Kratke, duge, frizure....
Frćkavo, ravno...
Omekšivači za kosu

Feniranje, da ili ne?
Haube, da ili ne?
Muške brice....
Ženske majstorice... ili majstori....
Omiljene frizure...
Nove frizure, zadnji krikovi mode...
sve što vas zanima....

Moderator: anex
a što, jel' ti kosa frćkava ili FaloFita?semmy wrote:ja zelim ovako finu ravnu kosu, da je nemoram satima ravnati i kad pokisnem ili kad je vlazan zrak da ostane ovako ravna ali nemozeeeeeee![]()
i jedno i drugo...jedan pramen frcav, drugi valovit a treci neku svoju politiku goniMiš mekinjaš wrote:a što, jel' ti kosa frćkava ili FaloFita?semmy wrote:ja zelim ovako finu ravnu kosu, da je nemoram satima ravnati i kad pokisnem ili kad je vlazan zrak da ostane ovako ravna ali nemozeeeeeee![]()
istoVenomousV wrote:ja kontam da zensko uvijek treba imat' dugu kosu... nerijetki su prijmjeri da se zena uda, osisa na neku djecacku frizuru i max zapusti...
kao i semmy, hocem i ja raaavnu, da je ne moram spešli fenirat' kad je operem... da se ne naelektrise kad je vlazno vrijeme...
a kod mene je cudna, ravna al nekako donji dio kose je FaloFit'... bilo bi super da je sve takvo...
To se zove ZVRKASTA KOSA.... i to jesemmy wrote:i jedno i drugo...jedan pramen frcav, drugi valovit a treci neku svoju politiku goniMiš mekinjaš wrote:a što, jel' ti kosa frćkava ili FaloFita?semmy wrote:ja zelim ovako finu ravnu kosu, da je nemoram satima ravnati i kad pokisnem ili kad je vlazan zrak da ostane ovako ravna ali nemozeeeeeee![]()
i tako u krug a kose imam na izvoz
hajd sto se da ispravit al' mene nervira feniranje nekad i do 2 sata, pa se osisah nedavno na paz kontajuci bit ce bolje...ih sipak ona se jos vise pocela uvijatiblue_sky wrote:istoVenomousV wrote:ja kontam da zensko uvijek treba imat' dugu kosu... nerijetki su prijmjeri da se zena uda, osisa na neku djecacku frizuru i max zapusti...
kao i semmy, hocem i ja raaavnu, da je ne moram spešli fenirat' kad je operem... da se ne naelektrise kad je vlazno vrijeme...
a kod mene je cudna, ravna al nekako donji dio kose je FaloFit'... bilo bi super da je sve takvo...sto je najgore sve se to da fino ispraviti ali kishaaaa cini svoje
hajmo se mjenjatMiš mekinjaš wrote:To se zove ZVRKASTA KOSA.... i to je
ja imam skroz frćkavu.... jednom ravnala, drugarica potrošila 4 sata na ravnanje, kad se izravnalo, bila do pola leđa, dok sam došla kući, što je 15 minuta, pogledam se na ogledalo, i ne znam koga gledam u odrazu, i brzinski operem kosu... da se vrati....semmy wrote:hajmo se mjenjatMiš mekinjaš wrote:To se zove ZVRKASTA KOSA.... i to je
tel mi abaut itMiš mekinjaš wrote:Ma dobre ste, ja se ne mogu počešljati, ali sreća pa volim to....
jes' to ti izravnataCholina_Lokica wrote:tel mi abaut itMiš mekinjaš wrote:Ma dobre ste, ja se ne mogu počešljati, ali sreća pa volim to....
babyline wrote:ja bih voljela da imam kosu ko mima....*mima* wrote:Ovo neka tema.......treba nesto pisat......Ja bih voljela da imam kosu kao semmy......
što, kakva je?*mima* wrote:babyline wrote:ja bih voljela da imam kosu ko mima....*mima* wrote:Ovo neka tema.......treba nesto pisat......Ja bih voljela da imam kosu kao semmy......
![]()
![]()
ludaco....niko ne zeli da ima kosu kao mima.....
Miš mekinjaš wrote:jes' to ti izravnataCholina_Lokica wrote:tel mi abaut itMiš mekinjaš wrote:Ma dobre ste, ja se ne mogu počešljati, ali sreća pa volim to....
![]()
tebe sam cekala..znala sam da ces ovo reci..pa evo ti je, halal ti to sam ti rekla*mima* wrote:Ovo neka tema.......treba nesto pisat......Ja bih voljela da imam kosu kao semmy......
joj i oko viklera je problem... isprobaj sve vrste pa vidi koji ti odgovara... nikad ne bude onako kako ocekujes...Felidae wrote:ja imam nekako ravnu kosu koja nehebe zivu silu...
ja se polomim peglajuci, a ono vazda jedan dio vani jedan unutra...a nekako oduvijek mastam da imam valovitu kosu, pa me interesuje da li ima neki frizer koji ce mi napraviti lokne, ne da budem ko ovca, ne moram biti ni kao neka filmska diva, nego nesto izmedju.....hocu da imam lokne .moja frizerka mi je rekla, da mogu biti poprilicno sitno kovrdjava,sto mi se nikako ne svidja, ili da sebi kupim kakve dobre viklere...pa navali kad ti ravna kosa dosadi...
Moja prijateljica je nešto radila u ZG kod Tony &Guy, i zadovoljna je, ali ne i cijenom...Felidae wrote:ja imam nekako ravnu kosu koja nehebe zivu silu...
ja se polomim peglajuci, a ono vazda jedan dio vani jedan unutra...a nekako oduvijek mastam da imam valovitu kosu, pa me interesuje da li ima neki frizer koji ce mi napraviti lokne, ne da budem ko ovca, ne moram biti ni kao neka filmska diva, nego nesto izmedju.....hocu da imam lokne .moja frizerka mi je rekla, da mogu biti poprilicno sitno kovrdjava,sto mi se nikako ne svidja, ili da sebi kupim kakve dobre viklere...pa navali kad ti ravna kosa dosadi...