Slomi ova muzika
Karydi je ok, bio
Moderator: anex
Slomi ova muzika
vjerujte da vrijedi i danas pogledati ovu galerijukaranana wrote: ↑12/08/2025 16:25 @_BataZiv_0809
dobro nam dosle nazad.
Kako je dobro, vidjeti ih opet, staviti ruku u moje gace....
Kao nekad potegnut ga njezno....
https://www.24sata.hr/lifestyle/foto-mi ... -1068188/8
I sta je ovdje wow?
Propao hepening, navukli se neki oblaci sinoc, jaka mjesecina, 0 polucije svjetla, meteori sjevaju, al lagani plast oblaka je skrio sve.
Dva puta bio van sezone, nije moj cup of tea za ljetovanja. Plaže mi izgledaju vještačke, sa onom nasutom rizlom.
A gdje ti vidis da sam ja napisala da grcka NEMA mora i obale?konektovan wrote: ↑13/08/2025 10:48 Nista nije wow na postavljnom videu, ali napisati da Grcka nema mora i obale...![]()
Evo jedna mnogo bolja.
Moze napisati samo neko ko nije makao dalje od makarske rivijereizvrsni direktor wrote: ↑13/08/2025 12:41nigdje ko u makarskoj, jebo grcku ba
Da je bar uzduz i poprijeko, 90% makarska rivijera.darius_maximus wrote: ↑13/08/2025 11:26 Ovu temu najbolje preimenovati u "Gdje na more u Hrvatskoj? - 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, ... 2057, 2058?"
Ušao da vidim gdje to raja hoda i šta se to sve obilazi, kad ono Hrvatska, uzduž i poprijeko![]()
tacno. ova moonca2 najvise pegla sa timAteista wrote: ↑13/08/2025 13:00 Ali fakat ne kontam ovo kad neko postavi sliku nekih predobrih plaza, ako nije na makarskoj rivijeri odmah karina, ne valja nista i slicno... Razumijem ja da su neki navikli na borovine i cvrcke, i meni to sve budi nostalgiju jer sam tamo najvise ljeta proveo kao mladji kad nisam imao mogucnost ici negdje dalje, ali tako pljuvati po svemu drugom kao da nista drugo ne valja je u najmanju ruku smijesno.
Jbt sad da neko postavi slike sa Maldiva, neko bi se nasao da kaze kako je karina i kako se ne moze porediti sa makarskom rivijerom...![]()
Ja bih te zamolila, kao zrela osoba (a mislim da jesi), da me stavis na ignore, ne citas moje upise, niti komentarises. Posto si me iz nekog razloga, samo tebi poznatog, stavio na zub. Ovdje mnogi pisu svasta.. pa nadji novu zrtvu.izvrsni direktor wrote: ↑13/08/2025 13:07tacno. ova moonca2 najvise pegla sa timAteista wrote: ↑13/08/2025 13:00 Ali fakat ne kontam ovo kad neko postavi sliku nekih predobrih plaza, ako nije na makarskoj rivijeri odmah karina, ne valja nista i slicno... Razumijem ja da su neki navikli na borovine i cvrcke, i meni to sve budi nostalgiju jer sam tamo najvise ljeta proveo kao mladji kad nisam imao mogucnost ici negdje dalje, ali tako pljuvati po svemu drugom kao da nista drugo ne valja je u najmanju ruku smijesno.
Jbt sad da neko postavi slike sa Maldiva, neko bi se nasao da kaze kako je karina i kako se ne moze porediti sa makarskom rivijerom...![]()
Ma 750 stranica o tome kako ljetovati u Makarskoj, kao da je za insana iz Bosne Makarska nepoznanica, ne kontam fakat.Ateista wrote: ↑13/08/2025 13:00 Ali fakat ne kontam ovo kad neko postavi sliku nekih predobrih plaza, ako nije na makarskoj rivijeri odmah karina, ne valja nista i slicno... Razumijem ja da su neki navikli na borovine i cvrcke, i meni to sve budi nostalgiju jer sam tamo najvise ljeta proveo kao mladji kad nisam imao mogucnost ici negdje dalje, ali tako pljuvati po svemu drugom kao da nista drugo ne valja je u najmanju ruku smijesno.