Koliko ta na carsiji uzima para za depilaciju, bikini zona + noge do koljena (nisam dlakava povis koljena
Jeste radile brazilsku? Kako to ide, kad radis u salonu? Mene stid
Moderator: anex
Cijena??piupiu wrote:Ja sam isla kod Almase u Stakleni Grad, koju neko pomenu, i moram reci da u zivotu nisam srela kozmeticarku s 'laksom' rukom za depilaciju. Djevojka stvarno radi odlicno. Isla sam i u taj salon na Slatkom cosetu i kod Vedrane, razlike nema puno, ova dva salona su mnogo profesionalnije opremljena, cistoca je vrhunska, itd, ali kod Almase samo zbog lakoce!
vesna555 wrote:Pa to, za 15 KM si kupim maskaru usput kad se budem vracala s depilacije
Koliko ta na carsiji uzima para za depilaciju, bikini zona + noge do koljena (nisam dlakava povis koljena).
Jeste radile brazilsku? Kako to ide, kad radis u salonu? Mene stid
because, de napravi ovo, pa ćeš mi biti online guru dok ja to budem pravilabecause_of_you wrote:Koliko tih kuglica napraviš za recimo čitave noge? I boli li kao vosak?
Partizzanka wrote: ja jednom probala ... i napravila super one niti kao za kolace i one kao bombone hahaha
Partizzanka wrote:ali cek ... kako onda opet razradis tu masu zar se ona ne stvrdne da bude kao slatkisi tj one lizalice ili sta vec
ja jednom probala ... i napravila super one niti kao za kolace i one kao bombone hahaha
bijela wrote:Partizzanka wrote: ja jednom probala ... i napravila super one niti kao za kolace i one kao bombone hahaha![]()
kuhaš li, @boy?
sigma, je li radiš samo sa tom šećernom masom (kao na yt gore)sigmabh wrote:Ja ev pocupala brkove![]()
extra ma kakav veet i sl. I da..dobar savjet je napuderisat mjesta koja secerite baby puderom..ide ko po loju onda ne lijepi se .
Ma joj, ja radim samo depilaciju do koljena jer nisam puno dlakava, a trake me izađu 8,4 KM, a depilacija u salonu mi je 10 KM i stvarno mi je razlika mizerna u cijeni, a ja se smandrljam da to ni na sta ne lici, pa jos moram brijacem poslije.saga wrote:Ma vjerujem da je za obje noge, vaaljda se podrazumjeva :s
Ja sam definitivno odustala od salona, dok ne nadjem neki sa secernom depilacijom. Trenutno kucna radinost, jest da se sva iskrivim i preznojim dok rijesim sve dijelove, ali em mi je jeftinije vako, em mi nista bolje ne urade u salonu.