Gdje kupiti jeftine role u SA
Moderator: anex
-
milojicabrzi
#76 Re: Gdje kupiti jeftine role u SA
Ok, hvala na odgovoru...
Kako se inace krecu cijene dobrih rola za djecu... Ne isplati mi se kupiti nesto preskupo, jer ce noga izrasti...
Kako se inace krecu cijene dobrih rola za djecu... Ne isplati mi se kupiti nesto preskupo, jer ce noga izrasti...
-
rossonera
#77 Re: Gdje kupiti jeftine role u SA
A to svakako za djecu neku jeftiniju varijantu. Ja sam svoje kupila, jer mi vise noga ne raste. Pogledaj u svim većim trznim centrima u sportskim opremama sigurno imaju povoljne.milojicabrzi wrote:Ok, hvala na odgovoru...
- hana_montana
#78 Re: Gdje kupiti jeftine role u SA
gdje ima kupiti onih stitnika za laktove i koljena? i dal znate jel moguce pokvariti kocnice i kako se to i dal se moze popravit? 
-
venus doom
#79 Re: Gdje kupiti jeftine role u SA
250 km je preskupo dati za djecije role... imas puno jefitnijih u samoj alpini ( mislim da su se cijene kretale oko 100 km)... pogledaj malo u ostalim sportskim radnjama...rossonera wrote:Ja sam svoje uzela prije par godina u Sport Life-u kod Tržnice, bila je bas dobra ponuda, svih vrsta rola. Moje su kostale oko 250 KM. Nadam se da sam makar malo pomoglamilojicabrzi wrote:Pozdrav,
Hocu maloj kceri da kupim role za rodjendan, uzeo bih nove....nosi broj 31.
Gdje je u SA najbolja ponuda i kako se krecu cijene?
Unaprijed hvala na odgovorima...
kad je rijec o odrasloj osobi druga je prica, ali za djecije role ne daji vise od 100 km... max 130
a posto je broj 31 pretpostavljam da je dijete bas malo... tako da relano cijena tih rola bi trebala da ide oko 50-69 km otprilike... ali eto, sad je proljece mozda su cijene malo skuplje
-
venus doom
#80 Re: Gdje kupiti jeftine role u SA
bilo nekad u intersportu (mercator- socijalno)... da li jos ima ne znam... a kocnice, hmm... kako si to uspjelahana_montana wrote:gdje ima kupiti onih stitnika za laktove i koljena? i dal znate jel moguce pokvariti kocnice i kako se to i dal se moze popravit?
- bez_ideje
#81 Re: Gdje kupiti jeftine role u SA
ja sam svoje role za "velike" prije 8-9 godina kupila u prizma sportu ,bile 110 KM.......eno ih zdrave-prave,malo izlizane i bez kocnica,al zdrave-prave!
mozes to za 50-tak KM naci sigurno
-
venus doom
#82 Re: Gdje kupiti jeftine role u SA
bez_ideje wrote:ja sam svoje role za "velike" prije 8-9 godina kupila u prizma sportu ,bile 110 KM.......eno ih zdrave-prave,malo izlizane i bez kocnica,al zdrave-prave!
- hana_montana
#83 Re: Gdje kupiti jeftine role u SA
venus doom wrote:bilo nekad u intersportu (mercator- socijalno)... da li jos ima ne znam... a kocnice, hmm... kako si to uspjelahana_montana wrote:gdje ima kupiti onih stitnika za laktove i koljena? i dal znate jel moguce pokvariti kocnice i kako se to i dal se moze popravit?
to me ne pitaj
-
venus doom
#84 Re: Gdje kupiti jeftine role u SA
mozda ti je najlakse da kupis novu kocnicu i stavis umjesto stare... kocnice nisu skupehana_montana wrote:venus doom wrote:bilo nekad u intersportu (mercator- socijalno)... da li jos ima ne znam... a kocnice, hmm... kako si to uspjelahana_montana wrote:gdje ima kupiti onih stitnika za laktove i koljena? i dal znate jel moguce pokvariti kocnice i kako se to i dal se moze popravit?
to me ne pitaj
- bez_ideje
#85 Re: Gdje kupiti jeftine role u SA
a ljudi sto ce vama kocnice uopste
ja se ne sjecam kako je imati kocnice
btw.bilo ih je u prizmi isto i u skenderiji dole u nekoj radnji.......6 i 11 KM kostale
btw.bilo ih je u prizmi isto i u skenderiji dole u nekoj radnji.......6 i 11 KM kostale
-
venus doom
#86 Re: Gdje kupiti jeftine role u SA
pa znas sta... kako starim sve manje agresivno vozim... prije je bilo skakanja, okretanja, ludjackog spustanja, i jednostavno trebale su dobre kocnice. znas ono da se zaustavis bas u tom trenutku, a ne da klizes jos 50 m. npr prije 2 godine su mi dobre kocnice spasile zivot.(mada kako kazem sad rolam bas ono rekreativnobez_ideje wrote:a ljudi sto ce vama kocnice uopste![]()
p.s. kad se sjetim onih disko rola
- _Gea_
#87 Re: Gdje kupiti jeftine role u SA
ako neko zeli prodacu mu svoje, iskoristila ih par puta, kupljene u intersportu, gumeni tockovi, podesavaju se prema velicini noge (36-40), sivo-crno-crvene 
-
AmySa
#88 Re: Gdje kupiti jeftine role u SA
Trebam pomoć pliz
Dobila sam role Hy Skate Junior, special edition, abec 3. To je sve što piše na njima. Molim vas moze li mi neko reći pošto se ne razumijem u marke, kakve su ovo role, kakav je ovaj brend? I jos nesto, htjela bih im promijeniti točkove da stavim malo mekse jer su ovi su tvrdi, ne znam čak ni da li su gumeni i trebam kočnicu promijeniti pa ako mi može neko reći gdje to da kupim?
Velika hvala
Dobila sam role Hy Skate Junior, special edition, abec 3. To je sve što piše na njima. Molim vas moze li mi neko reći pošto se ne razumijem u marke, kakve su ovo role, kakav je ovaj brend? I jos nesto, htjela bih im promijeniti točkove da stavim malo mekse jer su ovi su tvrdi, ne znam čak ni da li su gumeni i trebam kočnicu promijeniti pa ako mi može neko reći gdje to da kupim?
Velika hvala