dobar hamburger u sarajevu
Moderator: anex
- Daryl Dixon
#26 Re: dobar hamburger u sarajevu
Ouu dobar dobar. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28 Re: dobar hamburger u sarajevu
Nije hamburger, ali jeste pljeskavica
prosle subote se vracam iz Dubrovnika, na nagovor rodjaka svratimo u restoran Drina poslije Ustikoline. Nisam nigdje bolju pljeskavicu pojeo, mala pljeska 5 KM, ali ako je ono mala, mogu misliti kolika je velika
Prvo sto ne pocrni, pa ne izgleda kao opanak, onda kad je rezes, nemas osjecaj da rezes gumu i ukus naravno...prva liga
Kad sam pojeo, nisam uopste imao osjecaj tezine.
Tajna je u tome sto covjek pljeskavice pravi od svjezeg mesa kojeg svaki dan nabavlja od provjerenog mesara. Ne pravi ih od onog zaledjenog uvoznog koje ko zna koliko stoji (sto vecina u Sarajevu radi).
I da, u restoranu je okacen veliki grb Zelje....malo sam zezao konobara, reko jos da je grb Sarajeva mjesto Zeljinog
kaze Zeljo cesce dolazi na ove krajeve od Sarajeva.
Prvo sto ne pocrni, pa ne izgleda kao opanak, onda kad je rezes, nemas osjecaj da rezes gumu i ukus naravno...prva liga
Tajna je u tome sto covjek pljeskavice pravi od svjezeg mesa kojeg svaki dan nabavlja od provjerenog mesara. Ne pravi ih od onog zaledjenog uvoznog koje ko zna koliko stoji (sto vecina u Sarajevu radi).
I da, u restoranu je okacen veliki grb Zelje....malo sam zezao konobara, reko jos da je grb Sarajeva mjesto Zeljinog
- hrle1976
#29 Re: dobar hamburger u sarajevu
Zlatno pravilo!Tomahawk11 wrote:Nije hamburger, ali jeste pljeskavicaprosle subote se vracam iz Dubrovnika, na nagovor rodjaka svratimo u restoran Drina poslije Ustikoline. Nisam nigdje bolju pljeskavicu pojeo, mala pljeska 5 KM, ali ako je ono mala, mogu misliti kolika je velika
![]()
Prvo sto ne pocrni, pa ne izgleda kao opanak, onda kad je rezes, nemas osjecaj da rezes gumu i ukus naravno...prva liga![]()
I da, u restoranu je okacen veliki grb Zelje....malo sam zezao konobara, reko jos da je grb Sarajeva mjesto Zeljinogkaze Zeljo cesce dolazi na ove krajeve od Sarajeva.
Nema nista gore kad jedes meso a imas osjecaj da zapravo jedes gumu.
-
Nedzla J
#30 Re: dobar hamburger u sarajevu
Domaca radinost..najbolji....

- karanana
#31 Re: dobar hamburger u sarajevu
sad sam gladam. mogu li da probam?Nedzla J wrote:Domaca radinost..najbolji....![]()
-
Nedzla J
#32 Re: dobar hamburger u sarajevu
haha...evo da nazdravis

-
Nedzla J
#33 Re: dobar hamburger u sarajevu
nije reklama,da se razumijemo...haha
-
Nedzla J
#34 Re: dobar hamburger u sarajevu
ovo sam htjela postaviti a postu o vinu