Ma to sam i mislioDoda37 wrote:20 kuna dnevno i 100 kuna tjedno, mada bio sam u subotu sada je 30 kuna, ali odmah uz plazu, dok je iznad jeftnije
Nego da se ja prikljucim temi, gdje u hrvatskoj ima nesto slicno poput makarske a da nije makarska
Moderator: anex
Ma to sam i mislioDoda37 wrote:20 kuna dnevno i 100 kuna tjedno, mada bio sam u subotu sada je 30 kuna, ali odmah uz plazu, dok je iznad jeftnije
Mozda VodiceOp3r4t0r wrote:Ma to sam i mislioDoda37 wrote:20 kuna dnevno i 100 kuna tjedno, mada bio sam u subotu sada je 30 kuna, ali odmah uz plazu, dok je iznad jeftnijei mi smo uvijek parkirali na onom odmah do plaze, ne znam za druge ali je meni taj parking prejeftin, ne izadje ni 2 marke po danu, auto cijeli dan tu, u hladu ispod drveca, super
Nego da se ja prikljucim temi, gdje u hrvatskoj ima nesto slicno poput makarske a da nije makarska, ja ove godine kontao gore negdje oko rijeke, opatija fazoni, zadnji put bio prije 15 godina kao dijete, pa nije zgoreg da i ovdje upitam
, preporuka za neku plazu, za neki smjestaj, za neki restoran
Sunrise00 wrote:Je li neko isao u RiminiSolAzur, meni se cini, ima neke super aranzmane a nisu puno skupi. Iskustva?
za CG ti ne treba pasosIvo Lola wrote:maloprije sam u nekoj emisiji na BHT cuo ovako "Nasi gradjani ovog ljeta u hrvatsku nece moci samo sa ..." dalje nisam cuo, da li se mislilo na licnu kartu ??? tj. da li nam sad i za hrvatsku treba pasos
i jos me zanima kakva je situacija sa crnom gorom , jel za tamo treba pasos ???
blize je preko scepan polja ali eto neki izbjegavaju zbog jednog djela ruznijeg puta, ali nije tako strasno, meni je to zanimljiva rutaIvo Lola wrote:a koji put bi ste preporucili za CG
preko scepan polja-niksic, preko tjentista i trebinja ili dubrovnik-herceg novi ???
konacno odrediste je bar
nikad do sada nisam bio a kako vidim na internetu svi putevi su poprilicno losi
gdje ti u ulcinju i albaniji nadje krevet za €3...ja obisla albaniju do sarande prije 2 godine al' nenadjo smjestaj za €3 a ni u cg ga nebiGladna wrote:Preporucujem Ulcinj kako ljetovanje s pristupacnim cijenama.
Smjestaj od 3 eura po krevetu pa nadalje.. Prelijepa Velika plaza.
Albaniju isto treba otici vidjeti. Sjeverna Albanija nije bas nesto za preporuciti, ali sve sto juznije se ode sve je bolje.
Vlora, Saranda prelijepe plaze. Put do Sarande prelijepa priroda.
Toliko toga ima za vidjeti u Albaniji.
Koji cjenovni raspon? Ako ti 80 do 100 EUR dnevno za apartman nije puno, moglo bi se šta preporučiti.Ma.Le.Na wrote:preporuke za hvar?
A jbte pa za taj novac nije tesko naciKlodovik wrote:Koji cjenovni raspon? Ako ti 80 do 100 EUR dnevno za apartman nije puno, moglo bi se šta preporučiti.Ma.Le.Na wrote:preporuke za hvar?
Ulcinju ima..semmy wrote:gdje ti u ulcinju i albaniji nadje krevet za €3...ja obisla albaniju do sarande prije 2 godine al' nenadjo smjestaj za €3 a ni u cg ga nebiGladna wrote:Preporucujem Ulcinj kako ljetovanje s pristupacnim cijenama.
Albaniju isto treba otici vidjeti. Sjeverna Albanija nije bas nesto za preporuciti, ali sve sto juznije se ode sve je bolje.
pa daj adresu...i par slikica ako mozeGladna wrote:semmy wrote:gdje ti u ulcinju i albaniji nadje krevet za €3...ja obisla albaniju do sarande prije 2 godine al' nenadjo smjestaj za €3 a ni u cg ga nebiGladna wrote:Preporucujem Ulcinj kako ljetovanje s pristupacnim cijenama.
Ulcinju ima..
A nisam rekla da ima u Albaniji
Da, neki djelovi obale.test01 wrote:c. gora ima problema` sa pitkom vodom, obala.
tacno?????????