Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam osjećaj da ce Pelješcu jebat majku za 10 godina sto nisu za 1000 prethodnih, samo dok spoje ovaj most i puste ga u promet.
Nadam se da nece jer nije toliko naseljen. Vjeruj da katastrofu prave nasipajuci plaze.
Makarska je grohnula na nisku granu. Prvo silnom betonizacijom. Pogledajte samo onaj zapadno / sjeverni dio grada Usporedite fotografije iz 2005 i 2020 Druga strana je silno nasipanje plaža zemljom, te samu rekonstrukciju obale. Prijatelj koji tamo živi govori da je postala seoska destinacija.
Barut Achantus & Cennet Hotel, Side. Svaka preporuka, sve za desetku.
Jeste ali preskupo. Daj covjeku nesto normalnije jbt.
Nije bilo pretjerano skupo.
Ja sam ga nasao na Holidaychecku jer sam trazio hotel bez Rusa i istocnih Evropljana.
Sobe, usluga, hrana sve top.
Bio sam u septembru Ultra all incl.
Uvjek bi otisao ponovo.
Hvala, ako ne bude puno skuplje OK je ponuda. Poslao sam vec upit.
Nema na cemu. Mislim da se neces pokajati. Obalom do carsije, ali nema ograde, morao bi pripaziti
Dobio ponudu, nerealno za Orebic. Dnevno oko 275 eura za nas dvoje i dvoje bas male djece. Za drugu porodicu dobili ponudu za dvije odrasle osobe i malo dijete 215 eura otprilike po danu. Znaci za dijete od par godina doplata dnevno 60 eura
Da sam dobio cijenu koju si ti platio rezervisao bih odmah. Za ove pare radije biram Tursku. Neke dalje destinacije ne mogu zbog djece.
Nadam se da nece jer nije toliko naseljen. Vjeruj da katastrofu prave nasipajuci plaze.
Makarska je grohnula na nisku granu. Prvo silnom betonizacijom. Pogledajte samo onaj zapadno / sjeverni dio grada Usporedite fotografije iz 2005 i 2020 Druga strana je silno nasipanje plaža zemljom, te samu rekonstrukciju obale. Prijatelj koji tamo živi govori da je postala seoska destinacija.
Domaci kukaju svugdje. Sve im smeta, ali realno unistise sve sto stignu, nekad mi je odmor bio nezamislim bez Makarske rivijere, a sad ga ne mogu zamisliti tamo.
Nema na cemu. Mislim da se neces pokajati. Obalom do carsije, ali nema ograde, morao bi pripaziti
Dobio ponudu, nerealno za Orebic. Dnevno oko 275 eura za nas dvoje i dvoje bas male djece. Za drugu porodicu dobili ponudu za dvije odrasle osobe i malo dijete 215 eura otprilike po danu. Znaci za dijete od par godina doplata dnevno 60 eura
Da sam dobio cijenu koju si ti platio rezervisao bih odmah. Za ove pare radije biram Tursku. Neke dalje destinacije ne mogu zbog djece.
Izgleda velika potraznja za tim hotelom, pa porasle cijene.
Bila mi je radna kolegica prosle sedmice u Rovinju.
Hotel Eden Rovinj.
Dvokrevetna soba, polupansion 6 nocenja 800 eur po osobi.
Zadovoljna je jako i sa hotelom i sa Rovinjom kao odredistem.
Izlet na Brijune itd.
Ne znam kolika je potraznja, znam da je preskupo i da ne vrijedi.
Sad gledam ponudu hotel Rivijera u Petrovcu, polupansion 134e, a prosle godine mi placali 70e. Nije ni ovo skupo, ali je preseravanje da duplo poskupe.
EasyMan wrote: ↑14/07/2021 18:41
Sad gledam ponudu hotel Rivijera u Petrovcu, polupansion 134e, a prosle godine mi placali 70e. Nije ni ovo skupo, ali je preseravanje da duplo poskupe.
Vjerujem da samo vraćaju na cijene kakve su bile prije pandemije.
Inače, ko je mogao otići, prošla godina u junu i julu je bila jedinstveno najljepša za otići na more u CG. Pusto, tiho i čisto. Ove godine je gužva već od šestog mjeseca i značajno prljavije.
Inače, ko je mogao otići, prošla godina u junu i julu je bila jedinstveno najljepša za otići na more u CG. Pusto, tiho i čisto. Ove godine je gužva već od šestog mjeseca i značajno prljavije.
Cijena prije 10 dana bila za polupansion 96e, a sada 134e. Mislim da je to ipak lupanje cijena jer su vidjeli da ih je krenulo.
Cijena prije 10 dana bila za polupansion 96e, a sada 134e. Mislim da je to ipak lupanje cijena jer su vidjeli da ih je krenulo.
Da po Cg kako je krenulo ljudi od prije koji dan tako i dižu, pa npr. ležaljke sa 8e otišle na 10e, pa će i na 12e. Ja u Petrovcu u prvoj sedmici jula imao ponudu polupansion za dvoje i malo dijete sa parkingom: Palas 94e, Eleven 118e.
Jedu govna stari ali dobro, imaju druge destinacije tako da, dovidjenja.
Nadam se da ces naci nesto prihvatljivo, ne volim ni ja lovu bacat.
Spiritbreaker wrote: ↑15/07/2021 09:21
Hrvatska je toliko bezobrazno skupa da je deset puta isplativije ici u Egipat.
planirali ici u hrvatsku, kad smo vidjeli cijene i ponudu, odustali i odlucili se za tursku i bodrum..presudio je i odnos hrvatske i peglanje sa potvrdama...
Ova ponuda nije loša, 2 djece do 12 godina besplatno, besplatne ležaljke i suncobrani, besplatan parking, fitness...
Nije neka lokacija ali ni cijena nije bezobrazna.