Gdje kupiti tene za trcanje u Sarajevu?
Moderator: anex
- xfacktor
#1 Gdje kupiti tene za trcanje u Sarajevu?
Znaci gdje kupiti tene tipa nike za trcanje u Sarajevu a da nisu skupe. Gledao sam u Skenderiji i basketu i mislim da je pljacka. Fol najnoviji model a ja vidim na etiketi 2004 nike model a kaze 119 km . Ne treba mi najnoviji model samo nek su nove. Na pijaci sam jednom nasao tene nike i to dobre i na internetu provjerio i ko da su original react model 2004. Sto me dovodi do zakljucka da na pijaci se moze naci dobre robe ako se zna sta se trazi. Pa ako ko sta zna gdje bio bi zahvalan..
-
callmethebreeeze
#2 Re: Gdje kupiti tene za trcanje u Sarajevu?
ja ne znam da li imaju te tene u sarajevu, ali ja imam nike edge, koje su kao za sve vrste podloga i jako su dobre.
ako se mislis ozbiljno baviti trcanjem onda bi mozda mogao potraziti radnju gdje rade ljudi koji znaju izabrati patike bas kakve tebi trebaju. ako ces puno trcati bitno je da imas dobre patike inace mozes imati problema s tijelom.
ako se mislis ozbiljno baviti trcanjem onda bi mozda mogao potraziti radnju gdje rade ljudi koji znaju izabrati patike bas kakve tebi trebaju. ako ces puno trcati bitno je da imas dobre patike inace mozes imati problema s tijelom.
Last edited by callmethebreeeze on 18/07/2008 21:21, edited 2 times in total.
- chuchumbamayumbe
#3 Re: Gdje kupiti tene za trcanje u Sarajevu?
U Americkom PX-u ako imas koga kao ja... 
-
bierkof
#4 Re: Gdje kupiti tene za trcanje u Sarajevu?
Pogledaj u merkatoru... Dobra je odluka kupiti prave tene za trcanje, inace mozes lako povrijediti zglobove pogotovo jer ces sigurno trcati po betonu i asfaltu vecinu vremena.
U skenderiji mislim da ne bih kupio nista ni u ludilu, pogotovo tene... Ono je sve fuš.
PS.
Trebali bi napraviti sticky topic sa naslovom: gdje kupiti, what do you think? Meni cesto nesto padne na pamet ali mi blam otvarati temu
U skenderiji mislim da ne bih kupio nista ni u ludilu, pogotovo tene... Ono je sve fuš.
PS.
Trebali bi napraviti sticky topic sa naslovom: gdje kupiti, what do you think? Meni cesto nesto padne na pamet ali mi blam otvarati temu
- xfacktor
#5 Re: Gdje kupiti tene za trcanje u Sarajevu?
Tene po radnjama su skupe previse. A zapravo ista je kvaliteta ko i na pijaci ako ko zna pronaci. Sve nike tene su uglavnom iz kine, vietnama ili neznam ni sam sto se moze pronaci na pijaci. Doduse ne najnoviji model ali i u radnjama su sve stari 2- 3 godine a furaju ih ko najnoviji. Uglavnom juce u skenderiji me furala jedna ima si.u ma nema sto je jednini razlog zasto sam se duze zadrzao u toj radnji. Fol najnoviji model(a pise 11 11 2004), pa fol doso bio profesionalni trkac i trazio bash taj model itd "suplja". Na pijaci sam bio kupio react nike 2004 i provjerio na internetu i fakat original za 25 km. Nije ni cijena bitna ako je stvar fakat ta i ako je realno to sto prodaje a ne neka suplja fol najnovije fol ovo ono itd..
-
Leonid Breznjev
#6 Re: Gdje kupiti tene za trcanje u Sarajevu?
ja sam cuo da u prodavnici obuce i sportskih artikala ima i patika.. eh sad ne znam jel' istina..
-
callmethebreeeze
#7 Re: Gdje kupiti tene za trcanje u Sarajevu?
ma svasta se prica.Arslan wrote:ja sam cuo da u prodavnici obuce i sportskih artikala ima i patika.. eh sad ne znam jel' istina..
ja i dalje mislim da je bolje platiti za kvalitet, jer pretpostavljam da niko ne zeli rizkiovati zglobove, koljena, ledja, zbog 50 km.
- dacina_curica
#8 Re: Gdje kupiti tene za trcanje u Sarajevu?
cojicallmethebreeeze wrote:ja ne znam da li imaju te tene u sarajevu, ali ja imam nike edge, koje su kao za sve vrste podloga i jako su dobre.
ako se mislis ozbiljno baviti trcanjem onda bi mozda mogao potraziti radnju gdje rade ljudi koji znaju izabrati patetike bas kakve tebi trebaju. ako ces puno trcati bitno je da imas dobre patike inace mozes imati problema s tijelom.
-
callmethebreeeze
#9 Re: Gdje kupiti tene za trcanje u Sarajevu?
ispraviTodacina_curica wrote:cojicallmethebreeeze wrote:ja ne znam da li imaju te tene u sarajevu, ali ja imam nike edge, koje su kao za sve vrste podloga i jako su dobre.
ako se mislis ozbiljno baviti trcanjem onda bi mozda mogao potraziti radnju gdje rade ljudi koji znaju izabrati patetike bas kakve tebi trebaju. ako ces puno trcati bitno je da imas dobre patike inace mozes imati problema s tijelom.ne mogodoh da se ne osvrnem na ovaj lapsus
![]()
![]()
![]()
![]()
- xfacktor
#10 Re: Gdje kupiti tene za trcanje u Sarajevu?
Znaci u prodavnici sportske opreme hm..Arslan wrote:ja sam cuo da u prodavnici obuce i sportskih artikala ima i patika.. eh sad ne znam jel' istina..
-
d2
#11 Re: Gdje kupiti tene za trcanje u Sarajevu?
cisto sumnjam da je ista po onim radnjama original
- xfacktor
#12 Re: Gdje kupiti tene za trcanje u Sarajevu?
Izvinjavam se sto sam stavio ovu temu pod umjetnost zivljenja "nidje veze"..
-
Leonid Breznjev
#13 Re: Gdje kupiti tene za trcanje u Sarajevu?
hoces da je stavimo pod sport?

- roki
-
nino90
#15 Re: Gdje kupiti tene za trcanje u Sarajevu?
imas addidas shop odmah prekoputa trznice
-
abdulazizsarajevo
#16 Re: Gdje kupiti tene za trcanje u Sarajevu?
Sve te radnje drzi jedan covijek..nesto se firma zove..sport..pa nesto..
nejse..kupio sam nike tene tamo..100KM na snizenju..isti dan mi se pobrisao znak nike unutra..da bi se za 10ak dana pocele odljepljivati..vise nista ovdje kod nas ne treba kupovati..
jedino mozda intersport..
ili u PX ili vani ako ides kupi vani..ovo je sve fuseraj..da skenderiju i ne spominjem...strah me i pomisliti..
nejse..kupio sam nike tene tamo..100KM na snizenju..isti dan mi se pobrisao znak nike unutra..da bi se za 10ak dana pocele odljepljivati..vise nista ovdje kod nas ne treba kupovati..
jedino mozda intersport..
ili u PX ili vani ako ides kupi vani..ovo je sve fuseraj..da skenderiju i ne spominjem...strah me i pomisliti..
- Banksy
#17 Re: Gdje kupiti tene za trcanje u Sarajevu?
Bila je u Wisi jedna radnja, imali su veliki izbor sportske opreme. Tu sam uvijek nalazila sve što tražim.