ako ko zna, neka napise br. tel. i ime. hvala!
elektricar!
Moderator: anex
-
hop-cup
#1 elektricar!
pokvarila mi se vesmasina pa mi treba neki pouzdan elektricar u sarajevu. masina je stariji model pa bi bilo pozeljno kad bi i elektricar bio stariji i iskusniji
-
Yamahalac
#2 Re: elektricar!
treba li je na internet spojiti i antivirus joj instalirati?hop-cup wrote:pokvarila mi se vesmasina pa mi treba neki pouzdan elektricar u sarajevu. masina je stariji model pa bi bilo pozeljno kad bi i elektricar bio stariji i iskusniji![]()
ovo prije da ti na lifestyle odgovore
-
Lisac
ovdje se uglavnom okupljaju kompjuterasi i freakovi
slabo ko od njih zna mashinu i upaliti
o programiranju da i ne govorim
a srecom ne zhivimo josh u mashini
ipak je ovo bosna

ako napishesh simptome (tj. shta je veshmashini) mozhda ti neko pomogne i da je sama popravish
a srecom ne zhivimo josh u mashini
ako napishesh simptome (tj. shta je veshmashini) mozhda ti neko pomogne i da je sama popravish
- Saian
imaju dva rjesenja jedno je da na ono staklo na vratima priljepimo ovoYamahalac wrote:sta uradis?Saian wrote:ja znam popravit, ako bubanj okrece u krivom smjeru![]()
![]()
okrenes utikac naopako:D:D:D
ili malko zahtjevnije, preseljenje u AustralijuIs the glass half empty or half full? is a common expression, used rhetorically to indicate that a particular situation could be a cause for optimism (half full), pessimism (half empty), realism ("that depends on whether you are pouring or drinking") although this idea is irrelevent to the original question, functionalism (twice as large as it needs to be), or as a general litmus test to simply determine if an individual is an optimist or a pessimist. The purpose of the question is to demonstrate that the situation may be seen in different ways depending on one's point of view and that there may be opportunity in the situation as well as trouble.
-
hop-cup
pa i masina je tenologija, ima hardware i software. isprogramirana je da ima programe pranjaLisac wrote:ovdje se uglavnom okupljaju kompjuterasi i freakovi![]()
slabo ko od njih zna mashinu i upaliti
o programiranju da i ne govorim
![]()
![]()
a srecom ne zhivimo josh u mashiniipak je ovo bosna
![]()
simptomi: ne radi uopste
moze mi pomoci samo elektricar tako da ako neko ima ime i broj tel. neka mi kaze please! hitno mi je fakat! jos malo pa necu imati sta obuci
PS: i'm male.
- manijak1
-
sulesavic
#12 Re: elektricar!
Novine u ruke, tra¾i one uokvirene oglase. Kojeg god odaberes, svejedno je.hop-cup wrote:pokvarila mi se vesmasina pa mi treba neki pouzdan elektricar u sarajevu. masina je stariji model pa bi bilo pozeljno kad bi i elektricar bio stariji i iskusniji![]()
-
Električar Muhamed
#13 Re: elektricar!
061/136-349 električar Muhamed 
Last edited by Električar Muhamed on 25/04/2023 10:30, edited 5 times in total.
- minjonja
#14 Re: elektricar!
Električar Muhamed wrote:061/136-349 begin_of_the_skype_highlighting 061/136-349 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting 061/136-349 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting 061/136-349 end_of_the_skype_highlighting električar Muhamed
http://www.facebook.com/elektricar.muhamed
kume najjaci si, a i avatar je vrh!!!!!!
- mrtva kokoš
#15 Re: elektricar!
ovako, imam jednu sijalicu, obicno grlo. dovedena struja. medjutim kabal sa kojim je struja dovedena jeste sav crn, znaci, nema onih standardnih boja zica, plava, smedja, i zuta, uzemljenje. sve su crne!!
uzeo sam neki fenjer i sad to kontam da postavim, ali me malo zeza to sto su sve zice crne na ovome kablu kojim je struja dovedena. mogu ja to spojiti bez obzira na boje ili ima neki postupak kojim mogu razlikovati plus od minusa.