gdje kupiti dobre CIZME u Sarajevu

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

neplivacica

Post by neplivacica »

Max.Cherry wrote:Pusti ba Slovence, nidje veze... Bata i Sketchers... Salamander na Grbavici... to su mjesta koja trebas posjetiti. I budi spremna odvojiti dobru lovu za cipele/cizme, jer to je jedini dio garderobe za koji nema alternative - trebas kupiti ono sto je kvalitetno i udobno.
To i ja mislim...Peko, Planika i slicno je za tetke, to sam automatski iskljucila.
Iskljucivo i trazim kvalitetno i udobno, da su postavljene kozom je obavezno. U Salamanderu jos nisam gledala, tnx.
Explorer-ka

Post by Explorer-ka »

Max.Cherry wrote:Pusti ba Slovence, nidje veze... Bata i Sketchers... Salamander na Grbavici... to su mjesta koja trebas posjetiti. I budi spremna odvojiti dobru lovu za cipele/cizme, jer to je jedini dio garderobe za koji nema alternative - trebas kupiti ono sto je kvalitetno i udobno.
a gdje tacno dodje taj Salamander na Grbavici....dobro bi mi dosle jedne nove cizmice :-D
frozen

Post by frozen »

A Gema???

Kod njih sam kupila tri para cizama i super sam zadovoljna, udobne su, tople su, ne klizu se i noge ti nikada nisu mokre. I Olip je odlican.
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

Explorer-ka wrote:
a gdje tacno dodje taj Salamander na Grbavici....dobro bi mi dosle jedne nove cizmice :-D
salamander u zgradi loris, kod doline cupova :D :D
Post Reply