WRRsmom wrote:lijepa su mi imena Bakir i Belkisa
Super imena za mesnice i ašćinice.
Moderator: anex
WRRsmom wrote:lijepa su mi imena Bakir i Belkisa
I skici i vristi po hastalu kakvomotherside wrote:Melisa, Belkisa, ... odmah zamisljam grivu na glavu, debelu fasadu na licu, uske pantalone ili helanke i ogromne stikle
shin wrote:WRRsmom wrote:lijepa su mi imena Bakir i Belkisa
Arslaneman wrote:Emin
Said
Orhan
Arslan
Eluveitie wrote:Pa dobro zvuči Ali, ali Imad previše neobično, barem meni..
A ti si onda Bali beg
ti ćeš bolan sebi smrtovnicu editovatšalim se normalno
![]()
Možda bi mogo pripazit šta pišeš, čuj ekstremisti daju imena Abdulah(jedno od najdražih imena Allahu dž.š.) i Muhamed(ime posljednjeg božijeg poslanika s.a.v.s.)whitelegend07 wrote:Hvala vam, dali ste mi dva lijepa imena. Orhan i Damir mi se sviđaju...Bravo !
Inače, nemamo religioznih restrikcija, sve je u redu.Ja sam musliman imenom, prezimenom i porodicom(djelimično), a ona katolkinja, iako ima muslimansko ime.
Valjda ste upratili. Uglavnom, i ona i ja vjerujemo u Boga, poštujemo naše vjere, ali nismo neki ekstremisti, da dajem djetetu ime Abdulah, Muhamed, ili šta ja znam.
Čak smo razmišljali o imenu Luka, jer sam imao druga s tim imenom.Bio mi je najbolji prijatelj i poginuo je sa samo 15 godina, nažalost.
Elem, hoću reći, nemojte paziti "čija su" imena, sve može, sve priFatamo.
Koliko zensko moze imati uticaja na muske odluke to je nevjerovatnowhitelegend07 wrote:Hvala vam, dali ste mi dva lijepa imena. Orhan i Damir mi se sviđaju...Bravo !
Inače, nemamo religioznih restrikcija, sve je u redu.Ja sam musliman imenom, prezimenom i porodicom(djelimično), a ona katolkinja, iako ima muslimansko ime.
Valjda ste upratili. Uglavnom, i ona i ja vjerujemo u Boga, poštujemo naše vjere, ali nismo neki ekstremisti, da dajem djetetu ime Abdulah, Muhamed, ili šta ja znam.
Čak smo razmišljali o imenu Luka, jer sam imao druga s tim imenom.Bio mi je najbolji prijatelj i poginuo je sa samo 15 godina, nažalost.
Elem, hoću reći, nemojte paziti "čija su" imena, sve može, sve priFatamo.
limunada25 wrote:Moja Rodica dala ime Kaid..valjda neko perzijsko