DO NOT LAUGH!!!
Jel vi gatate u kavu? Zna li tko kako to ide?
Moderator: anex
Hodi da ti ogatam u listice cajaiceman ze wrote:nepijem kafu nikako....![]()
moze li se gatati u caj....
stoji ti neko na putu, haman naka zena, dobro se pripazi, opasna je....zena21 wrote:Fakat si mi pogodila svetempora wrote:Ljubav vec imas.zena21 wrote:Ljubav me najvise interesuje![]()
Ne skreci.Rekoh novi posao-promjena sredine.Ne's vise bit forumska domacica.
![]()
![]()
Osim ovo za posao domacice... Ostajem gdje jesam
![]()
![]()
U zivotu ce te pratiti sreca i nesreca. Nekad sreca, a nekad nesreca...zena21 wrote:Tempora, evo ja okrenula... kazi sta me ceka![]()
Pih ne bojim se nikoga, a pogotovo tamo nekih zenaBosanac sa dna kace wrote:stoji ti neko na putu, haman naka zena, dobro se pripazi, opasna je....zena21 wrote:Fakat si mi pogodila svetempora wrote: Ljubav vec imas.Ne skreci.Rekoh novi posao-promjena sredine.Ne's vise bit forumska domacica.
![]()
![]()
Osim ovo za posao domacice... Ostajem gdje jesam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a imaces i nekih problemam jos dodatnih da ti kazem...nece ti to sto si planirala bit tek tako laHko...zena21 wrote:Pih ne bojim se nikoga, a pogotovo tamo nekih zenaBosanac sa dna kace wrote:stoji ti neko na putu, haman naka zena, dobro se pripazi, opasna je....zena21 wrote: Fakat si mi pogodila sveOsim ovo za posao domacice... Ostajem gdje jesam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nego, jesul gotove krofne![]()
![]()
to ti zao napraviti jednu tursku kafudanas wrote:evo ja mijenjam gledanje u 'oroskop za gatanje u fildzantempora wrote:Popijes kafu, okrenes fildzan i ja ti izbiflam sve od A do Z.Metode vidovite Azire, za mene su zastarjele.Ja gledam i preko interneta. Bez nadoknade.![]()
![]()