni tako klasika nedostaje.samo mi se tu prasina po tim spurama kupi, jebo to
plus sto mi je ruzan taj stil
mada, kad bih imala mjesta i love, napravila bih jednu sobu sve u starom bosanskom stilu, sve sa ovakvim stolom i secijama i jambolijama i sve... to cu i uraditi jednog dana...