Raja,
Može li mi iko objasniti i pojasniti da li je istina da se EDEKA (njemački koncern) pojavio u Sarajevu ???
Koliko sam čuo ,u Podlugovima se otvorio neki shop pod nazivom EDEKA...da li to ima veze sa onom njemačkom EDEKA-om ili je samo fush???
Pozzzz
EDEKA
Moderator: anex
- kurty
#2 Re: EDEKA
EDEKA u Podlugovima... ima joj brat bratu 4 godine... Vlasnik radnje radi na pfeninge... Al fakat na pfeninge... Tako da je ono sto ima u supermarketu jeftino... Imas jeftinih igracaka, nekih kucnih dzidza, i jos nekeih sitnica...SadaMeHuseine wrote:Raja,
Može li mi iko objasniti i pojasniti da li je istina da se EDEKA (njemački koncern) pojavio u Sarajevu ???
Koliko sam čuo ,u Podlugovima se otvorio neki shop pod nazivom EDEKA...da li to ima veze sa onom njemačkom EDEKA-om ili je samo fush???
Pozzzz
Eh sad, sta je za tebe fush, to ne znam... Nit sam iskreno prije cuo za taj njemacki koncern, pa ne znam sta se u njemu prodaje
- mayab
#3 Re: EDEKA
Jarane , nam sanse, pa nije Edeka mali granap, da su ovde kod nas to bi bilo sa daaaalekooo vecim objektima, reklamama itd.Po mom iskustvu, Edeka nije medju jeftinim "prodavnicama hrane", pa bas i ne znam sta bi oni kod nas, a i objekti im nisu nesto reprezentativni izgledom pa da opravdaju vece cijene
- kurty
#4 Re: EDEKA
ja nisam rekao da je to to... Ja kazem da u Podlugovima ima objekat, koji se zove EDEKA... U prizemlju supermarket... Na stubistu bijela tehnika
, ispred objekta je ono sto se kupuje na vrecu ili paket
, a na spratu odjeca, obuca, kucanske sitnice... Alata ima i u prizemlju i na spratu...
Postavljac teme je pitala jel to EDEKA koja je iz Njemacke i siguran sam da nije... Vlasnik EDEKE je imao mali granapcic u Brezi, drmno lovu u njemu... i napravio objekat sebi u Podlugovima... Zato sam gore spominjao da covjek radi na pfeninge... Radio sam u przionici kafe, i oni su i tu kafu prodavali...MPC jeftinija u njih nego u przionici
Kvalitet odjece... Pijacni, osim par nekih izuzetaka... Jedne prilike usao i trenerke dosle, adidasove... nit felera nit razlike od trenerki u Ferhadiji koje sam sat prije gledao... Isto tako imaju sportskih carapa jeftinih a dobrih... I vidjao sam a prodaju i KTK cizme, ali to samo u rijetkim situacijama, jer zavisi od zaposlenih u KTK i njihovih "plata"
Postavljac teme je pitala jel to EDEKA koja je iz Njemacke i siguran sam da nije... Vlasnik EDEKE je imao mali granapcic u Brezi, drmno lovu u njemu... i napravio objekat sebi u Podlugovima... Zato sam gore spominjao da covjek radi na pfeninge... Radio sam u przionici kafe, i oni su i tu kafu prodavali...MPC jeftinija u njih nego u przionici
Kvalitet odjece... Pijacni, osim par nekih izuzetaka... Jedne prilike usao i trenerke dosle, adidasove... nit felera nit razlike od trenerki u Ferhadiji koje sam sat prije gledao... Isto tako imaju sportskih carapa jeftinih a dobrih... I vidjao sam a prodaju i KTK cizme, ali to samo u rijetkim situacijama, jer zavisi od zaposlenih u KTK i njihovih "plata"
-
Becky7
#5 Re: EDEKA
Kazu da hrana je dosta povoljnija, neko isao?