Sada je dzabe tamo a bogami i uzbudljivo je XD
Gdje na ljetovanje....???!!!!
Moderator: anex
-
gerando
#151 Re: Gdje na ljetovanje....???!!!!
U Grcku 
- Op3r4t0r
#152 Re: Gdje na ljetovanje....???!!!!
Ja cuo u Opatiji sve nas coek do coeka a ovdje niko nista da kaze o tom mjestu a ja nesto planirao tamo, ili ako ne tamo onda u blizini negdje 
-
bumboo
#153 Re: Gdje na ljetovanje....???!!!!
Za obiteljski odmor preporučila bih Zadarsko primorje - Petrčane (hotel Pinija), mjesto Vrsi, gradić Nin - prelijep za prošetati i štošta vidjeti, također i Sukošan, udaljenost od Zadra 7-8 km. Nije preskupo ništa kao na razvikanim mjestima. U Zadru ima dobrih radnji za shopping itd...
- sorge_sa
#154 Re: Gdje na ljetovanje....???!!!!
potrebna preporuka
za neki solidan apartman,da nije preskup, po mogucnosti sa hranom, polupansion,a moze i bez, dvije osobe, 5-6 dana, recimo od 17-og do 22-og ovog mjeseca, makarska rivijera, zivogosce,brela i slicno
unaprijed zahvaljujem
za neki solidan apartman,da nije preskup, po mogucnosti sa hranom, polupansion,a moze i bez, dvije osobe, 5-6 dana, recimo od 17-og do 22-og ovog mjeseca, makarska rivijera, zivogosce,brela i slicno
unaprijed zahvaljujem
-
argentaria
#155 Re: Gdje na ljetovanje....???!!!!
Imali preporuka za smjestaj od Gradca (da li se pise ovako?) do Makarske .Pozeljno bi bilo u Zaostrogu ili Drveniku.Da je blizu plaza,da je cisto i uredno.Dvije osobe , 5-6 dana.
-
eaglee
#156 Re: Gdje na ljetovanje....???!!!!
Autoput u Albanij
http://www.youtube.com/watch?v=j8ile8Zl ... re=related
grad drac-plaza
http://www.youtube.com/watch?v=lIoMT16P ... re=related

Dhermi

http://www.youtube.com/watch?v=j8ile8Zl ... re=related
grad drac-plaza
http://www.youtube.com/watch?v=lIoMT16P ... re=related

Dhermi

-
eaglee
-
_studio54
#158 Re: Gdje na ljetovanje....???!!!!
Opatija ti je destinacija za bogate austrougarske bakice. Lijepo, sređeno i dosadno, Tu se ne ide na ljetovanje.Op3r4t0r wrote:Ja cuo u Opatiji sve nas coek do coeka a ovdje niko nista da kaze o tom mjestu a ja nesto planirao tamo, ili ako ne tamo onda u blizini negdje
Ako hoćeš da se brćkaš u plićaku i jedeš šećernu vunu uz zvuke najnovijih hitova, dok ti četveročlane porodice gaze po glavi, idi na šatroliberalni kvarner (Selce, Srikvenica, Krk...); ovdje bih dodao još i da Cres malo odskače od tih stereotipa, možda čak jedini u HR nudi atmosferu talijanskih gradića iz 50-ih godina; ako hoćeš da guziš perverzne Njemice ala Heidi Klum u prisustvu njihovih muževa, onda ideš na udaljene otoke (Dugi otok je vrh jebenih vrhova za te stvari); ako hoćeš da budeš cool alternativac koji se fura na suhoparnu kvaziumjetnost (nadam se da nisi toliki kreten), dobra vina, derivate komunizma i ljudska prava, onda raspali u Istru.
Ako si balavac koji još nije skužio da je pravi clubbing riknuo prije deset godina, a onaj pjena+sise đir prije pet, Zrće te čeka.
Ako ćeš sunce, čisto more, Hajduk i posljednje ostatke Mediterana kakav je nekad bio, trk u Dalmaciju (ne na one sirotinjske odrone tipa Makarske i Tučepa nego malo sjevernije).
A ako si pravi laufer, istinski jebač, čovjek sa ukusom, ali ipak pomalo snob, preporučujem Hvar (ali samo grad Hvar)- najljepši i najzajebaniji otok u Europi (Grčka, Turska i oni španjolski opušci od otoka mu ne mogu ni cipele čistit). Edit: Ok, Mykonos se tu i tamo drži, ali izgubit će bitku
-
Minjo
#159 Re: Gdje na ljetovanje....???!!!!
može li neki info o rovinju, poreču, tipa cijene hrane, smještaja, pića, vrijeme putovanja od SA autom i sl?
-
Gladna
#160 Re: Gdje na ljetovanje....???!!!!
vode sigurno znam da imamišmaš wrote:ima li neko iskustva sa ulcinjom, kako se kreću cijene apartmana, četverokrevetnih, šestokrevetnih itd? ima li vode?
- tazmaniaBAN4
- north_1987
#162 Re: Gdje na ljetovanje....???!!!!
ekstra gore napisan post .. nego kakve su cijene na hvaru.. jel mozes malo o tome.. bas u nedjelju bih trebao na more jos ne znam gdje,sta,kako 
- Lady Saray
#163 Re: Gdje na ljetovanje....???!!!!
kakve su vodice sad? ima li ko kakav apartman (s brojem) za preporuciti?
-
Tomo82
#164 Re: Gdje na ljetovanje....???!!!!
Vodice su pune, teško da ćeš naći nešto sada.
Ja i gospođa se sjetili danas da bi u subotu na ljetovanje i greda, sve puno (u dalmaciji, sjevernije ne gledam). Vjerojatno se na crnjaka da naći smještaj, tako da ako si avanturistički tip nacrtaj se u Vodicama, šetaj i traži smještaj (tako sam ja 2000., i našli kod neke bosanke na crno).
Inače, zašto bosanci toliko vole Makarsku rivijeru, zbog blizine ili?
Ja i gospođa se sjetili danas da bi u subotu na ljetovanje i greda, sve puno (u dalmaciji, sjevernije ne gledam). Vjerojatno se na crnjaka da naći smještaj, tako da ako si avanturistički tip nacrtaj se u Vodicama, šetaj i traži smještaj (tako sam ja 2000., i našli kod neke bosanke na crno).
Inače, zašto bosanci toliko vole Makarsku rivijeru, zbog blizine ili?
- mO k3
#165 Re: Gdje na ljetovanje....???!!!!
ma ne bi otiso u grcku da mi poklonjaju sve svoje otoke...gerando wrote:U Grcku
-
zijancer
- black
-
felichi
#168 Re: Gdje na ljetovanje....???!!!!
kako je ovo hirurski secirano, precizno. respect!_studio54 wrote:Opatija ti je destinacija za bogate austrougarske bakice. Lijepo, sređeno i dosadno, Tu se ne ide na ljetovanje.Op3r4t0r wrote:Ja cuo u Opatiji sve nas coek do coeka a ovdje niko nista da kaze o tom mjestu a ja nesto planirao tamo, ili ako ne tamo onda u blizini negdje
Ako hoćeš da se brćkaš u plićaku i jedeš šećernu vunu uz zvuke najnovijih hitova, dok ti četveročlane porodice gaze po glavi, idi na šatroliberalni kvarner (Selce, Srikvenica, Krk...); ovdje bih dodao još i da Cres malo odskače od tih stereotipa, možda čak jedini u HR nudi atmosferu talijanskih gradića iz 50-ih godina; ako hoćeš da guziš perverzne Njemice ala Heidi Klum u prisustvu njihovih muževa, onda ideš na udaljene otoke (Dugi otok je vrh jebenih vrhova za te stvari); ako hoćeš da budeš cool alternativac koji se fura na suhoparnu kvaziumjetnost (nadam se da nisi toliki kreten), dobra vina, derivate komunizma i ljudska prava, onda raspali u Istru.
Ako si balavac koji još nije skužio da je pravi clubbing riknuo prije deset godina, a onaj pjena+sise đir prije pet, Zrće te čeka.
Ako ćeš sunce, čisto more, Hajduk i posljednje ostatke Mediterana kakav je nekad bio, trk u Dalmaciju (ne na one sirotinjske odrone tipa Makarske i Tučepa nego malo sjevernije).
A ako si pravi laufer, istinski jebač, čovjek sa ukusom, ali ipak pomalo snob, preporučujem Hvar (ali samo grad Hvar)- najljepši i najzajebaniji otok u Europi (Grčka, Turska i oni španjolski opušci od otoka mu ne mogu ni cipele čistit). Edit: Ok, Mykonos se tu i tamo drži, ali izgubit će bitku
samo nam dugujes komentar za krajnji jug hrvatske, zivo me interesira tvoje misljenje.
- MyCore
#169 Re: Gdje na ljetovanje....???!!!!
Ali za ovaj Dugi Otok si me totalno zainteresovao_studio54 wrote:Opatija ti je destinacija za bogate austrougarske bakice. Lijepo, sređeno i dosadno, Tu se ne ide na ljetovanje.Op3r4t0r wrote:Ja cuo u Opatiji sve nas coek do coeka a ovdje niko nista da kaze o tom mjestu a ja nesto planirao tamo, ili ako ne tamo onda u blizini negdje
-
snowflake_
#170 Re: Gdje na ljetovanje....???!!!!
palma de mallorca ove godine 
- spreca
#171 Re: Gdje na ljetovanje....???!!!!
Ove godine na Sprecu
......ma sjeverni Jadran 
- CherryLips
#172 Re: Gdje na ljetovanje....???!!!!
Je li neko bio u Trpnju,kakve su plaze,neke preporuke za smjestaj?
Bitno mi je da ima dosta prirodnog hlada i da je more koliko-toliko cisto...
Bitno mi je da ima dosta prirodnog hlada i da je more koliko-toliko cisto...
- Qler
#173 Re: Gdje na ljetovanje....???!!!!
Ja sam upravo sad u Kemeru, Turska. I super je, cisto, lijepo, ima svega, ali brate rusa kao u prici! Jos to sve nekulturno, bahato, djeca nevaspitana... A steta jer je hotel fakat odlican.
- metar_drva
#174 Re: Gdje na ljetovanje....???!!!!
hvar da, ali ne grad hvar. radije neko manje izvikano mjesto, a po potrebi i želji se može do grada hvara. meni je ta opcija aktuelna već više godina, mada ja nisam neko ko je željan ludih partija i sl. pa mi zato više odgovaraju manja mjesta. ali ne sporim, otok hvar je mrak mrakova._studio54 wrote:
- spreca
#175 Re: Gdje na ljetovanje....???!!!!
Dobro je nemoj se zalitiQler wrote:Ja sam upravo sad u Kemeru, Turska. I super je, cisto, lijepo, ima svega, ali brate rusa kao u prici! Jos to sve nekulturno, bahato, djeca nevaspitana... A steta jer je hotel fakat odlican.