Procitam li jos jedan post ovdje o hadisima, melecima, i ostalom tema ide pod kljuc.
Mislim fakat...
Moderator: anex
sorry, necu vise...pisala sam pod pretpostavkom da muski bas i ne zaviruju na tu temu o zdravlju...a to ipak nema veze sa nehigijenom...u stvari...ima malo sa pretjeranom higijenomladyblue18 wrote:Religija je gore iznad, isto kao i tema http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=1700 na zdravlju.
Procitam li jos jedan post ovdje o hadisima, melecima, i ostalom tema ide pod kljuc.
Mislim fakat...
Jako slično. Zato i nisam pisala na temi, jer mnogi valjda kod mene ne bi popili kafumericak wrote:Necu komentarisati gluposti tipa koliko puta dnevno guzicu perem, da- tusiram se i perem zube, al ne mogu da ne prokomentarisem...
Evo, javno obznanjujem da imam u kuci DVA OGROMNA psa koji bale, prde, smrde i od njih me sretnijim cini samo moje djete koje se po podu valja sa njima...Kucu usisam 2x sedmicno... kad jedem - sudove potrpam u sudoper i izadem vani sa djetetom i psima - rijesim ga se poslije kad mi djete spava. Inace radim do pola pet i kad dodem kuci pricam sa djetetom i muzem, igramo monopol, citamo bajke, setamo pse, druzimo se....A prasinu ko j....Obrisat cu je-nece pobjeci. I da, smijem se UV lampama i bolesnicima koji trljaju jabuke 10 min. pod cesmom, pa ih prebrisu krpom, pa onda ogule-ti najcesce su alergicari
Moje razocarenje je dotaklo dno najdubljeg procjepa na Pacifiku jer sam ljubomorno cuvao jednu tajnu da je patentiram kad udjemo u EU, a to je nohanje istih gaca 4 dana. Prvi dan ono normalno, drugi dan se okrene da ono sto je bilo na guzici bude sprijeda, a treci i cetvrti dan isto to samo se izvrnu naizvrat. Ali sta je to naspram mjesec dana, van sam konkurencije kao Sanosov autobus na Hockenhaimu.muha_sa wrote:recepAt za nohanje-bRez pranja- gaća ćitav mjesec![]()
heftu nohat normalno pa sljedecu heftu okrenut naizvrat i tako ponovi još dva puta.
Apsolutno se slazem, ali ne znam u koju ti "kategoriju" ljudi spadas, al ja dok sam bila besposlena studentica "lizala" sam stan 3x dnevno jer mi je jedina zivotna preokupacija bila da studiram i zezam se. Naravno i tad sam imala psa, cak sta vise, prohodala sam drzeci se za psa umjesto za hodalicu.Mistik_ wrote:Neki bi to nazvali peksinlukom al sta neki znajumericak wrote:Necu komentarisati gluposti tipa koliko puta dnevno guzicu perem, da- tusiram se i perem zube, al ne mogu da ne prokomentarisem...
P.S. Otkrivam svoju dvostruku licnostvom Kalidorf wrote:Apsolutno se slazem, ali ne znam u koju ti "kategoriju" ljudi spadas, al ja dok sam bila besposlena studentica "lizala" sam stan 3x dnevno jer mi je jedina zivotna preokupacija bila da studiram i zezam se. Naravno i tad sam imala psa, cak sta vise, prohodala sam drzeci se za psa umjesto za hodalicu.Mistik_ wrote:Neki bi to nazvali peksinlukom al sta neki znajumericak wrote:Necu komentarisati gluposti tipa koliko puta dnevno guzicu perem, da- tusiram se i perem zube, al ne mogu da ne prokomentarisem...
Trenutno mi je prioritet uzitak moje porodice i ovdje uglavnom komentarisu ili samci ili muskarci kojima zene sve obave....Izvini, al ja sam trinaest godina u sretnom braku i nemam namjeru staviti krpu u povlasteni polozaj ispred muza ili odgoja djeteta. Danasnji brakovi se ugl.svode na to da dodu s posla i on gleda utakmicu a ona cisti kucu, a djecu (vecinom!) odgaja ulica. Mi kucu zajedno cistimo, njemu nije strano oprati sude, usisati, prostrijeti ves i skuhati....Zato i slicno gledamo na tu nesretnu prasinu. Prljavstina ne! Ali ne stvarati dramu oko svega da! Zivot je kratak da bi se nervirali! Trenutno kuckam i pijem kafu iako me ceka sude od dorucka, al oprat cu ga kad popijem kafu....I da-stan treba usisati, ali to namjeravam uraditi poslijepodne, jer cu vrijeme sa manje smoga iskoristit da odvedem djete i pse na planinu, a to su prioriteti!
Savjet za mame: ostavite se krpe i pitajte djecu sta rade kad nisu sa vama, izadite sa njima na kafu i saznajte kako se ponasaju u drustvu i kako ste ih vaspitali zaista! A to je veca satisfakcija od pranja tepiha svakih petnaest dana.
to radim već 30 i kusur godinavom Kalidorf wrote:
Apsolutno se slazem, ali ne znam u koju ti "kategoriju" ljudi spadas, al ja dok sam bila besposlena studentica "lizala" sam stan 3x dnevno jer mi je jedina zivotna preokupacija bila da studiram i zezam se. Naravno i tad sam imala psa, cak sta vise, prohodala sam drzeci se za psa umjesto za hodalicu.
Trenutno mi je prioritet uzitak moje porodice i ovdje uglavnom komentarisu ili samci ili muskarci kojima zene sve obave....Izvini, al ja sam trinaest godina u sretnom braku i nemam namjeru staviti krpu u povlasteni polozaj ispred muza ili odgoja djeteta. Danasnji brakovi se ugl.svode na to da dodu s posla i on gleda utakmicu a ona cisti kucu, a djecu (vecinom!) odgaja ulica. Mi kucu zajedno cistimo, njemu nije strano oprati sude, usisati, prostrijeti ves i skuhati....Zato i slicno gledamo na tu nesretnu prasinu. Prljavstina ne! Ali ne stvarati dramu oko svega da! Zivot je kratak da bi se nervirali! Trenutno kuckam i pijem kafu iako me ceka sude od dorucka, al oprat cu ga kad popijem kafu....I da-stan treba usisati, ali to namjeravam uraditi poslijepodne, jer cu vrijeme sa manje smoga iskoristit da odvedem djete i pse na planinu, a to su prioriteti!
Savjet za mame: ostavite se krpe i pitajte djecu sta rade kad nisu sa vama, izadite sa njima na kafu i saznajte kako se ponasaju u drustvu i kako ste ih vaspitali zaista! A to je veca satisfakcija od pranja tepiha svakih petnaest dana.
mericak wrote:Necu komentarisati gluposti tipa koliko puta dnevno guzicu perem, da- tusiram se i perem zube, al ne mogu da ne prokomentarisem...
Evo, javno obznanjujem da imam u kuci DVA OGROMNA psa koji bale, prde, smrde i od njih me sretnijim cini samo moje djete koje se po podu valja sa njima...Kucu usisam 2x sedmicno... kad jedem - sudove potrpam u sudoper i izadem vani sa djetetom i psima - rijesim ga se poslije kad mi djete spava. Inace radim do pola pet i kad dodem kuci pricam sa djetetom i muzem, igramo monopol, citamo bajke, setamo pse, druzimo se....A prasinu ko j....Obrisat cu je-nece pobjeci. I da, smijem se UV lampama i bolesnicima koji trljaju jabuke 10 min. pod cesmom, pa ih prebrisu krpom, pa onda ogule-ti najcesce su alergicari
vom Kalidorf wrote:Apsolutno se slazem, ali ne znam u koju ti "kategoriju" ljudi spadas, al ja dok sam bila besposlena studentica "lizala" sam stan 3x dnevno jer mi je jedina zivotna preokupacija bila da studiram i zezam se. Naravno i tad sam imala psa, cak sta vise, prohodala sam drzeci se za psa umjesto za hodalicu.Mistik_ wrote:Neki bi to nazvali peksinlukom al sta neki znajumericak wrote:Necu komentarisati gluposti tipa koliko puta dnevno guzicu perem, da- tusiram se i perem zube, al ne mogu da ne prokomentarisem...
hih papucaru jedan - cetalji ti nisu mogli nista a zena te ustrojila pih - ja mislio ti muskarcinamuha_sa wrote:to radim već 30 i kusur godinavom Kalidorf wrote:
Apsolutno se slazem, ali ne znam u koju ti "kategoriju" ljudi spadas, al ja dok sam bila besposlena studentica "lizala" sam stan 3x dnevno jer mi je jedina zivotna preokupacija bila da studiram i zezam se. Naravno i tad sam imala psa, cak sta vise, prohodala sam drzeci se za psa umjesto za hodalicu.
Savjet za mame: ostavite se krpe i pitajte djecu sta rade kad nisu sa vama, izadite sa njima na kafu i saznajte kako se ponasaju u drustvu i kako ste ih vaspitali zaista! A to je veca satisfakcija od pranja tepiha svakih petnaest dana.još me naruži što nisam čoškove dobro očistio--šta ću--šutim i trpim--bolje i to neg jezike ručat a i večerat.
pa dobro to su ratni reliktimuha_sa wrote:![]()
klinac sam papucarprije neg krenem peglat lupim šakom o sto i zagalamim--ne diraj ti peglu-ja cu
chuchumbamayumbe wrote:Ja ko mali fasovo stomatitis od pranja zuba - "prao" sam zube četkicom koju sam našao ispred smetljarnika.
![]()
![]()
Ja spadam u kategoriju "nista mi nije toliko bitno"vom Kalidorf wrote:Apsolutno se slazem, ali ne znam u koju ti "kategoriju" ljudi spadas, al ja dok sam bila besposlena studentica "lizala" sam stan 3x dnevno jer mi je jedina zivotna preokupacija bila da studiram i zezam se. Naravno i tad sam imala psa, cak sta vise, prohodala sam drzeci se za psa umjesto za hodalicu.Mistik_ wrote:Neki bi to nazvali peksinlukom al sta neki znajumericak wrote:Necu komentarisati gluposti tipa koliko puta dnevno guzicu perem, da- tusiram se i perem zube, al ne mogu da ne prokomentarisem...