IMA LI GDJE KUPITI LUBENICE?
Moderator: anex
-
nausnica
-
nausnica
Treba li me sad strpati u zatvor ili kazniti zbog pitanja koja su, moraš priznati, bar zanimljiva
Što se tiče lubenice, FAKAT trebam informaciju gdje je mogu kupiti u ova doba, jednu jedinu lubenicu. Ni manje, ni više. Rekla bih ti za šta mi treba, ali ćete me ismijavati...
Hoću da je konzumiram; fakat nije zeza. Stvarno se nadam da će me neko uputiti na mjesto gdje ih još uvijek ima, u kakvom god da su stanju, samo da nisu trule
Što se tiče lubenice, FAKAT trebam informaciju gdje je mogu kupiti u ova doba, jednu jedinu lubenicu. Ni manje, ni više. Rekla bih ti za šta mi treba, ali ćete me ismijavati...
Hoću da je konzumiram; fakat nije zeza. Stvarno se nadam da će me neko uputiti na mjesto gdje ih još uvijek ima, u kakvom god da su stanju, samo da nisu trule
-
*mima*
Ko ce te bona ne bila strpat u zatvor? Sta ti je? Samo cemo te zajebavat.......sad jos vise. Hajde pucaj dalje teme......jedva cekam. I zaboli te gdje ima kupit lubenica...........nausnica wrote:Treba li me sad strpati u zatvor ili kazniti zbog pitanja koja su, moraš priznati, bar zanimljiva![]()
- semmy
#35 Re: IMA LI GDJE KUPITI LUBENICE?
tek sad vidjela temu...nausnica wrote:Zna li neko gdje u ovo doba godine mogu kupiti lubenicu?
Ne mora biti super jestiva i sočna kao ljeti, samo nek je lubenica.
Merkator? Pijaca? Help!
Hvala unaprijed!
mama mi ljetos zamrzla,( bez kore naravno ) nije jos puno ostalo...
javi se na pp pa da se dogovorimo kako da preuzmes, ako ti je bas stalo do lubenice
- dacina_curica
a zasto su lubenice presle preko mosta?sasanjo wrote:Jutros oko 9:27 dvije lubenice vidjene kako prelaze vrbanja most...
molio bih sve, koji mi mogu pomoci da stupim u kontakt sa njima prije nausnice da se jave na pm!
-
nausnica
#41 Re: IMA LI GDJE KUPITI LUBENICE?
Hvala puno, odluševila si me ovom ponudom. Sad znam da ne bih umrla od gladi (zlu ne trebalo) pored takvih ljudi i lijepo je znati da postojitesemmy wrote:...mama mi ljetos zamrzla,( bez kore naravno ) nije jos puno ostalo...
javi se na pp pa da se dogovorimo kako da preuzmes, ako ti je bas stalo do lubenice
Nema potrebe da mi daješ (mada opet hvala na tolikoj ljubaznosti, srce si), jer tražim cjelu lubenicu zbog kore i unutrašnjosti.
- Amazonka27
kako je ova nausnica zavidna...mi njoj svaku temu posjetimo...ona nama ni da pokuca na vrata....ccccc

- Amazonka27
oteknut ce ti usne bona koliko nas izljubi tudejzena21 wrote:slatka si mi skroz.. sta cu.. cmokaAmazonka27 wrote:kako je ova nausnica zavidna...mi njoj svaku temu posjetimo...ona nama ni da pokuca na vrata....ccccc![]()
![]()
-
Yamahalac
ako je herpes ne spuca prijeAmazonka27 wrote:oteknut ce ti usne bona koliko nas izljubi tudejzena21 wrote:slatka si mi skroz.. sta cu.. cmokaAmazonka27 wrote:kako je ova nausnica zavidna...mi njoj svaku temu posjetimo...ona nama ni da pokuca na vrata....ccccc![]()
![]()
![]()