em sam skorpija, em sam dupla, em mi je i mjesec u skorpiji...ovnice su lude za mnom, a i ja za njima!mama29 wrote:skorpijama ne odgovara nikoLace wrote:sto samo...nemoj nas limitirat na samo ta dva znaka...a da odgovaraju...pa eto...odgovarajuHarrys wrote:Je li istina da skorpijama samo odgovaraju rogonje,ovan pa bik.
![]()
![]()
sala mala, ali u vecini slucajeva su sami sebi dovoljni![]()
Moram se pohvalit da imam izradjenu natalnu kartu
Horoskopski profil forumasa
Moderator: anex
-
King Kikapu
-
mamica papucarka
wow, znas da su najvece vojskovodje, zlikovci, manijaci... bile duple skorpijeKing Kikapu wrote:em sam skorpija, em sam dupla, em mi je i mjesec u skorpiji...ovnice su lude za mnom, a i ja za njima!mama29 wrote:skorpijama ne odgovara nikoLace wrote: sto samo...nemoj nas limitirat na samo ta dva znaka...a da odgovaraju...pa eto...odgovaraju![]()
Moram se pohvalit da imam izradjenu natalnu kartu
-
King Kikapu
ja sam vise u samorazarajucem fazonu, samo u posljednjih pola godine sam ze zabio u auto i glavom mu razbio sajbu (sreca imao sljem), pao sa 5 metara visoke stijene opet imao sljem, rasjekao desnu cjevanicu pedalom do kosti, u lijevoj nozi jos imam komad bicikla...i tako, manje rane i povrede ne brojimmama29 wrote:wow, znas da su najvece vojskovodje, zlikovci, manijaci... bile duple skorpijeKing Kikapu wrote:em sam skorpija, em sam dupla, em mi je i mjesec u skorpiji...ovnice su lude za mnom, a i ja za njima!mama29 wrote: skorpijama ne odgovara niko![]()
Moram se pohvalit da imam izradjenu natalnu kartuZiva istina
Nekada sam (dok me je horoskop interesovao) sam ih znala i nabrojat
-
zmijaIzmaj
ja znam samo ovnvove manijake i vojskovodjemama29 wrote:wow, znas da su najvece vojskovodje, zlikovci, manijaci... bile duple skorpijeKing Kikapu wrote:em sam skorpija, em sam dupla, em mi je i mjesec u skorpiji...ovnice su lude za mnom, a i ja za njima!mama29 wrote: skorpijama ne odgovara niko![]()
Moram se pohvalit da imam izradjenu natalnu kartuZiva istina
Nekada sam (dok me je horoskop interesovao) sam ih znala i nabrojat
-
WirelessGirl
Onako na brzinu, podznak je ujedno i tvoja prva kuća tj prva kuća ti je u Škorpiji. Prva kuća označava (ukratko) ono kako se ti svijetu pokazuješ, ili pokušavašmlada i zelena wrote:Joj meni danas izracunase da sam u podznaku Skorpija..Vaga sam ..u podznaku Skorpija, ne mogu doci sebi od soka...
nego ljudi ima li negdje kako podznak utice/mijenja "glavni" znak?
- StLouis
i ja sam vaga, u podznaku skorpijaWirelessGirl wrote:Onako na brzinu, podznak je ujedno i tvoja prva kuća tj prva kuća ti je u Škorpiji. Prva kuća označava (ukratko) ono kako se ti svijetu pokazuješ, ili pokušavašmlada i zelena wrote:Joj meni danas izracunase da sam u podznaku Skorpija..Vaga sam ..u podznaku Skorpija, ne mogu doci sebi od soka...
nego ljudi ima li negdje kako podznak utice/mijenja "glavni" znak?Znači, onako laički
neko bi mogao zamjeniti pri pogađanju i reći da si Škorpija.
- Skyfox
#197 Re: Horoskopski profil forumasa
Sta bi na kraju nisam upratio...remake wrote:Prijateljica, astrolog, radi neku malu analizu horoskopskih znakova i
ima za sve nas jednu molbu:
Samo upisite koji ste horoskopski znak (nita vise)
nakon par dana sve vam objasnim...
Zahvaljujem
-
Zhaba
hahaha nigdje veze ja jos ni jednog skorpiona nisam upoznala da je ljubomoranmlada i zelena wrote:joj zenske skorpije su ok..al' muskarci su katastrofa- ljubomorni, posesivni..uzas ukratko mrzim muske skorpijenjonjica wrote:mlada i zelena wrote:Joj meni danas izracunase da sam u podznaku Skorpija..Vaga sam ..u podznaku Skorpija, ne mogu doci sebi od soka...
nego ljudi ima li negdje kako podznak utice/mijenja "glavni" znak?![]()
![]()
![]()
![]()
A sta FALI skorpijama?
![]()
![]()