sto,pa zato sto u f bih ne zive samo muslimani,malo mi to cudno
pa ne zive samo muslimani ali su u dovoljnoj vecini da uzmu sva top mjesta,,ipak je vecina novorodjenih iz muslimanske porodice
Moderator: anex
sto,pa zato sto u f bih ne zive samo muslimani,malo mi to cudno
Neka vala svakoga samo da više ne vidim Sanelu među top 10. To mi se ime bilo popelo na glavu u SFRJ dok pučanstvo nije skontalo da im je Šaban podvalio.ladyblue18 wrote: A gdje Damir![]()
ne mogu da vjerujem da nema Damira medju prvih 10 ili Mirze.
Aida, Selma...isto ih nema medju prvih 10ne mogu da vjerujem
Ja sam u prici s ljudima skontala da jako puno ljudi ima lose iskustvo sa Lejlamadrekalica28 wrote:Eeehhhh......za Damire koje ja znam se može svašta reći, ali da si bezlični i bez karaktera.....nikad.metar_drva wrote:damir je meni ime za bezlične ljude, tačnije, svi damiri koje znam su totalno bez karaktera i praznih crta lica. čisto subjektivni doživljaj tog imena, nhfdrekalica28 wrote:Meni je žensko ime Ema pravo slatko, a i kratko je, zvučno, i svugdje u svijetu može proći.
Za muška......o njima nisam nešto plaho ni razmišljala....Mirza mi se sviđa, Damir je isto ok.![]()
Slažem se......ima toga i subjektivnog. Ja recimo imam averziju prema imenu Nedim, iz manje više sličnih razloga koje ti navodiš.
beautyfool wrote:Iz zavoda za statistiku, najcesca dodijeljena imena u 2009
Muska:
1 AMAR 241
jos http://www.fzs.ba/Dem/ProcPrist/top100_muska.htm
tri godine?nellington wrote:Ja imam malo više od dvije godinetheTruePath wrote: nije tacno,,ja kad mislim na haruna mislim na dijete od 2 godine,,,jer su stari haruni izumrli,a to ime se vratilo tek nedavnoisto je emina nekada bilo ime jedne nene a sada mladje osobe..tako da,ne znam o cemu pricas??
Dok ne izađem iz vozapupa hava wrote:tri godine?nellington wrote:Ja imam malo više od dvije godinetheTruePath wrote: nije tacno,,ja kad mislim na haruna mislim na dijete od 2 godine,,,jer su stari haruni izumrli,a to ime se vratilo tek nedavnoisto je emina nekada bilo ime jedne nene a sada mladje osobe..tako da,ne znam o cemu pricas??
Train A, traveling 70 miles per hour (mph), leaves Westford heading toward Eastford, 260 miles away. At the same time Train B, traveling 60 mph, leaves Eastford heading toward Westford. When do the two trains meet? How far from each city do they meet?nellington wrote:Dok ne izađem iz vozapupa hava wrote:tri godine?nellington wrote:
Ja imam malo više od dvije godine
Gde si sad cica maco wrote:ja imam predložiti pet imena za muslimansku mušku djecu i jedno za žensku:
- ejup, haris, sulejman, fahrudin, alija (i alija je naravno muško)
- sanela
psssst*mima* wrote:Gde si sad cica maco wrote:ja imam predložiti pet imena za muslimansku mušku djecu i jedno za žensku:
- sanela
Ko bi reko.
tako bi i pravoslavci predlozili, Radovan, Slobodan, Ratko ili Milorad itdddGde si sad cica maco wrote:ja imam predložiti pet imena za muslimansku mušku djecu i jedno za žensku:
- sanela....??? Za Jenkins??
Slazem se, ali kako su nama heroji tako su i oni njima heroji, ma da svi znamo ko je sta bio, ali mene zivcira sto se po imenima ratnih heroja daju djeci imena, to je cisti nacionalizam!Falcon wrote:Samo brain dead person moze staviti u isti rang jedna i druga imena, polazeci od njihovog znacenja.bubavi1 wrote:tako bi i pravoslavci predlozili, Radovan, Slobodan, Ratko ili Milorad itdddGde si sad cica maco wrote:ja imam predložiti pet imena za muslimansku mušku djecu i jedno za žensku:
- sanela....??? Za Jenkins??
a za zensko ime, Biljana
ma dajjjjjjjjjj tog nacionalizma
bubavi1 wrote:
Slazem se, ali kako su nama heroji tako su i oni njima heroji, ma da svi znamo ko je sta bio, ali mene zivcira sto se po imenima ratnih heroja daju djeci imena, to je cisti nacionalizam!
zvončica5 wrote:Nikad mi nije bilo jasno kako neko može dati djetetu ime poput Srđan, Suzana, Nenad