HALJINA ZA VJENCANJE - HITNO
Moderator: anex
-
emina_22
#1 HALJINA ZA VJENCANJE - HITNO
.
Last edited by emina_22 on 28/11/2008 10:27, edited 1 time in total.
-
ines.c
Ne znam kako ti se cini ta ideja da sasijes nesto,na ferhadiji ima predivnih materijala,inace nije bas neka ponuda haljina,a narocito svecanih(i ja trazim
) mozes navratiti i do Emine Husedzinovic mislim da nije toliko skupa a ima predivnih haljina,mozda se neka moze i iznajmiti ako ne zelis da je zadrzis.Sretno!
-
mamica papucarka
mozda je mlada.Zhaba wrote:jes ti stvarno rano na pamet palo. kupi jednostavnu crnu (uvijek pasuje) lijep nakit i problem resenemina_22 wrote:TREBA MI ZA 10 DANA, MALO SAM I JA ZAKASNILA, TAKO DA OD SIVANJA NEMA SANSE JER NECE SE STICI, ZATO MI JE SVE OVO OVAKO HITNO
Vidis da joj se zuri
-
Zhaba
pa sta ako je mladamamica 31 wrote:mozda je mlada.Zhaba wrote:jes ti stvarno rano na pamet palo. kupi jednostavnu crnu (uvijek pasuje) lijep nakit i problem resenemina_22 wrote:TREBA MI ZA 10 DANA, MALO SAM I JA ZAKASNILA, TAKO DA OD SIVANJA NEMA SANSE JER NECE SE STICI, ZATO MI JE SVE OVO OVAKO HITNO
Vidis da joj se zuri![]()
- Bumbar
a ako nije mlada...ne bi trebala obuci bijelo...ili slonovacu...mamica 31 wrote:mozda je mlada.Zhaba wrote:jes ti stvarno rano na pamet palo. kupi jednostavnu crnu (uvijek pasuje) lijep nakit i problem resenemina_22 wrote:TREBA MI ZA 10 DANA, MALO SAM I JA ZAKASNILA, TAKO DA OD SIVANJA NEMA SANSE JER NECE SE STICI, ZATO MI JE SVE OVO OVAKO HITNO
Zhabica je u pravu...crna, klasicna i mozes svugdje
-
mamica papucarka
pa nije bas lijepo mlada u crnoj haljiniZhaba wrote:pa sta ako je mladamamica 31 wrote:mozda je mlada.Zhaba wrote: jes ti stvarno rano na pamet palo. kupi jednostavnu crnu (uvijek pasuje) lijep nakit i problem resen
![]()
mislim, moze ona ako hoce i u bikiniju doc, ali...
-
Zhaba
ah joj ja te uopste nisam skontalamamica 31 wrote:pa nije bas lijepo mlada u crnoj haljiniZhaba wrote:pa sta ako je mladamamica 31 wrote: mozda je mlada.
![]()
![]()
-
tempora
To nikako ne kontam.Ja nasla crnu, meni prekrasnu haljinu a dvije naj prijateljice sa kojima sam isla u kupovinu su me iznapadale do te mjere da sam izasla iz prodavnice! Kao pa da li sam normalna, gdje u crnoj haljini na vjencanje! Nikako ljudima izbiti mitologiju bjeline iz glave.mamica 31 wrote:pa nije bas lijepo mlada u crnoj haljiniZhaba wrote:pa sta ako je mladamamica 31 wrote: mozda je mlada.
![]()
![]()
Sto ne moze? Hajd mama pojasni plz?
- danas
jesi isla na svoje vjencanjetempora wrote:
To nikako ne kontam.Ja nasla crnu, meni prekrasnu haljinu a dvije naj prijateljice sa kojima sam isla u kupovinu su me iznapadale do te mjere da sam izasla iz prodavnice! Kao pa da li sam normalna, gdje u crnoj haljini na vjencanje! Nikako ljudima izbiti mitologiju bjeline iz glave.![]()
![]()
Sto ne moze? Hajd mama pojasni plz?
-
melb26sa
Moze se to sasiti i za manje od 10 dana. Samo moras znati sta hoces. Mozes uzeti santung svilu (nemoj na Ferhadiji jer je preskupo) imas u ul Muvekita profitex prodavnicu dosta su jeftiniji materijali.
Ja sam sebi uzela bijelu kracu haljinu na Siranu kao neka cipka iliti onaj pamuk sa cvjeticima - ne znam objasniti, misleci da cu to nositi na vjencanju ali sam na kraju iznajmila vjencanicu. Ova mi haljina sada stoji za ljeta - duzina iznad koljena, bez rukava i bretela. Ako ti moze sta pomoci...
Ja sam sebi uzela bijelu kracu haljinu na Siranu kao neka cipka iliti onaj pamuk sa cvjeticima - ne znam objasniti, misleci da cu to nositi na vjencanju ali sam na kraju iznajmila vjencanicu. Ova mi haljina sada stoji za ljeta - duzina iznad koljena, bez rukava i bretela. Ako ti moze sta pomoci...
-
tempora
Pa naravno.danas wrote:jesi isla na svoje vjencanjetempora wrote:
To nikako ne kontam.Ja nasla crnu, meni prekrasnu haljinu a dvije naj prijateljice sa kojima sam isla u kupovinu su me iznapadale do te mjere da sam izasla iz prodavnice! Kao pa da li sam normalna, gdje u crnoj haljini na vjencanje! Nikako ljudima izbiti mitologiju bjeline iz glave.![]()
![]()
Sto ne moze? Hajd mama pojasni plz?![]()
ili tudje
![]()
- dark side of the moon
#17 Re: HALJINA ZA VJENCANJE - HITNO
to ti da nam se pohvalis da se udajes haemina_22 wrote:Da li neko moze da mi kaze gdje ima da se kupi haljina za vjencanje ali da nije VJENCANICA - svecana, svijetle boje,....
-
mamica papucarka
nedavno se zenio muzev prijatelj i skoro pa svi su bili u crnom. I zene i muskarci. Jos kad udjosmo u crkvu.
Tobe jarabi, meni bilo bas jezivo
Kazem meni, sto ne znaci da je drugima.
Ja sam se licno htjela udat u crvenoj haljini, ali ne nadjoh istu, neko nadjoh nekakvu boje leda.
Tobe jarabi, meni bilo bas jezivo
Ja sam se licno htjela udat u crvenoj haljini, ali ne nadjoh istu, neko nadjoh nekakvu boje leda.
- danas
ja redovno za te tuzne dogadjaje oblacim crnotempora wrote:Pa naravno.danas wrote:jesi isla na svoje vjencanjetempora wrote:
![]()
Sto ne moze? Hajd mama pojasni plz?![]()
ili tudje
![]()
![]()
-
FFK as Lucy01
A metlu uz ogradu parkirasdanas wrote:ja redovno za te tuzne dogadjaje oblacim crnotempora wrote:Pa naravno.danas wrote: jesi isla na svoje vjencanje![]()
ili tudje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
mamica papucarka
A da odes u onaj butik vjencanica na Bascarsiji