Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
because_of_you wrote:
A općepoznato je da manje boli kad nas neko drugi očerupa, ko pile
naravno kad znaju sta rade meni su u jednom salonu napravili takve podljeve po butinama da me se bilo sramota skinuti :T isto ko da me je neko gluho bilo napastvovao veliki crnoljubicastcrveni ogromni :T
zena koristila onaj sa rolerom koji je fakat nezgodan :T ja na kraju pobjegla sa stola poluocerupana :T
ja zaista ne znam kako zene mogu podnjeti bol brazilske depilacije. na bikini zoni prebrojim sve zvijezde i ispsujem sve posovke koje znam. dajem medalju svakoj koja izdrzi braziku.
meni bikini zona prokrvari prilikom cupanja, jer su mi tu jake dlake, ne bih mogla zamisliti sta bi bilo da idem dalje...
ALexis wrote:ja zaista ne znam kako zene mogu podnjeti bol brazilske depilacije. na bikini zoni prebrojim sve zvijezde i ispsujem sve posovke koje znam. dajem medalju svakoj koja izdrzi braziku.
meni bikini zona prokrvari prilikom cupanja, jer su mi tu jake dlake, ne bih mogla zamisliti sta bi bilo da idem dalje...
daj jednu odma' na prsa
i meni su uzasno jake dlake ali pretrpim povremeno bude gadno, ali traje 20tak minuta ako je vjesta , i onda kada prede na noge zaspes
Ja sam strahovala od nje, ali Boga mi, haman da me manje boljelo nego inače moj najosjetljiviji dio- iznad gležnjeva A možda je i do kozmetičarke, jer je fakat upućena, objašnjavala mi je neki red kojim to ide, ta ja znam
ALexis wrote:ja zaista ne znam kako zene mogu podnjeti bol brazilske depilacije. na bikini zoni prebrojim sve zvijezde i ispsujem sve posovke koje znam. dajem medalju svakoj koja izdrzi braziku.
isto
i plus, ofirno mi brate dragi...
i meni je bilo prvih 5 sekundi medutim kad je potegla onu traku....
bas sam pricala sa curom koja to radi, kod nje zadrzis gace (npr u iv roseu sam ih morala skinuti) jer joj je lakse da depilira (ide po zonama koje odreduje rubom gaca), tebi bude ugodnije jer imas osjecaj da nisi go...a i one su ko ginekolozi fakat im je svejedno sto te gledaju u vajayjay kad skontas da im je to posao...bude lakse...a i bol pomaze da zaboravis gdje si sta si i da si u gacama
mah preko stida bih i nekako presla, ali preko boli...
isla sam jednom s drugaricom da ona odradi tu brazilsku i zena joj je ostavila gacice i samo ih je pomicala u stranu da oslobodi sebi 'teren' za cupanje tako da joj nije gledala u Postovanu.
because_of_you wrote:Njima je to rutina totalna, isto da se ne bave tako bezze poslom
I kad vidiš da je njoj svejedno, i plus te boli i plus to je kratko... I plus rezultaaaaaat, ma šta ima veze Doduše, bila sam samo jednom...
kad skontas koliko uzmu dnevno i nije tako beze ima i gorih poslova (ja ne bih nikad mogla biti dermatolog i zubar )
@Alexis ja sam rahat 2 sedmice onda krenu lagano ali kad se duzen depiliras tako rastu slabije i sporije barem kod mene, a moje su crne, jake i gust e( hebem ti brijanje)
ma ja sam inace jako paranoicna, mogu ja imat i one bapske gace na sebi u tom trenutku al et, meni bi bilo ofirno sve bi imala osjecaj da gleda, komentarise nesto u glavi i slicno
because_of_you wrote:Njima je to rutina totalna, isto da se ne bave tako bezze poslom
I kad vidiš da je njoj svejedno, i plus te boli i plus to je kratko... I plus rezultaaaaaat, ma šta ima veze Doduše, bila sam samo jednom...
kad skontas koliko uzmu dnevno i nije tako beze ima i gorih poslova (ja ne bih nikad mogla biti dermatolog i zubar )
@Alexis ja sam rahat 2 sedmice onda krenu lagano ali kad se duzen depiliras tako rastu slabije i sporije barem kod mene, a moje su crne, jake i gust e( hebem ti brijanje)
meni je najgore kad se obrijem pa opet ko iskasapljena, sva se isjecem, pa moram da ih 'pustam' makar 6 dana da rastu ne bi li se manje sjekla, jer kad su kratke mnogo su ostre a u kombinaciji sa britvicom rezultiraju fatalnim posljedicama.
ALexis wrote:
meni je najgore kad se obrijem pa opet ko iskasapljena, sva se isjecem, pa moram da ih 'pustam' makar 6 dana da rastu ne bi li se manje sjekla, jer kad su kratke mnogo su ostre a u kombinaciji sa britvicom rezultiraju fatalnim posljedicama.
jooooj jest
pa onda sve smeta, sve zulja koju god mazalicu stavis poslije...
sto rece bijela, zamisli toliko te odere da ne mozes hodat (jedan od mojih paranoicnih strahova)
ALexis wrote:
znam :T been there done that...jednom se nisam brijala mjesec dana (bila bolesna) i kad sam se obrijala onako dlakava...noge ko iz snova
znala sam se tako iskasapit da mi je momak jednom ponudio da me on obrije posto mu je bilo zao da mi noge lice kao da sam izasla iz full contact K1 arene :T
ALexis wrote:
jooooj jest
pa onda sve smeta, sve zulja koju god mazalicu stavis poslije...
sto rece bijela, zamisli toliko te odere da ne mozes hodat (jedan od mojih paranoicnih strahova)
oooo daaaa sta sam otkrila a nikako da podjelim s vama
PENATEN bebi krema, poslje brijanja postovane. ja namazem s njom i nema svraba, iritacije i slabije krvare rane ma za 10 je!
Heeeej, ima l kakve veze sto je smedji secer i sto je umjesto limuna bila limunska kiselina
Ja i drugu bacila, otisli mi zivci ali necu odustati dok ne uspije, ima l koji poseban nacin pravljenja