Indesit kućanski aparati - iskustva

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

blue_sky

#26 Re: Indesit kućanski aparati - iskustva

Post by blue_sky »

mogu samo potvrditi ovo za njihove frizidere, stvarno su :thumbup:
Kralj Tvrtko I.

#27 Re: Indesit kućanski aparati - iskustva

Post by Kralj Tvrtko I. »

Pozz raja...

Treba mi vaše mišljenje i iskustvo vezano za frižider Indesit.
Imam na umu da kupim kombinovani no frost ali sam u dilemi dal' je pouzdan i dovoljno kvalitetan. Kakav mu je servis u Zenici i da li siguran...

Trebao sam kupiti Beko ali mi je rečeno da model koji sam odabrao ima fabričku grešku. Stvara led u zamrzivaču iako je no frost. Pa sam od tog odustao i bazirao se na Indesit.

Molim vaša iskustva sa frizom ovim i sa servisiranjem... Hvala
[Emma]

#28 Re: Indesit kućanski aparati - iskustva

Post by [Emma] »

Ja preporučujem da ih zaobiđete, imam njihovu veš mašinu i jako slabo pere, pogotovo bijelu odjeću, izbacuje poluopran veš. :-?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#29 Re: Indesit kućanski aparati - iskustva

Post by _BataZiv_0809 »

Kralj Tvrtko I. wrote:Pozz raja...

Treba mi vaše mišljenje i iskustvo vezano za frižider Indesit.
Imam na umu da kupim kombinovani no frost ali sam u dilemi dal' je pouzdan i dovoljno kvalitetan. Kakav mu je servis u Zenici i da li siguran...

Trebao sam kupiti Beko ali mi je rečeno da model koji sam odabrao ima fabričku grešku. Stvara led u zamrzivaču iako je no frost. Pa sam od tog odustao i bazirao se na Indesit.

Molim vaša iskustva sa frizom ovim i sa servisiranjem... Hvala
Mi smo kupili Indesit frizider za vikendicu. Mislim dole kod stadiona u onoj radnji kod nekadasnjeg Alhosa. Nemam nikakvih problema, dobro radi, rashladi pivu za sekundu :D , ali pitanje je koliko ti moje iskustvo moze biti relevantno, jer se on ne koristi intenzivno :roll:
Kralj Tvrtko I.

#30 Re: Indesit kućanski aparati - iskustva

Ma zanima me samo jedno a to je kod ovih no frost frizidera, cuo sam da ipak pravi led, pa me zanima jel to tacno ili je to individualno?
hladan.preminger

#31 Re: Indesit kućanski aparati - iskustva

Post by hladan.preminger »

Kralj Tvrtko I. wrote:Ma zanima me samo jedno a to je kod ovih no frost frizidera, cuo sam da ipak pravi led, pa me zanima jel to tacno ili je to individualno?
Imamo gorenje simplicity no frost i nema leda ni jednog milimetra.
Kralj Tvrtko I.

#32 Re: Indesit kućanski aparati - iskustva

hladan.preminger wrote:
Kralj Tvrtko I. wrote:Ma zanima me samo jedno a to je kod ovih no frost frizidera, cuo sam da ipak pravi led, pa me zanima jel to tacno ili je to individualno?
Vjerujem da vam je dobar, ali meni ne paše njihova cijena. Mislim da se kod današnji Gorenje proizvoda više plaća ime, nego ono po čemu je poznat kod nas. Dosta sam čuo loših iskustava sa današnjim proizvodima i ako su masno plaćeni. Pa se nebi baš upuštao u taj rizik koji bi me više koštao. Ali, hvala na savjetu :thumbup:
hladan.preminger

#33 Re: Indesit kućanski aparati - iskustva

Post by hladan.preminger »

Kralj Tvrtko I. wrote:
hladan.preminger wrote:
Vjerujem da vam je dobar, ali meni ne paše njihova cijena. Mislim da se kod današnji Gorenje proizvoda više plaća ime, nego ono po čemu je poznat kod nas. Dosta sam čuo loših iskustava sa današnjim proizvodima i ako su masno plaćeni. Pa se nebi baš upuštao u taj rizik koji bi me više koštao. Ali, hvala na savjetu :thumbup:

Bio je 900KM, ali je ovo crna verzija pa je zato skuplja. Bijeli je bio oko 750 KM. U pitanju su visoki frižideri od 190cm.
newklear

#34 Re: Indesit kućanski aparati - iskustva

Post by newklear »

Indesit mašina za veš - pojavljuje se greška F05, da li je neko imao taj problem i kako riješiti? Na stranim forumima vidim da je kao neki fol sa napajanjem ili sa pumpom za izbacivanje vode. kod mene je ovo drugo, neće da izbaciva. prvi put mi se greška pojavila prošli mjesec, restartovao pranje i sve bilo ok. sinoć se pojavilo i ostalo tako, u mašini ostalo vode, filter čist, neće da izbaciva....
MAN-lion's coach

#35 Re: Indesit kućanski aparati - iskustva

Post by MAN-lion's coach »

Moguće da ti pumpa vode ne radi. Zovni servisera.
newklear

#36 Re: Indesit kućanski aparati - iskustva

Post by newklear »

MAN-lion's coach wrote:Moguće da ti pumpa vode ne radi. Zovni servisera.
Našao sam u čemu je problem, na nekim stranim forumima su govorili kako se ta greška pojavi kada je začepljen odvod vode-crijevo ili pumpa. Kod mene je bilo začepljen onaj dio u koji se uključi crijevo, a koji ide u zid, ne znam kako se zove, uglavnom metalni taj odvod bio pun komadića maramica koje su mi ostale u džepu, a to sam našao i u filteru kad sam otvorio da ga očistim...
Post Reply