HELP grijanje

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
baby_angel

#1 HELP grijanje

Post by baby_angel »

Hi.
Imam problem. Kupila sam kucu prije dvije godine, i konacno je i pitanje grijanja doslo na red. Situacija je sljedeca:
Kuca je pravljena pred sami rat, i vec ima razveden sistem grijanja na principu ventilacije. Znaci sve, je provedeno kroz kucu, i sad je fora da mi treba neka firma u Sarajevu koja bi to mogla osposobiti.
U svakoj sobi ima ventilacioni izvod, i to grijanje je radilo na principu strujanja toplog zraka, nesto slicno kao klima, zimi grije, ljeti hladi...
Ako iko zna neku firmu u sarajevu koja se bavi tim, ima turu od mene :D
Hvala puno.
baby_angel

#2 Re: HELP grijanje

Post by baby_angel »

Pa zar niko? :(
madner

#3 Re: HELP grijanje

Post by madner »

baby_angel wrote:Pa zar niko? :(
Ne znam nikog, ali Sarajevo Gas bi trebao imati listu ovlastenih ljudi. Nazovi njih pa pitaj.
baby_angel

#4 Re: HELP grijanje

Post by baby_angel »

Hvala :)
chuchumbamayumbe

#5 Re: HELP grijanje

Post by chuchumbamayumbe »

baby_angel wrote:Hi.
Imam problem. Kupila sam kucu prije dvije godine, i konacno je i pitanje grijanja doslo na red. Situacija je sljedeca:
Kuca je pravljena pred sami rat, i vec ima razveden sistem grijanja na principu ventilacije. Znaci sve, je provedeno kroz kucu, i sad je fora da mi treba neka firma u Sarajevu koja bi to mogla osposobiti.
U svakoj sobi ima ventilacioni izvod, i to grijanje je radilo na principu strujanja toplog zraka, nesto slicno kao klima, zimi grije, ljeti hladi...
Ako iko zna neku firmu u sarajevu koja se bavi tim, ima turu od mene :D
Hvala puno.
Hidro-Termo centar, od Stupske petlje prema Visi, odmah poslije Sipada na desnoj strani.
Mozda bi ti oni mogli pomoci.
Post Reply