I naravno...zlica vegete
Hrana koja vas tjera na povraćanje...
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ne kontam ko je stevo, al eto.....mačak u čizmama wrote:ne zna oliver, nek stevo napravi
uh, ne volim ni prekuhana jela, pogotovo jela bez zaprske....
grah prozirne chorbe ne mogu smisliti ocima..ni zelucem....
-
mačak u čizmama
stevo ti je Stevo Karapandža, on zna kuvat,
a Oliver ne...on samo kuša...
a Jovan Kolundzija svira...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
svira ko i boki milosevicmačak u čizmama wrote:stevo ti je Stevo Karapandža, on zna kuvat,
ne volim ni burek kad puno luka stave, pa bude kao skuhan
-
mosor1
Vidim ja da je stasala ne Eurokrem, nego post-Eurokrem generacija. Dzigerica je jos dobra. Kad sam ja bio mali, jeo sam i mozak, sjecam se da mi se svidao. I tripice su mi bile fine.
Zajebano je kad porastes, pa pocnes previse razmisljati o hrani...
- Lace
debela wrote:nema takve hrane. ima samo ona ciji ukus ili miris ne volim, ali ni toga nema previse.
uglavnom i meni tako...nakon rata me nista ne tjera na povracanje osim...bibavog mesa ...
- danas
skidaj se sa tog alkohola bona.Lace wrote:debela wrote:nema takve hrane. ima samo ona ciji ukus ili miris ne volim, ali ni toga nema previse.
uglavnom i meni tako...nakon rata me nista ne tjera na povracanje osim...bibavog mesa ...i ono kada pravis kajganu pa ostaje ono nesto bijelo (nije bjelance
)...valjda pileci zametak...onako drhturavo i bljakavo...nepeceno ...brh..uglavnom to odvojim prije przenja
- Lace
a ti znaci ne znas da je svako jaje koje kupis oplodjeno vec i da se u njemu poceo razvijati zametak...to ti je ono bijelo zakaceno na zumance...a ako je razvoj uznapredovao mozes da nazres i tijelo nesudjenog pileta...onako bordo-smedje boje...zagledaj drugi put...a da nije oplodjeno ne bi ni bilo izbaceno 
- danas
ma znam ja to...Lace wrote:a ti znaci ne znas da je svako jaje koje kupis oplodjeno vec i da se u njemu poceo razvijati zametak...to ti je ono bijelo zakaceno na zumance...a ako je razvoj uznapredovao mozes da nazres i tijelo nesudjenog pileta...onako bordo-smedje boje...zagledaj drugi put...a da nije oplodjeno ne bi ni bilo izbaceno
ali ne znam nikoga ko to odvaja...
ja sam inace skoro presla u hanin vegeterijanski tor, pa eto...
- danas
mozak super pravi moja mama -- lijepo ispohuje, i bude mrak. i dzigericu, samo je treba malo ostaviti u mlijeku da se izvuce ona gorcina i zilavost.mosor1 wrote:Vidim ja da je stasala ne Eurokrem, nego post-Eurokrem generacija. Dzigerica je jos dobra. Kad sam ja bio mali, jeo sam i mozak, sjecam se da mi se svidao. I tripice su mi bile fine.
bubrezi anyone?
moja rodbina iz vojvodine jede "bele bubrege" -- znal' neko sta je to?
- Kareem Abdul-Jabbar
danas wrote:mozak super pravi moja mama -- lijepo ispohuje, i bude mrak. i dzigericu, samo je treba malo ostaviti u mlijeku da se izvuce ona gorcina i zilavost.mosor1 wrote:Vidim ja da je stasala ne Eurokrem, nego post-Eurokrem generacija. Dzigerica je jos dobra. Kad sam ja bio mali, jeo sam i mozak, sjecam se da mi se svidao. I tripice su mi bile fine.
bubrezi anyone?
moja rodbina iz vojvodine jede "bele bubrege" -- znal' neko sta je to?![]()
![]()
to je ono sto nam djevice i skorpije prodaju ovih dana ZA bubrege