Gdje naručiti mezu :o)

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Hendrix

#1 Gdje naručiti mezu :o)

Post by Hendrix »

E ljudi na teškim mukama sam :-D valja mezu za diplomski naručiti a ne znam gdje je povoljno , fino i ukusno :) Ništa preskupo naravno , možda pite malo suhovine koja salata ... znate već kako ide to

Treba mi solucija da mi dovezu u ovalima i da ja samo na sto stavim ljudima , pa ako ko ima iskustva u sličnim manifestacijama da me uputi na pravu adresu.

Eto pa da vidimo kako se mezi na Sa-x forumu. :D
jasco74

#2 Re: Gdje naručiti mezu :o)

Post by jasco74 »

U merkatoru mozes naruciti sve sto ti treba, ukljucujuci i ovale. Samo ja mislim da oni ne vrse dostavu.
sigicalo

#3 Re: Gdje naručiti mezu :o)

Post by sigicalo »

Moja firma godinama narucuje mezu, ostalu hranu i salate iz restorana "Lav" na Stupu kod Grizelja. Hrana izvrsna i imaju dostavu.
sigicalo

#4 Re: Gdje naručiti mezu :o)

Post by sigicalo »

460-358...nazovi i pitaj
chuchumbamayumbe

#5 Re: Gdje naručiti mezu :o)

Post by chuchumbamayumbe »

Hendrix wrote:E ljudi na teškim mukama sam :-D valja mezu za diplomski naručiti a ne znam gdje je povoljno , fino i ukusno :) Ništa preskupo naravno , možda pite malo suhovine koja salata ... znate već kako ide to

Treba mi solucija da mi dovezu u ovalima i da ja samo na sto stavim ljudima , pa ako ko ima iskustva u sličnim manifestacijama da me uputi na pravu adresu.

Treba li ti kak'e rakije, ebo meze rakije!? :D
irfan2

#6 Re: Gdje naručiti mezu :o)

Post by irfan2 »

imal bujruma? :D ..
medaaa

#7 Re: Gdje naručiti mezu :o)

Post by medaaa »

Hendrix wrote:E ljudi na teškim mukama sam :-D valja mezu za diplomski naručiti a ne znam gdje je povoljno , fino i ukusno :) Ništa preskupo naravno , možda pite malo suhovine koja salata ... znate već kako ide to

cestitaaaaaaaaaaaaaaaaam....

a mezu mozes narucit u merkatoru, imaju jako lijepo aranzirane ovale...ma ludilo...neces se osramotit!
SRETNO :thumbup: :thumbup:
Hendrix

#8 Re: Gdje naručiti mezu :o)

Post by Hendrix »

Zahvaljujem na odgovorima , probaću Merkator , čuo sam da i Vf radi meze pa ću malo preispitati opcije. :)
Bullet Tooth Tony

#9 Re: Gdje naručiti mezu :o)

Post by Bullet Tooth Tony »

Ako gledas ukus naruci kod tetke u kuhinji stari grad,a ako gledas aranzman trazi dalje :skoljka:
Hendrix

#10 Re: Gdje naručiti mezu :o)

Post by Hendrix »

Samo da update meze napravim , naručio sam u VF-u , super su ljudi je napravili , ukusno a i salate su odlične bile , kod tetke nije bilo moguće jer je zauzeta čitavu sedmicu bila tako da je VF bio iduća stanica , nisam se pokajao.
Post Reply