Evo blizi se i nova 2008. Pocinje planiranje, kontanje, donosenje odluka....da li vam je bitan docek Nove godine? Da li vec planirate ili znate gdje cete, s kim cete, sta cete obuci?

Ili cekate da vam nesto samo padne u krilo? Ili je ono ma daj ba neka me kuci ispred TVa, noc ko i svaka druga, zaboli me?
Vidjeh par starih tema na kojima se diskutuje (medju zenama) sta ce se obuci, ovo ono, i to me odmah podsjeti na doceke u neko "davno" doba, kako su to nasi starci fino znali (a Boga mi neki jos uvijek znaju, cesto bolje nego nase generacije)

Kod mojih je bilo veliko drustvo, sve parovi s djecurlijom, i onda se putovalo redovno za Novu, neki Hotel na obali, 4-5 dana, pa je to bio extra dozivljaj i iz djecije perspektive.....bilo je to puno vise od doceka Nove godine, putovanje, druzenje, prvi okusi slobode i samostalnosti (ono "mi idemo sami na dorucak, bez mame i tate"

)....a da ne spominjem sto nisu samo mame i tate pazljivo birali sta ce obuci za taj docek, nego su se pirlitala i firlitala i djecurlija
Eto, sta vam znaci taj docek? Imate li kakvih uspomena na neke lijepe (ili jednostavno nezaboravne, bilo negativno, bilo pozitivno) doceke iz proslosti? I gdje cete ove godine?