Kakve vi farmerice volite?
Ako ste neopredjeljeni, evo da preporucim - zablacene farmerice.

Neumjesno je pitati za cijenu ovako prekrasnog proizvoda, ali eto koga zanima radi se o simbolicnih $425.
Moderator: anex

cijena..sitnicaEdin H. wrote:Kad se sjetim koliko su raja prije peglala sa Levis 501, ali sada srecom ima mnogo sjajnih modela.
Neumjesno je pitati za cijenu ovako prekrasnog proizvoda, ali eto koga zanima radi se o simbolicnih $425.
Evo i kompletne slikeEdin H. wrote:Kad se sjetim koliko su raja prije peglala sa Levis 501, ali sada srecom ima mnogo sjajnih modela.

Dobre za podruma...uzmi mi jedne,.dodjem ti.Edin H. wrote:Kad se sjetim koliko su raja prije peglala sa Levis 501, ali sada srecom ima mnogo sjajnih modela.
konektovan wrote:Ja samo Sandzak furam,COnto BENE, BROS JEANS, odlican odnos cijene I kvalitete.
E, neki dan.sam.pomislio na.tebe...imas li jos.problema.sa.pRHuti?_BataZiv_0809 wrote:Zara i New Yorker. Kakav Dizel, kakav Replay, to je smijesno za njih
Daradostan dan wrote:E, neki dan.sam.pomislio na.tebe...imas li jos.problema.sa.pRHuti?_BataZiv_0809 wrote:Zara i New Yorker. Kakav Dizel, kakav Replay, to je smijesno za njih
radostan dan wrote:konektovan wrote:Ja samo Sandzak furam,COnto BENE, BROS JEANS, odlican odnos cijene I kvalitete.
Veze nemas...
Nesal, zakon..
zomri wrote:"Ou, ou Lee Cooper" do groba!
radostan dan wrote:
Dobre za podruma...uzmi mi jedne,.dodjem ti.
Nista se ne sekiraj, koliko sutra buraz...Edin H. wrote:radostan dan wrote:
Dobre za podruma...uzmi mi jedne,.dodjem ti.
Plivas mi 425 larado.