kažu da ih nije loše zapišati pije izlaskadebela wrote:koje pretjerivanjepomislicu da niko od vas ne pere ruke kad izadje iz hale pa se s razlogom brinete
džes' bebeja
Moderator: anex
U kancelariji. Nije tačno da je higijenski bolje od WC šolje, postoje razni mehanizmi izmjene prekrivača od najlona ili papira...debela wrote:mislis na javno mjesto? pa tako i treba biti. higijenskije je od wc solje.Pegasus317 wrote:Ma meni nije jasno kako neko uloži 5 hiljada u luxury kupatilo, a na kraju stavi čučavac
Na isti naèin kao i sterilnost...seka wrote:DobroJutroKolumbo wrote:Da to i mene interesuje, hajde nek neko objasni kako otkriti da si zarazen necim ovakvim, koji su simptomi i kako se lijeci!???Kukuruz_Barbe-q wrote:A kako se moze otkriti da covjek ima trakavicu?slucajno ili???zivota vam jeste li imali biologiju u skoli
paraziti.
mrsavljenje. jedes - a ne debljas se.
Pa mo¾da je i ona napucana i na¹minkana sa finim zubiæima...Reina wrote:ztluhcs wrote:Zini i pogledaj u ogledalo... Ako je i ona zinula onda je ima¹...Reina wrote:a kako se primjeti
ma kad vidim ovu ljepotu u ogledalu sigurna sam da nemam pa onda nemam potrebe ni da zinem
ztluhcs wrote:Pa možda je i ona napucana i našminkana sa finim zubićima...Reina wrote:ztluhcs wrote: Zini i pogledaj u ogledalo... Ako je i ona zinula onda je imaš...
ma kad vidim ovu ljepotu u ogledalu sigurna sam da nemam pa onda nemam potrebe ni da zinem:P:P
jebi ga seko, ja nemam parazite, a opet jedem kao lopatom, a nece da se primi i tacka...seka wrote:DobroJutroKolumbo wrote:Da to i mene interesuje, hajde nek neko objasni kako otkriti da si zarazen necim ovakvim, koji su simptomi i kako se lijeci!???Kukuruz_Barbe-q wrote:A kako se moze otkriti da covjek ima trakavicu?slucajno ili???zivota vam jeste li imali biologiju u skoli
paraziti.
JEsmo al se ne sjecamo ko ti
Confused zivota vam jeste li imali biologiju u skoli Confused paraziti.
Kako zna¹?mIRCerka wrote:jebi ga seko, ja nemam parazite, a opet jedem kao lopatom, a nece da se primi i tacka...seka wrote:DobroJutroKolumbo wrote: Da to i mene interesuje, hajde nek neko objasni kako otkriti da si zarazen necim ovakvim, koji su simptomi i kako se lijeci!???zivota vam jeste li imali biologiju u skoli
paraziti.
provjerila i stitnu i analizirala govance prije dvije godine kad sam se zabrinula oko toga...i rece mi fino doktor da je sve u redu ali AKO HOCES DA TI SE PRIMI MORAS MALO ODMORITI I PRILECI A NE SPAVATI 5-7 SATI DNEVNO A OSTALO SKAKATI SVUDA...seka wrote:daj...znas na sta sam mislila. ako naglo pocnes mrsaviti postoje uzroci. odes kod ljekara.mIRCerka wrote:jebi ga seko, ja nemam parazite, a opet jedem kao lopatom, a nece da se primi i tacka...
nekad davno sam gledala reportazu - gdje doktori glupsonima ugradjuju pantljicaru da bi smrsali.![]()
p.s. provjeri stitnu zlijezdu.
možda nemaš parazite ... možda je neka veća životinja u pitanjumIRCerka wrote:provjerila i stitnu i analizirala govance prije dvije godine kad sam se zabrinula oko toga...i rece mi fino doktor da je sve u redu ali AKO HOCES DA TI SE PRIMI MORAS MALO ODMORITI I PRILECI A NE SPAVATI 5-7 SATI DNEVNO A OSTALO SKAKATI SVUDA...seka wrote:daj...znas na sta sam mislila. ako naglo pocnes mrsaviti postoje uzroci. odes kod ljekara.mIRCerka wrote:jebi ga seko, ja nemam parazite, a opet jedem kao lopatom, a nece da se primi i tacka...
nekad davno sam gledala reportazu - gdje doktori glupsonima ugradjuju pantljicaru da bi smrsali.![]()
plus imam jaku zelucanu kiselinu zbog koje mi se javi gastritis...VARIM KASIKE, CAK I AZIRINE!!!

Pogresno si me shvatio (zapravo, pogresno sam se izrazilaDobroJutroKolumbo wrote:To za crva je u domenu naucne fantastike, bakterije OK ali crv...covjece zeludcana kiselina je toliko jaka da kad bi ga pojeo vise ga nebi ni bilo...
Prema tome ne vjerujem...ali ko zna...sve je moguce...![]()
![]()
a mozda je od onog ratnog doniranog multivitaminskog napitka...pfuj...vodolija_33 wrote:možda nemaš parazite ... možda je neka veća životinja u pitanjumIRCerka wrote:provjerila i stitnu i analizirala govance prije dvije godine kad sam se zabrinula oko toga...i rece mi fino doktor da je sve u redu ali AKO HOCES DA TI SE PRIMI MORAS MALO ODMORITI I PRILECI A NE SPAVATI 5-7 SATI DNEVNO A OSTALO SKAKATI SVUDA...seka wrote: daj...znas na sta sam mislila. ako naglo pocnes mrsaviti postoje uzroci. odes kod ljekara.
plus imam jaku zelucanu kiselinu zbog koje mi se javi gastritis...VARIM KASIKE, CAK I AZIRINE!!!
ja uzivam u ovakvom metabolizmu i ne zelim da se mijenjam...seka wrote:kreni sa sanostolommIRCerka wrote:provjerila i stitnu i analizirala govance prije dvije godine kad sam se zabrinula oko toga...i rece mi fino doktor da je sve u redu ali AKO HOCES DA TI SE PRIMI MORAS MALO ODMORITI I PRILECI A NE SPAVATI 5-7 SATI DNEVNO A OSTALO SKAKATI SVUDA...
Bakterija izrasla u crva... Ovo postaje sve bolje...cHupjahalic@ wrote:Pogresno si me shvatio (zapravo, pogresno sam se izrazilaDobroJutroKolumbo wrote:To za crva je u domenu naucne fantastike, bakterije OK ali crv...covjece zeludcana kiselina je toliko jaka da kad bi ga pojeo vise ga nebi ni bilo...
Prema tome ne vjerujem...ali ko zna...sve je moguce...![]()
![]()
). Nije zena pojela "obicnog" crva i naravno da je nemoguce da takav crv moze prezivjeti. Radi se o jednoj bakteriji (ne sjecam se imena, prije par mjeseci gledala dokumentarni) koja je kroz krvni sistem uspjela doci do mozga i tu se "razvijala" i porasla velicine crva, a i izgled je imala kao crv).
Jesi ti majke ti cuo za "spiralne" bakterije?ztluhcs wrote:Bakterija izrasla u crva... Ovo postaje sve bolje...![]()
![]()
Ma jasno je meni to, al' mi velièina ne pa¹e nikako...cHupjahalic@ wrote:Jesi ti majke ti cuo za "spiralne" bakterije?ztluhcs wrote:Bakterija izrasla u crva... Ovo postaje sve bolje...![]()
![]()
![]()
Zar ti one ne lice na zmijice/ crvice?![]()