Depilacija

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#201 Re: Depilacija

Post by KatarinaKosaca »

dia81 wrote:ako mogu brojevi telefona salon Berina gdje radi ta Almasa, i taj salon kod slatkog coseta, Senada? i koja je cijena kompletne noge i bikini?
Tačno preko puta ćevabdžinice Hodžić, imaš salon za uljepšavanje, samo pitaš za Senadu. Noge i bikini nije skupo oko 24 ili 30, mislim.
walkabout

#202 Re: Depilacija

Post by walkabout »

a koliko za noge bez bikinija :roll:
hana_montana

#203 Re: Depilacija

Post by hana_montana »

dia81 wrote:ako mogu brojevi telefona salon Berina gdje radi ta Almasa, i taj salon kod slatkog coseta, Senada? i koja je cijena kompletne noge i bikini?
salon se zove Elite odmah iznad slatkog coseta u onoj ulicici,tel 237 207 trazi Senadu :)
hana_montana

#204 Re: Depilacija

Post by hana_montana »

walkabout wrote:a koliko za noge bez bikinija :roll:
a bikini @walky :D za tvoje nogice je cu dogovoriti cijenu :)
walkabout

#205 Re: Depilacija

Post by walkabout »

hana_montana wrote:
:oops:
:kiss:

a jel kod Senade il nedje privatno :roll: :oops:

i naplacujul prema velichini noge :roll: ( mislim ono broj 38 prodje skroz jeftino dok ove 45+ oderu pravo :oops: )
walkabout

#206 Re: Depilacija

Post by walkabout »

ti shuti tamo :oops: :D

ne otkrivaj me, evo zavuko se ovdje na temu, sa zhenskim, osjecam se nekako sigurno, te nogice, te bikini, te Senada, te mazanje - prosto covek pozheli da je zhensko ... :oops: :D :D
walkabout

#207 Re: Depilacija

Post by walkabout »

hocesh me ti njegovati nakon operacije :roll: :oops:
Sunrise00

#208 Re: Depilacija

Post by Sunrise00 »

Jel' neko uspio koristiti ovu secernu pastu sto je hadzinica stavila recept? :D Kakvi su rezultati :oops: :D ?
dia81

#209 Re: Depilacija

Post by dia81 »

hvala na brojevima
walkabout

#210 Re: Depilacija

Post by walkabout »

Sunrise00 wrote:Jel' neko uspio koristiti ovu secernu pastu sto je hadzinica stavila recept? :D Kakvi su rezultati :oops: :D ?
jesam ja...

al poshto sam sumnjichav, ja sam prvo oprobo na nechem drugom - odabro sam machku... :oops:

rezultat - pa mozhe se rec' da je relativno dobar :roll:

sve su dlake otpale i sada nasha macka hoda gologooza po komshilooku :thumbup:

jedino ni jedan machor vishe ne obrac'a pazhnju na nju :oops:
*mima*

#211 Re: Depilacija

Post by *mima* »

:shock:
hana_montana

#212 Re: Depilacija

Post by hana_montana »

walkabout wrote:
hana_montana wrote:
:oops:
:kiss:

a jel kod Senade il nedje privatno :roll: :oops:

i naplacujul prema velichini noge :roll: ( mislim ono broj 38 prodje skroz jeftino dok ove 45+ oderu pravo :oops: )
nista ti ne brini za tebe cu dogovoriti popust za none pogotovo za onu vecu :D

a reci mi treba li sta po prsima odraditi :roll:
walkabout

#213 Re: Depilacija

Post by walkabout »

treba :oops:

otkrit cu ti tajnu - moje prsne dlakice otpadaju nakon shto su poljubljene :oops:
hana_montana

#214 Re: Depilacija

Post by hana_montana »

walkabout wrote:treba :oops:

otkrit cu ti tajnu - moje prsne dlakice otpadaju nakon shto su poljubljene :oops:
onda ti treba neka sto voli celava prsa :D :lol: :lol:
alica.k

#215 Re: Depilacija

Post by alica.k »

Sunrise00 wrote:Jel' neko uspio koristiti ovu secernu pastu sto je hadzinica stavila recept? :D Kakvi su rezultati :oops: :D ?
meni iz 4 puta nijednom nije uspjela. onda sam se vratiila trakama.
Aurora Borealis

#216 Re: Depilacija

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 01:38, edited 1 time in total.
Sunrise00

#217 Re: Depilacija

Post by Sunrise00 »

Aurora Borealis wrote:Pitanje za one koje skidaju voskom ( u kucnoj radinosti ili u salonima) - sta radite dok vam ne izrastu do dovoljne duzine? Dodjete li u iskusenje da ih skinete ziletom, ili ih trpite i hodate onako dlakave desetak dana kao neki? :oops: :D
Nosis duge pantalone desetak dana :D
shambho

#218 Re: Depilacija

Post by shambho »

Aurora Borealis wrote:Pitanje za one koje skidaju voskom ( u kucnoj radinosti ili u salonima) - sta radite dok vam ne izrastu do dovoljne duzine? Dodjete li u iskusenje da ih skinete ziletom, ili ih trpite i hodate onako dlakave desetak dana kao neki? :oops: :D
I ja nosim duze tole.. :D ..Kod mene se zna - dvije sedmice mini i onda dvije sedmice uskacem u sta duze.. :-D

..Manje vise.. Al' fakat zeznuto je utrefit pa je najgore kad ti zatreba da su ti glanc u nekoj drugoj trecoj sedmici pa to ni tamo ni vamo.. :roll: ..Al' ja navikoh noge na vosak tako da ne bih njih ziletom pa makar..

Nego..ja li ima neko slicnih problema.. s "njom".. :oops: .. Imam ekstra osjetljivu kozu..probala sve.. :roll: ..I naravno divni zilet kako god okrenes kad je ona u pitanju..Al' citav zivot sam u potrazi za dovoljno ostrim..Naime, ako ne odrzavam redovno (pod redovno mislim brijanje svaki dan.. :roll: ) i onda se dofatim zileta drugi treci, ma ziva se iskasapim.. I onda jednostavno mooram cekati jos dva tri dana.. :x
A kao sto rekoh sve zilete sam izmjenjala od najjeftinijih do najskupljih.. I kontam nes da predem na muske ne znam kako se ne sjetih ranije.. Koristi li neko vec ..neka preporuka.. I da kako na moru izlazite na kraj s njom...Meni se od soli jos vise upali koza.. :roll:

:run:
hana_montana

#219 Re: Depilacija

Post by hana_montana »

Bond_JaneBond wrote:Pusti je bona da zaraste malo :oops: :lol: pa idi na brazilsku :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :mrgreen:
Aurora Borealis

#220 Re: Depilacija

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 01:38, edited 1 time in total.
shambho

#221 Re: Depilacija

Post by shambho »

:cry: ..Nema nam spasa.. ..@Aurora: Danas te se sjetih krenula vani i hocu u haljinicu.. Al' malo sutra .. Jeti sam.. :-)

Isla na brazilsku pola mjeseca sam je lijecila poslije toga.. :roll: ..Sto jest jest teta bila profesionalna i nije me toliko bolilo al' kao sto rekoh imam najosjetljiviji moguci tip koze, na sve se osipam.. :-) ..A navikla je na brijac..

I da i meni je epilator patnja .. Ne bih preporucila nikome..da ne govorim da moras sedam puta preci preko jedne dlacice da je pokupi..kad su male mislim.. Doduse zavisi od mnogo cega al' jedan je od losijih izuma u svakom slucaju..

:cry: ..
Cholina_Lokica

#222 Re: Depilacija

Post by Cholina_Lokica »

ne znam kako svi imaju problema sa epilatorom, ja ga koristim nekih 5-6 godina, i samo sa njim noge radim, i nikakvih problema nemam... noge mi glatke skroz budu oko 15 dana, i onda po malo pocnu rasti, mjesec dana poslije epilacije mogu najnormalnije nosati kratko...
idealnaM

#223 Re: Depilacija

Post by idealnaM »

swirl

#224 Re: Depilacija

Post by swirl »

Idem na depilaciju godinama. Nekad sam radila tu famoznu brazilku, ali sam odustala, jer mi je vise ginekologa reklo da to zaista nije zdravo. Helem, jedino sto brijem ziletom su noge od koljena prema dole. Nema sanse da obucem pantalone duge po vrucini kako bih cekala da mi dlake narastu, i nema sanse da obucem nesto kratko a da mi se i milimetar dlake vidi. Poslije depilacije tusiranje odmah, i mazanje Becutan djecijim mlijekom i po potrebi talk puder, nikakvih problema nemam :wink:
shambho

#225 Re: Depilacija

Post by shambho »

Trebao bi mi brzi savjet.. :-? ..Sta stavljate ako stavljate ..kad se uplali..ako vam se upali.. koza od depilacije voskom..
:-)
Meni se bas uplaila sve male crvene tackice.. :-? ..Uglavnom, ako neko ima neki savjet - nesto sto bi se moglo naci u kuci jer putujem pa mi nije na ruku kupovati proizvode..
:zoka:
Post Reply