@beautyfool - meni je bitno jer kao sto sam navela i sama imam cesto ime sto mi je uvijek smetalo, tako je i eto sta cu
P308, suspect_zero, beautyfool, moda56 i safran - hvala vam na glasovima
dosad cini mi se nur i amani imaju najvise glasova
Moderator: anex
Od ponuđenih imena, meni se jedino sviđa Nora, da sad ne objašnjavam zašto mi se ostala ne sviđaju!Lounge Act wrote:@iSwagga - ja ih nisam sadila garant![]()
@beautyfool - meni je bitno jer kao sto sam navela i sama imam cesto ime sto mi je uvijek smetalo, tako je i eto sta cu
P308, suspect_zero, beautyfool, moda56 i safran - hvala vam na glasovima![]()
dosad cini mi se nur i amani imaju najvise glasova
sta nur...kakav amani...imaš fino lijepo nura...šta izmišljate imenatheTruePath wrote:Lijepo je ime Hurrem,ako zelis po bh neka bude Hurema![]()
a ozbiljno lijepo je Nur,i Amani
ne valja...podsječa me me na nora raketni sistemJoker88 wrote:Nora nije lose, jel nase?
Joker88 wrote:Nora nije lose, jel nase?
Nije bila Kontesa Nora vec Kontesa Nerasuspect_zero wrote:Joker88 wrote:Nora nije lose, jel nase?
Ne mogu se sjetiti jeli Kontesa Nora bila naša![]()
![]()
![]()
Cini mi se da je Jusuf postao hit ovih dana medju bebama,ovo je 4 beba Jusuf iz SA hehemali Ninja wrote:ja i hanuma cekamo bebu, doktor je rekao da ce biti chundara pa cemo dati ime koje sam ja odabrao (Jusuf) ako Bog da.
theTruePath wrote:Nur ili Noor je arapska verzija od nase Nure,meni licno zvuci bolje i modernije od Nura
Dakle Nur![]()
ili Rania(po kraljici Jordana)![]()
dado86 wrote:sta nur...kakav amani...imaš fino lijepo nura...šta izmišljate imenatheTruePath wrote:Lijepo je ime Hurrem,ako zelis po bh neka bude Hurema![]()
a ozbiljno lijepo je Nur,i Amani
Nejla je ime iz Kur´anaRidjobrki wrote:Čuj 157 Nejli u prošloj godini... Jel' to uopšte ime? Nekad imam osjećaj da narod samo raspe slova iz slovarice za prvi osnovne i onda izvlači na fazon onog kviza "Brojke i slova": suglasnik-samoglasnik...
Imam rođaka koji je dobio sina prije nekoliko, eno dijete treba u osnovnu a ja još nisam siguran da ću pogoditi tačnu kombinaciju slova kad hoću da ih pozdravim kad ih sretnem nego vazda velim "đes' ti, mačak" i tako to.
Avdo je bas cool,staro ali ujedno moze i modernoWRRsmom wrote:Mirza, Abdulah, Mustafa, Avdo...
Lamija, Aida, Esma, Azra...
Ajna je prelijepo.theTruePath wrote:Ajna,Ismaa,Esma su meni takodjer lijepa imena
za zensko