Gdje kupiti drvena klizna vrata u SA ?
Moderator: anex
- Altsa
#1 Gdje kupiti drvena klizna vrata u SA ?
Molim forumase za pomoc...gdje u sarajevu mogu da kupim kvalitetna drvena klizna vrata...gledao sam u par prodavnica i ili ih uopste nemaju ili su lose kvalitete.. hvala
- Tranquilizer
- Altsa
#3 Re: Gdje kupiti drvena klizna vrata u SA ?
ma ne bi da sam pravim...samo me gotov proizvod zanimaTranquilizer wrote:napravi sam sebi, ovdje http://www.elgrad.ba/ uzmi okove i klizace a ovdje http://fructas.ba/ plocu
- Tranquilizer
#4 Re: Gdje kupiti drvena klizna vrata u SA ?
eh ne znam ti onda, ja tražio plakar sebi da kupim i nigdje ga, i zovem stolara njemu to bilo malo posla, i fino sjednem organizujem se i sam ga sklepam, prvi put u životu...ispao plakar za 10 a da ti ne govorim da me je došao duplo jeftinije od najjeftinijeg u radnji...
probaj angažovati stolara...možda to
- Altsa
#5 Re: Gdje kupiti drvena klizna vrata u SA ?
hvala u svakom slucajuTranquilizer wrote:eh ne znam ti onda, ja tražio plakar sebi da kupim i nigdje ga, i zovem stolara njemu to bilo malo posla, i fino sjednem organizujem se i sam ga sklepam, prvi put u životu...ispao plakar za 10 a da ti ne govorim da me je došao duplo jeftinije od najjeftinijeg u radnji...
- O'zone
- Globalni moderator
#6 Re: Gdje kupiti drvena klizna vrata u SA ?
A imal gdje harmonika vrata manjih dimenzija 80x200 cm?
- chuchumbamayumbe
#7 Re: Gdje kupiti drvena klizna vrata u SA ?
Provjerite Kontinental u Kiseljaku (ako vam nije daleko), mislim da su oni radili klizna...
- Altsa
#8 Re: Gdje kupiti drvena klizna vrata u SA ?
ovi u kiseljaku ne rade klizna unutrasnja vratachuchumbamayumbe wrote:Provjerite Kontinental u Kiseljaku (ako vam nije daleko), mislim da su oni radili klizna...
-
neki
#9 Re: Gdje kupiti drvena klizna vrata u SA ?
Pogledaj i u Ans Drive na Butmiru
- chuchumbamayumbe
#10 Re: Gdje kupiti drvena klizna vrata u SA ?
Moguće da se mže dogovoriti, da urade po narudžbi...veze nemam, imaju telefon pa provjerite, da ne klapnete džaba do njih.Altsa wrote:ovi u kiseljaku ne rade klizna unutrasnja vratachuchumbamayumbe wrote:Provjerite Kontinental u Kiseljaku (ako vam nije daleko), mislim da su oni radili klizna...
- wewa
#11 Re: Gdje kupiti drvena klizna vrata u SA ?
meni radio maomex ali nisam odusevljena kvalitetom materijala...
- Altsa
#12 Re: Gdje kupiti drvena klizna vrata u SA ?
jel po narudbi ili imaju gotova vrata u maomexu...raspitao sam se i pronasao da Primus balkan radi po narudbi kao i Ans drive...ima li ko kakva iskustva vezana za njihwewa wrote:meni radio maomex ali nisam odusevljena kvalitetom materijala...
- wewa
#13 Re: Gdje kupiti drvena klizna vrata u SA ?
po narudzbi - mada su dimenzije bile standardne. ans drive je uzasno skup, ni kontinental nije bolji... ja sam se bas zbog cijene tad i odlucila za maomex, ali su me razocarali narocito kvalitetom prozora, tj lajsni.Altsa wrote:jel po narudbi ili imaju gotova vrata u maomexu...raspitao sam se i pronasao da Primus balkan radi po narudbi kao i Ans drive...ima li ko kakva iskustva vezana za njihwewa wrote:meni radio maomex ali nisam odusevljena kvalitetom materijala...
-
aldm
#14 Re: Gdje kupiti drvena klizna vrata u SA ?
Zna li neko gdje bi se mogla nabaviti klizna sobna vrata? Pozeljno staklena. Znaci treba mi nesto bas custom da se uradi. Da ima samo jedno krilo i kad se otvori ide uza zid koji je pored vrata, a kad se zatvori pokriva otvor za vrata. Sve to radim zbog ustede prostora u stanu. Na trpezariji imamo 2krila vrata, a sta je generalno mali i pretrpan vratima, pa ne mozes maketi od vrata. Ova uglavnom drzali otvorena dok se ne kuha ili pere vec u masini
.
Ikakve preporuke?

Ikakve preporuke?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
-
damirc_sa
#16 Re: Gdje kupiti drvena klizna vrata u SA ?
Preporucujem Dom-a doo, ljudi rade unutrasnju i vanjsku stolariju po mjeri, a izmedju ostalog i drvena klizna vrata da li puna ili sa staklom.
www.dom-a.ba
www.dom-a.ba