i
Moderator: anex
hahaha.chuchumbamayumbe wrote:Čitaš li ti ovo jarane?! Ja se smijem naglas, dobro je da nema nikoga blizu.shin wrote:Ja imam komoru za dekontaminaciju, prije svakog ulaska u stan sjedim 30min. Tako da mi UV lampe nisu potrebne.
![]()
Imaš li UV lampu, PRIZNAAAJ!!!!???Mis mekinjas wrote:Gdje me stisne, odem i kakim. Imam vlažne maramice uvijek. Perem se dva puta dnevno, istu stvar ne nosim dva puta, u danu se presvučem dva puta, i tri ako računamo pidžamu. Posteljinu mijenjam jednom sedmično. Suđe poslije obroka, ne ostavljam u sudoperu. Mašina radi svaki rad, što jedna što druga.
Jesam ja čistunica, ili ne?![]()
![]()
one koje znaju se ni ne rukuju! samo da znas!Mistik_ wrote:Da zene znaju sta muskarci rade sa rukama a ne operu ih ne bi se nikad rukovale s njima.
Nechuchumbamayumbe wrote:Imaš li UV lampu, PRIZNAAAJ!!!!???Mis mekinjas wrote:Gdje me stisne, odem i kakim. Imam vlažne maramice uvijek. Perem se dva puta dnevno, istu stvar ne nosim dva puta, u danu se presvučem dva puta, i tri ako računamo pidžamu. Posteljinu mijenjam jednom sedmično. Suđe poslije obroka, ne ostavljam u sudoperu. Mašina radi svaki rad, što jedna što druga.
Jesam ja čistunica, ili ne?![]()
![]()
Ja vala nikad nisam vidio zenu sa rukom u gacama da gladi... to sto vec ima da se gladi, ko sto muskarci glade muda cim progledaju.kojeime wrote:"...Sa muskarcima se ne rukujem..."
Koji ste vi sovinisti. Zato sto je neko muskarac po definiciji ne vodi racuna o higijeni? Svakakvih zena na ovoj planeti ima...
shin wrote:Ja imam komoru za dekontaminaciju, prije svakog ulaska u stan sjedim 30min. Tako da mi UV lampe nisu potrebne.
Mistik_ wrote:Ja vala nikad nisam vidio zenu sa rukom u gacama da gladi... to sto vec ima da se gladi, ko sto muskarci glade muda cim progledaju.kojeime wrote:"...Sa muskarcima se ne rukujem..."
Koji ste vi sovinisti. Zato sto je neko muskarac po definiciji ne vodi racuna o higijeni? Svakakvih zena na ovoj planeti ima...
HAVANA wrote:Mistik_ wrote:Ja vala nikad nisam vidio zenu sa rukom u gacama da gladi... to sto vec ima da se gladi, ko sto muskarci glade muda cim progledaju.kojeime wrote:"...Sa muskarcima se ne rukujem..."
Vole i zene gladit muda
pa dobro al tudjaHAVANA wrote:Mistik_ wrote:Ja vala nikad nisam vidio zenu sa rukom u gacama da gladi... to sto vec ima da se gladi, ko sto muskarci glade muda cim progledaju.kojeime wrote:"...Sa muskarcima se ne rukujem..."
Vole i zene gladit muda
PogodiJo sichuchumbamayumbe wrote:Pretpostavljam da je ovaj sa UV dezinfekcijom stana osvojio srca ženskog dijela publike?!
![]()
![]()