Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
muha_sa wrote:Unuka sam dobio---deda postao i srec´i nigdje kraja.
Golem posao je pred tobom... treba sad brke zasukati.
Cestitke !
Vas dvojica ste amateri.
Ja podigoh cetiri.
"Podigoh" je prava rijec. Naravno njihovi roditelji vazda traze nesto od tebe a nikada nece da pomognu.
Ono sto je dobro je da uz unuke imas manje problema sa svojom djecom. Jednostavno ih ignorises: Necu, nedam, ne mogu...
Sto ne valja je da sa godinama sve ti se pomalo penje na vrh... glave, a posebno ako zive toliko blizu tebe da svaki cas mogu da parkiraju unuke, bilo da ti se to trenutno dâ ili ne.
Inace, cestitam.
Zdravo, bezbrizno, sretno djetinjstvo unuku a roditeljima i sretnome djedici posebne cestitke uz najljepse zelje da u zdravlju i sreci doceka
prapotomke.
Cestitke i svako dobro .
---------------------------
Eto sanse da utuces koju kintu pod stare dane-onako laganice. Mislim, ono babysitter kad roditelji pozele malo izaci u prirodu ili u kino ili malo provozati se okolo.
neutralac wrote:Cestitke i svako dobro .
---------------------------
Eto sanse da utuces koju kintu pod stare dane-onako laganice. Mislim, ono babysitter kad roditelji pozele malo izaci u prirodu ili u kino ili malo provozati se okolo.
Sve bih dao da mogu biti babysitter al sad za sad ga gledam (i ljubim monitor ) preko MSN-a.