kako je fino na nekim stijenama malo zabaceno i bez gacaConnaisseur Karlin wrote:meni jeste,ja hocu komfort i hladHAVANA wrote:Znas kolko mi je interesantna ovakva plaza?Nikolko.A kamoli za 50 eura.Sta cu radit na njoj,ono sminka,lezim,sesiric,koktel...De ba,daj mi kakvog mola,stijene da se tarlahnem...![]()
a ti se kupaj mejdu stijenama![]()
Gdje na more? - 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, ... 2057, 2058
Moderator: anex
- spreca
#376 Re: Gdje na more? - 2016
- Warashii
#377 Re: Gdje na more? - 2016
To je i moj nacin, mene takodje ova plaza ne privlaci niti jedne sekunde.HAVANA wrote:Znas kolko mi je interesantna ovakva plaza?Nikolko.A kamoli za 50 eura.Sta cu radit na njoj,ono sminka,lezim,sesiric,koktel...De ba,daj mi kakvog mola,stijene da se tarlahnem...
Stjene su moj odabir, bez neke guzve i nekih fensi sranja, dosta bevanda ili koja piva.
- HAVANA
#378 Re: Gdje na more? - 2016
Razumijemo se.Warashii wrote:To je i moj nacin, mene takodje ova plaza ne privlaci niti jedne sekunde.HAVANA wrote:Znas kolko mi je interesantna ovakva plaza?Nikolko.A kamoli za 50 eura.Sta cu radit na njoj,ono sminka,lezim,sesiric,koktel...De ba,daj mi kakvog mola,stijene da se tarlahnem...
Stjene su moj odabir, bez neke guzve i nekih fensi sranja, dosta bevanda ili koja piva.
- Warashii
#379 Re: Gdje na more? - 2016
Tu smo negdje. Na moru kad sam nista, ama bas nista, ne moram. Nemam tempirano kad ustajem, volja mi ustat u 9 popit kafu, doručkovat i opet jednu turu spavanja. Kad se idem bucnuti nosim samo peškir i eventualno nesto za popiti, peskir koristim samo da podbacim pod glavu kad se izvrkacim na stijenu. Izlazak mi je roštilj ispred kuce ili na terasi, pokoji pivo i vino, na roštilj sta se stigne to se i nabaci. Odem ujutro do koce uzmem nesto friske ribe, zena je bas ne voli al sta ce trpi me. Kupanjac prije zalaska, zavalim se na stijenu, cugam pivo i uživam.
Ne moram otici posjetiti ono, ovo, uslikat se tamo ili gore, objavit na Facebook, ne moram imati sest duseka oko sebe, ne moram ujutro ganjati poziciju.
Ne moram otici posjetiti ono, ovo, uslikat se tamo ili gore, objavit na Facebook, ne moram imati sest duseka oko sebe, ne moram ujutro ganjati poziciju.
- Vitezanin
#380 Re: Gdje na more? - 2016
Gdje parkirati auto u Makarskoj navečer, a da ne odere?

- Connaisseur Karlin
#381 Re: Gdje na more? - 2016
pa to je sve moguce,ali ne mora svaki danspreca wrote:kako je fino na nekim stijenama malo zabaceno i bez gacaConnaisseur Karlin wrote:meni jeste,ja hocu komfort i hladHAVANA wrote:Znas kolko mi je interesantna ovakva plaza?Nikolko.A kamoli za 50 eura.Sta cu radit na njoj,ono sminka,lezim,sesiric,koktel...De ba,daj mi kakvog mola,stijene da se tarlahnem...![]()
a ti se kupaj mejdu stijenama![]()
![]()
- Connaisseur Karlin
#382 Re: Gdje na more? - 2016
sta fali jahtamaHAVANA wrote:Razumijemo se.Warashii wrote: To je i moj nacin, mene takodje ova plaza ne privlaci niti jedne sekunde.
Stjene su moj odabir, bez neke guzve i nekih fensi sranja, dosta bevanda ili koja piva.Fensi nikad nisam bio pa ne mogu ni sad.Daj da skocim,skiknem,bacim dijete odnekud,lezim,brojim sisarke,svi ti putici i stijene su kao i prije...upravo takve ih volim.Crko ko betonsku skalameriju napravio s narukvicama i pticijim mlijekom.Daj mi vina,prsute,gitare,da mi ane jebe mater kad joj zapjevam u dva ujutro...pa moram na plazu u po noci da nastavim...Bio jednom u turskoj,kad crko nisam,svi upalu uha dobili od bazena...udebljo se 5 kila,povazdan one dosade nesta nutkaju,rezu,pij,jedi,narukvicu mi naku stavilo...ko ja nesta poseban...Sta cu,takav sam,svako druge stvari voli.Ja bi dao 50 eura da mi ne stave one lezaljke i suncobrane po perfekt uredjenoj plazi...Jebo ono,svaki kamencic isti,daj da se malo i ubodem,ogrebem,da zena skici neee s djetetom na stiiijenuuuu :DTo je meni more.Dijete gladno,namazi mu krisku dzema i mrs u vodu...Oni moji sto su vani nake jahtice poceli kupovat,male one 7 metara...Ja bio 2 puta i zahvalio se,dodjite vi kod mene kad me pozelite.Jebla te jahtica,povazdan se sekiras jel puse,ne puse,gdje ces svezat,nasut,puko propeler nakav,haj ovo,haj ono...povazdan dever nakav i srklet.Prvih 5 dana se samo suncam,plivam i spavam po 3 puta.Slijedecih 10 pijem,sviram,kupam se,izlezavam,zajebavam po plazi,obilazim prijatelje po obliznjim mjestima...To je meni odmor.
eh nisma nikad u zivotu jela na plazi ,osim sladoleda
- muha_sa
#383 Re: Gdje na more? - 2016
kolko sam cuo ovaj vikend si pokemona po Peljescu gOnjoHAVANA wrote:
Razumijemo se.Fensi nikad nisam bio pa ne mogu ni sad.Daj da skocim,skiknem,bacim dijete odnekud,lezim,brojim sisarke,svi ti putici i stijene su kao i prije...upravo takve ih volim.Crko ko betonsku skalameriju napravio s narukvicama i pticijim mlijekom.Daj mi vina,prsute,gitare,da mi ane jebe mater kad joj zapjevam u dva ujutro...pa moram na plazu u po noci da nastavim...Bio jednom u turskoj,kad crko nisam,svi upalu uha dobili od bazena...udebljo se 5 kila,povazdan one dosade nesta nutkaju,rezu,pij,jedi,narukvicu mi naku stavilo...ko ja nesta poseban...Sta cu,takav sam,svako druge stvari voli.Ja bi dao 50 eura da mi ne stave one lezaljke i suncobrane po perfekt uredjenoj plazi...Jebo ono,svaki kamencic isti,daj da se malo i ubodem,ogrebem,da zena skici neee s djetetom na stiiijenuuuu :DTo je meni more.Dijete gladno,namazi mu krisku dzema i mrs u vodu...Oni moji sto su vani nake jahtice poceli kupovat,male one 7 metara...Ja bio 2 puta i zahvalio se,dodjite vi kod mene kad me pozelite.Jebla te jahtica,povazdan se sekiras jel puse,ne puse,gdje ces svezat,nasut,puko propeler nakav,haj ovo,haj ono...povazdan dever nakav i srklet.Prvih 5 dana se samo suncam,plivam i spavam po 3 puta.Slijedecih 10 pijem,sviram,kupam se,izlezavam,zajebavam po plazi,obilazim prijatelje po obliznjim mjestima...To je meni odmor.
- shiny
#384 Re: Gdje na more? - 2016
Ima li iko iskustvo sa Slovenijom (Piran)?
Idem nekim poslom svakako u Sloveniju, pa kontam kad već tu dočekujem odmor da se tu i odmorim. Možda svratim do Trsta "na kafu" kad je blizu. Cijene, usluga, pozitivno, negativno????
Idem nekim poslom svakako u Sloveniju, pa kontam kad već tu dočekujem odmor da se tu i odmorim. Možda svratim do Trsta "na kafu" kad je blizu. Cijene, usluga, pozitivno, negativno????
-
Bolonjac
#385 Re: Gdje na more? - 2016
Mala napomena Grcki otoci su poprilicno skupi mislim prodavnice a izbor je los. Ne znam jel generalno Grcka takva. Restorani tu i tamo. Kako god dosta je skuplje od Hrvatske po tom pitanju pogotovo prodavnice.
- agent_zero
#386 Re: Gdje na more? - 2016
Ja nisam baš tako čuo, informacije koje ja imam govore da su cijene slične onima u HR, a neke stvari i mnogo niže (tipa piće, ležaljke, suncobrani, brza hrana tipa girosi i sl.).Bolonjac wrote:Mala napomena Grcki otoci su poprilicno skupi mislim prodavnice a izbor je los. Ne znam jel generalno Grcka takva. Restorani tu i tamo. Kako god dosta je skuplje od Hrvatske po tom pitanju pogotovo prodavnice.
- spreca
#387 Re: Gdje na more? - 2016
slovenija je skuplja od Hr ali i sve ostalo je daleko na visem nivou od Hrvatske......oni imaju malo mora a kod njih je puno stranaca zato su slovenci prinudjeni na odmor uHr.shiny wrote:Ima li iko iskustvo sa Slovenijom (Piran)?
- agent_zero
#388 Re: Gdje na more? - 2016
Ružne plaže, more puno kamenica, pritom i hladnije nego u HR... Usluga i hoteli vrhunski.shiny wrote:Ima li iko iskustvo sa Slovenijom (Piran)?
- ranger
#389 Re: Gdje na more? - 2016
zato je meni najbolje boracko, na prenju klupu zauzmem vopi potopim u onaj plicak lijevo i duskam po vazdan u hladovini lipeHAVANA wrote:Razumijemo se.Warashii wrote:To je i moj nacin, mene takodje ova plaza ne privlaci niti jedne sekunde.HAVANA wrote:Znas kolko mi je interesantna ovakva plaza?Nikolko.A kamoli za 50 eura.Sta cu radit na njoj,ono sminka,lezim,sesiric,koktel...De ba,daj mi kakvog mola,stijene da se tarlahnem...
Stjene su moj odabir, bez neke guzve i nekih fensi sranja, dosta bevanda ili koja piva.Fensi nikad nisam bio pa ne mogu ni sad.Daj da skocim,skiknem,bacim dijete odnekud,lezim,brojim sisarke,svi ti putici i stijene su kao i prije...upravo takve ih volim.Crko ko betonsku skalameriju napravio s narukvicama i pticijim mlijekom.Daj mi vina,prsute,gitare,da mi ane jebe mater kad joj zapjevam u dva ujutro...pa moram na plazu u po noci da nastavim...Bio jednom u turskoj,kad crko nisam,svi upalu uha dobili od bazena...udebljo se 5 kila,povazdan one dosade nesta nutkaju,rezu,pij,jedi,narukvicu mi naku stavilo...ko ja nesta poseban...Sta cu,takav sam,svako druge stvari voli.Ja bi dao 50 eura da mi ne stave one lezaljke i suncobrane po perfekt uredjenoj plazi...Jebo ono,svaki kamencic isti,daj da se malo i ubodem,ogrebem,da zena skici neee s djetetom na stiiijenuuuu :DTo je meni more.Dijete gladno,namazi mu krisku dzema i mrs u vodu...Oni moji sto su vani nake jahtice poceli kupovat,male one 7 metara...Ja bio 2 puta i zahvalio se,dodjite vi kod mene kad me pozelite.Jebla te jahtica,povazdan se sekiras jel puse,ne puse,gdje ces svezat,nasut,puko propeler nakav,haj ovo,haj ono...povazdan dever nakav i srklet.Prvih 5 dana se samo suncam,plivam i spavam po 3 puta.Slijedecih 10 pijem,sviram,kupam se,izlezavam,zajebavam po plazi,obilazim prijatelje po obliznjim mjestima...To je meni odmor.
-
artime
#391 Re: Gdje na more? - 2016
Je li iko bio u Slatinama - Čiovo/Trogir?
- amar1994
- bingov buraz
#394 Re: Gdje na more? - 2016
Bio u Okrug Gornji na Ciovu ove godine,Slatine su sa druge strane otoka,Ciovo je super i vraticu se brzo.Da dodjes na Ciovo moras proci kroz centar Trogira i zna biti strasna guzva na mostu pa porani ako vec ides,novi most se gradi i trebao bi biti spreman dogodine.artime wrote:Je li iko bio u Slatinama - Čiovo/Trogir?
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#395 Re: Gdje na more? - 2016
Zna li neko da li je gužva na GP Doljani manja radnim danima, recimo srijedom?
- Ned071
#396 Re: Gdje na more? - 2016
Koji ces klinac na doljanima? Da cekas dva sata pored toliko prelaza? Inace ko ide u Cro nek ponese para. Nisu normalni koliko su poskupili od prosle godine. Al bas pretjeruju...
- Nisrin
- Nisrin
- Ned071
#399 Re: Gdje na more? - 2016
Pica od 60 do 110 kuna. Porcija teletine 220 kuna... Ribu da ne spominjem. 8 kuna kilo lubenice itd itd....maska za ronjenje na lod babe na stolu, djecija 180 kuna... Selo izmedju brela i omisa
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#400 Re: RE: Re: Gdje na more? - 2016
U konzumu, Baska voda, lubenica bila 1.99 kuna za kg.[emoji6] [emoji1] Cijene kod trgovaca na promenadi, pet puta skuplje.Ned071 wrote:Pica od 60 do 110 kuna. Porcija teletine 220 kuna... Ribu da ne spominjem. 8 kuna kilo lubenice itd itd....maska za ronjenje na lod babe na stolu, djecija 180 kuna... Selo izmedju brela i omisa
poslano sa Sonija Ze