Svaki feedback je dobro došao..
Hvala
Moderator: anex
haj' ziv bioAnimal wrote:Popust je u General Servisu (ul. Envera Šehovića), i to samo od 8-10 h svako jutro?!Nema nikakve logike ali eto, tako im je receno
Ne znaju do kada ce akcija trajati pa navalite ako ste imali namjeru kupovati..
Mene je privukao popust i 5 godina garancije.. Beko je nudio nešto slično (u smislu cijene i garancije), ali je zbog popusta indesit malo povoljniji.. Naručio sam napu, mašinu za suđe i ugradbenu peć..
Hvala na odgovorima,
pozz
ok...hvala ti punoAnimal wrote:@otherside, cijene variraju dosta.. U svakom slucaju su poprilicno povoljni - npr. sa popustom mozete dobiti ugradbenu masinu za sudje za 540 KM, pec za 450 KM (model koji je u srednjem cjenovnom rangu) itd.. Najbolje je otici i pogledati..
Dr.Mr.Fr. wrote:E hvala ljubazni se jakoiskustva sa frižideron, neko/netko, bilo tko
koliko je bio taj frizider i gdje si ga uzela? moze info i na pp, prilicno mi je bitnoLieToMe wrote:Dr.Mr.Fr. wrote:E hvala ljubazni se jakoiskustva sa frižideron, neko/netko, bilo tko
imam ja njihov frizider total no frost (bio malo skuplji jer smo uzeli u metalik boji) sad za sad je fantastican /u upotrebi je manje od pola godine pa vidjecemo kako ce se ponasati). nismo uzeli ugradbene nego samostojeci.
gornji dio ima stakleme pomicne police, na vratima mogu stati velike flase (coca-cola i fanta), donji dio ima tri ladice za zaledjene djidje, prva ima turbo zaledjavanje, tako da ohladi ili zaledi vrlo brzo... dobili popust 13% jer smo uzimali svu aparaturu na jednom mjestu. inace, od indesita imamo jos perilicu za sudje i perilicu za rublje... ostalo je sve gorenje.
imas pp - sa popustom od 13% oko 709 Km (ako se dobro sjecam)otherside wrote:koliko je bio taj frizider i gdje si ga uzela? moze info i na pp, prilicno mi je bitnoLieToMe wrote:Dr.Mr.Fr. wrote:E hvala ljubazni se jakoiskustva sa frižideron, neko/netko, bilo tko
imam ja njihov frizider total no frost (bio malo skuplji jer smo uzeli u metalik boji) sad za sad je fantastican /u upotrebi je manje od pola godine pa vidjecemo kako ce se ponasati). nismo uzeli ugradbene nego samostojeci.
gornji dio ima stakleme pomicne police, na vratima mogu stati velike flase (coca-cola i fanta), donji dio ima tri ladice za zaledjene djidje, prva ima turbo zaledjavanje, tako da ohladi ili zaledi vrlo brzo... dobili popust 13% jer smo uzimali svu aparaturu na jednom mjestu. inace, od indesita imamo jos perilicu za sudje i perilicu za rublje... ostalo je sve gorenje.
hvalaLieToMe wrote:imas pp - sa popustom od 13% oko 709 Km (ako se dobro sjecam)otherside wrote: koliko je bio taj frizider i gdje si ga uzela? moze info i na pp, prilicno mi je bitno