Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
ema_

#251 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by ema_ »

Komplet depilacija je oko 30, sve uključeno što ti može pasti na pamet :lol:

Na Ilidži je salon Stars, od one fontane, lijevo u prolaz gdje su oni kafići, ne možeš mašiti, ima puno reklama onuda.. Tamo sam bila jednom, i nemam pojma do čega je, ali skoro pa nije ni boljelo :shock:

Kod Robota, ne znam mu ime, ali odmah preko puta ulaza, tamo gdje su oni pilići, pa ona trgovina odjećom, do njih odmah, crveni ulaz :)

Edit

Pa zbog toga pitam koji dio grada ti odgovara, da ti nije belaj dva put otići, imam mjesta u svakom dijelu :lol:
suza81

#252 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by suza81 »

ema_ wrote:Komplet depilacija je oko 30, sve uključeno što ti može pasti na pamet :lol:

Na Ilidži je salon Stars, od one fontane, lijevo u prolaz gdje su oni kafići, ne možeš mašiti, ima puno reklama onuda.. Tamo sam bila jednom, i nemam pojma do čega je, ali skoro pa nije ni boljelo :shock:

Kod Robota, ne znam mu ime, ali odmah preko puta ulaza, tamo gdje su oni pilići, pa ona trgovina odjećom, do njih odmah, crveni ulaz :)

Edit

Pa zbog toga pitam koji dio grada ti odgovara, da ti nije belaj dva put otići, imam mjesta u svakom dijelu :lol:
Ovih dana nisam po gradu i nista mi nije usput :)
Hvala ti za info!

p.s. I da znas, Star se zatvorio, sad sam zvala :lol:
ema_

#253 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by ema_ »

Ako hoćeš, mogu te ja naručiti kod Robota, usput mi je :thumbup:
suza81

#254 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by suza81 »

ema_ wrote:Ako hoćeš, mogu te ja naručiti kod Robota, usput mi je :thumbup:
Pa bila bih ti do neba zahvalna, ako ti je vec usput da mi uzmes broj telefona tog salona :kiss:
alica.k

#255 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by alica.k »

hocem da kupim novi epilator, crko mi silk epil7 od brauna (i bas sam ljuta jer nije bio jeftin!). baterija izdrzi svega 10 minuta, ako i toliko...

treba mi neki njezniji a ne oni za livadu :) ko sto su rowenta. pa et ako ko ima kakav savjet, i'm listening.
bez_ideje

#256 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by bez_ideje »

sutra cu da zakuham ovu pastu......jao vam se budem li u zavojima :twisted:
alica.k

#257 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by alica.k »

nemoj prevruce :) i kud sad u ova doba
bez_ideje

#258 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by bez_ideje »

ama ujutru.....odoh sad spavat......
Prvo cu ruke da pocupam,ako bude uspjesno zakuhano.......
cava

#259 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by cava »

:sax:
LONGMAN

#260 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by LONGMAN »

Znaci ovo depiliranje, bilo kakvo cupanje sam sad uradila i nikad vise. :( Pa kako ovo boli, bol kad imam upalu bubrega se sa ovim moze mjeriti. KOlegica je rekla da mi nikad vise nece raditi, osjecala se je kao ubijica. :S A nji nije boljelo.
Jos uvijek mi se noge tresu.
Sretnica2

#261 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by Sretnica2 »

LONGMAN wrote:Znaci ovo depiliranje, bilo kakvo cupanje sam sad uradila i nikad vise. :( Pa kako ovo boli, bol kad imam upalu bubrega se sa ovim moze mjeriti. KOlegica je rekla da mi nikad vise nece raditi, osjecala se je kao ubijica. :S A nji nije boljelo.
A čime te je depilirala? Ne mogu da vjerujem da je toliki bol...:-(
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#262 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by pape »

LONGMAN wrote:Znaci ovo depiliranje, bilo kakvo cupanje sam sad uradila i nikad vise. :( Pa kako ovo boli, bol kad imam upalu bubrega se sa ovim moze mjeriti. KOlegica je rekla da mi nikad vise nece raditi, osjecala se je kao ubijica. :S A nji nije boljelo.
Pa sigurno si se bila zapustila, .... bila dlakava ko musko, ... :oops:
Sretnica2

#263 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by Sretnica2 »

ja sam nekidan pravila po receptu koji je alema postavila par str ranije. jednom prosle godine probala po nekom drugom, rezultat katastrofa... nije se istopilo, umeljala se i bacila. ovaj alemin je super! meni uspjelo iz prve, na laaaaganoj vatri pustila, jedno sat vremena mu je trealo da prokljuca, al' onda za cas, kuhala do svijetlo smedje boje, i onda se hladilo dooobrih sat vremena ako ne i duze. ja pocupala noge do koljena, nije bas 100%, al' za prvi pokusaj zadovoljna :D i ruke isto (joj mrzim dlakeeee :x :x ) i ne mogu sopstvenih ruku da se nagledam :D (inace sam bas dlakava.... :( )
taj recept je 2 solje secera, 5 kasika vode, 5 kasika limunovog soka. meni je ostalo oko pola smjese, planiram podgrijat i ocerupat noge iznad koljena :D ide ljeto... 8-)[/quote]

Ubuduće, ne moraš toliko čekati da se ohladi, već posudu sa agdom staviš u veću posudu sa hladnom vodom i miješajući ohladiš za 10-tak min.:-)
LONGMAN

#264 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by LONGMAN »

Imam osjetljivu kozu al slabe dlake, i jesam osjetljiva na bol, al ovoliko :( Jos imam sve plave podljeve krvi, o Boze, belaja sebi nadje samo.

@pape ne moze sa kratkim se nista raditi.
alica.k

#265 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by alica.k »

LONGMAN wrote:Imam osjetljivu kozu al slabe dlake, i jesam osjetljiva na bol, al ovoliko :( Jos imam sve plave podljeve krvi, o Boze, belaja sebi nadje samo.

@pape ne moze sa kratkim se nista raditi.
kod koga si bila? podljevi ne smiju biti, bar ne u tolikoj kolicini, to je sigurno do te sto te depilirala, jer nema pojma.
LONGMAN

#266 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by LONGMAN »

Ma probavali ovu secernu depilaciju. I isla je onako niz rast dlacica, al 2/3 je noge plavo :shock:
bijela

#267 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by bijela »

longman :sad:
i meni su bile 2-3 fleke ali na mjestu gdje sam radila u suprotnom smijeru od rasta
ema_

#268 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by ema_ »

LONGMAN wrote:Ma probavali ovu secernu depilaciju. I isla je onako niz rast dlacica, al 2/3 je noge plavo :shock:

To je do nje, nije do paste ;-)

Ja sam ono bila malo koristila (prije nego sam tebi proslijedila :D ), ali ja sam imala skroz deseti problem nakon 10 dana! Užasno me svrbilo kad su počele rasti, ma gore nego nakon žileta ili kreme :-) Hvala Bogu pa samo mali dio noge sam odradila :roll: , sve sam bila raščešala :cry:

Tako, ostajem do kraja života na vosku :thumbup: :thumbup:
nera18

#269 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by nera18 »

semlaca wrote:Ne znam ko je preporučio salon kod Robota (kod pilića crveni ulaz), ja ću sutra tu na depilaciju. Ako preživim, javit ću vam utiske.
obavezno
+tel+cijena
Partizzanka

#270 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by Partizzanka »

meni su jednom od obicnih trakica iskocile ne samo plave fleke kao podlivi nego sam imala bukvalno GUTU na nozi, mama me je depilirala
kriza!!!
ema_

#271 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by ema_ »

semlaca wrote:Ne znam ko je preporučio salon kod Robota (kod pilića crveni ulaz), ja ću sutra tu na depilaciju. Ako preživim, javit ću vam utiske.

Ja preporučila :D

Kompletna depilacija je 30-35 km, tu ulazi sve što vam naumpadne :thumbup:
mimsy

#272 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by mimsy »

Jel ko isao u no mas vello?Ima li efekta?Vise mi je sve dojadilo,prokleto zeMsko :x
alica.k

#273 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by alica.k »

ja se evo sve razmisljam otici na bikini depilaciju kod nekog ko zna s tim...
davno sam isla kod one svoje za secernu to je bila fantazija al ona odavno ne radi.

ne znam zasto, nesto mi sad ofirno otici na bikini :S prije sam bez problema isla.
nera18

#274 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by nera18 »

ja na secernu nisam nikad isla, zato se raspitujem
imam djevojku kod koje godinama idem na kompletic depilaciju i vise sam se udomacila i oslobodila, tako da mi to ne stvara nikakav "problem" :zjev: :D
Partizzanka

#275 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?

Post by Partizzanka »

i meni vazda bude nezgoda ali su mi obje depilatorke heheh (samo sam kod dvije do sada isla - ova almasa u staklenom mi je nova) su mi rekle "ej to mi je posao i vjeruj mi da mi nista nije problem"
Post Reply