slagala bih te ako bi rekla da ima veze...prvi put od tebe cujem tu pjesmuNesferatu wrote:Jel ima veze sa nick-om?
Inace znaci Pitt ti je nasao soluciju. Sa 69 na 35kg....
idealna tezina za 170cm za djevojke?
Moderator: anex
-
stupid_girl
-
stupid_girl
to sto se unese od njega jel to kaloricnocar-x wrote:nemoj ti unosit.. nadji sebi kakvog tabadziju nek on sta unosi..stupid_girl wrote: necu nista unosit u sebe poslije 17h![]()
neki kazu da ni kafa nije bas najbolja kad hoces da smrsas
-
car-x
ma kakvi.. to su samo proteini i bjelancevine..stupid_girl wrote:to sto se unese od njega jel to kaloricnocar-x wrote:nemoj ti unosit.. nadji sebi kakvog tabadziju nek on sta unosi..stupid_girl wrote: necu nista unosit u sebe poslije 17h![]()
neki kazu da ni kafa nije bas najbolja kad hoces da smrsas?
-
stupid_girl
onda te proteine i bjelancevine treba uzimat ujutro, u podne i navece 
- Lace
mIRCerka wrote:nemoj!Lace wrote:ja sam 170 i trenutno imam 66...a jel previse nek ti kazu ovi koji su me vidjeli...mislim da dosta zavisi od konstrukcije...ja bih rado skinula 5 kg...al odose meme onda
dobro necu...svaki put me prepadnes svojim zapovjednim tonom
-
PR80.
Da bi ih stisnuli u JLo model onda ti stupid_girl jos malo nadebljaj umjesto ubacivanja silikona.A wrote:Onda ti nikakva dijeta ne treba, nego zaboravi lift, tramvaj, taksi... i fino pjehe po gradu, uzbrdo nizbrdo, pa ce guzovi da se stisnu u JLo model
Ma ta je visina odlicna, i ja se vrtim oko te dimenzije mashala.
-
monolog
Cuj nemojLace wrote:mIRCerka wrote:nemoj!Lace wrote:ja sam 170 i trenutno imam 66...a jel previse nek ti kazu ovi koji su me vidjeli...mislim da dosta zavisi od konstrukcije...ja bih rado skinula 5 kg...al odose meme onda
dobro necu...svaki put me prepadnes svojim zapovjednim tonom
(Usput, zar stupid girl nije oksimoron???
- Lace
imala sam ja 51 kg na ovu visinu (prije 7 godina) i bila sam haman anoreksicna...masovno su mislila da sam bolesna...onda za 4 mjeseca nabacih 10 kg
i u zadnjih 6 godina ovih 5 kg
...da ne bude zabune...vec mi je 29...ja sam zena u godinama ...metabolizam spor pa to ti je
+ promjenila vrstu posla...onda sam konobarisala i dnevno kilometre prevaljivala...od sanka do stolova
a sada sam u kancelariji...a posao mi blizu
ostarila sam
ostarila sam
- anais_nin
ja mislim da ne bi trebala, ali to je samo moje misljenjeLace wrote:ja sam 170 i trenutno imam 66...a jel previse nek ti kazu ovi koji su me vidjeli...mislim da dosta zavisi od konstrukcije...ja bih rado skinula 5 kg...al odose meme onda
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ne funkcionisemo svi po jednacini X - 110 = IDEALNA TEZINA , gdje je nepoznata X visina djevojke....monolog wrote:Cuj nemojLace wrote:mIRCerka wrote: nemoj!
dobro necu...svaki put me prepadnes svojim zapovjednim tonom![]()
Pa za koga ti navijas? Visina 170 -> "idealna" masa = 60kg. Pa skidanjem tih 5kg bi bila taman.
(Usput, zar stupid girl nije oksimoron???)
nekima ta jednacina odgovara, nekima ne....
ja navijam za Lace, ali da je vidis i sam bi vidio da joj odlicno stoji svaki gram koji ima
e sada, ako je njoj stalo da izgubi 5 kg, moze, ali LACE SAMO PET!
bitno je da je samoj sebi taman, ne neko drugom
- maccarona
[quote="Lace"]ja sam 170 i trenutno imam 66...a jel previse nek ti kazu ovi koji su me vidjeli...mislim da dosta zavisi od konstrukcije...ja bih rado skinula 5 kg...al odose meme onda
[/quote
sve isto kao ko lace
samo nemam nista protiv
da mi odu malo i meme 
sve isto kao ko lace
samo nemam nista protiv
- anais_nin
previse za sta??????????I wrote:sve zavisi od konstrukcije tijela. ja sam visoka 170 i imam 56 kila i to mi je previse, trebala bi smrasati jedno 3 kile... al ipak mislim da je preko 60 previse
joj drage moje, to je samo brojka...jedini bitan faktor u svemu tome je zdravlje, a pored toliko bitnih stvari u zivotu jos bi se trebale sekirati je 60- ili 60+ previse ili premalo za sta, za koga????????
- Bumbar
ja se slazem...anais_nin wrote:previse za sta??????????I wrote:sve zavisi od konstrukcije tijela. ja sam visoka 170 i imam 56 kila i to mi je previse, trebala bi smrasati jedno 3 kile... al ipak mislim da je preko 60 previse![]()
joj drage moje, to je samo brojka...jedini bitan faktor u svemu tome je zdravlje, a pored toliko bitnih stvari u zivotu jos bi se trebale sekirati je 60- ili 60+ previse ili premalo za sta, za koga????????kod mene to vodu ne pije...
vazno je kako se osjecas na kojoj kilazi...
- luksica
Zaboravili ste i na tezinu kostiju koja je razlicita od pojednica do pojedinca...
..ja sam visoka 1 73 i imam 64 kg...ok je to... mogla bih smrsat jos najvise 3 kg....mada ja svaki put kad pocnem trenirati dobijem par kila..to se ne vidi ali osjeti vaga
..ja sam visoka 1 73 i imam 64 kg...ok je to... mogla bih smrsat jos najvise 3 kg....mada ja svaki put kad pocnem trenirati dobijem par kila..to se ne vidi ali osjeti vaga
-
Zadig
znaci stvrdnu se guzovistanislava wrote:Zaboravili ste i na tezinu kostiju koja je razlicita od pojednica do pojedinca...