Da li su sve žene šopingholičarke ?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#51 Re: Da li su sve žene šopingholičarke ?

Post by ladyblue18 »

mostar22 wrote:Taj njihov stav je krenuo od rečenice da je žensko stvoreno da potroši svaku marku.
:-) :-) :-) velahavle :D
anoush wrote:

a u tom grmu leži zec :D
hoću reći u podznaku leži tajna!
Meni se cini da sam djevica u podznaku, ne znam kakve su one po ovom pitanju :lol: :mrgreen:
wewa

#52 Re: Da li su sve žene šopingholičarke ?

Post by wewa »

ladyblue18 wrote:
mostar22 wrote:Taj njihov stav je krenuo od rečenice da je žensko stvoreno da potroši svaku marku.
:-) :-) :-) velahavle :D
anoush wrote:

a u tom grmu leži zec :D
hoću reći u podznaku leži tajna!
Meni se cini da sam djevica u podznaku, ne znam kakve su one po ovom pitanju :lol: :mrgreen:
teske, brate, k'o i u svakom drugom pitanju.

molim da ovaj napad samokriticnosti ne udje u zapisnik :run: :lol:
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#53 Re: Da li su sve žene šopingholičarke ?

Post by anoush »

pravit cu se da to nisam procitala ;)
@lady, odrasla sam s jednim rodjenim u tom znaku, i sudeci po tome... Kupis li ti sebi ikad ista :D
ladyblue18

#54 Re: Da li su sve žene šopingholičarke ?

Post by ladyblue18 »

anoush wrote:pravit cu se da to nisam procitala ;)
@lady, odrasla sam s jednim rodjenim u tom znaku, i sudeci po tome... Kupis li ti sebi ikad ista :D
Pa pisah bona :lol: kupujem ja sebi nekad i previse ali uglavnom ganjam snizenja jer ne dam basnoslovne cifre za stvari koje ne vrijede tih para i uglavnom sve sto zapikam i nafatam na snizenjima.
Ali pazim na svaku markicu :D

A sto se tice trosenja na druge bez griznje savjesti, to nekako opravdavam time da uglavnom nema snizenja na parfeme, nakit, i sl. djidje midje. :D
Ma.Le.Na

#55 Re: Da li su sve žene šopingholičarke ?

Post by Ma.Le.Na »

ladyblue18 wrote:
Pa pisah bona :lol: kupujem ja sebi nekad i previse ali uglavnom ganjam snizenja jer ne dam basnoslovne cifre za stvari koje ne vrijede tih para i uglavnom sve sto zapikam i nafatam na snizenjima.

A sto se tice trosenja na druge bez griznje savjesti, to nekako opravdavam time da uglavnom nema snizenja na parfeme, nakit, i sl. djidje midje. :D

dakle odatle meni to...moj podznak :cry: :D

ja jedino opravdano kupovanje vidim kupovanje na snizenjima
zao mi je na sebe trositi da te Bog dragi sacuva..
nekad samu sebe nerviram :roll:
a za druge..nista mi nije skupo
nista fkt..
ono sto sam znala drugima kupovat...to na sebe ne bi potrosila ni sa najvecom temperaturom :oops: :lol:
ladyblue18

#56 Re: Da li su sve žene šopingholičarke ?

Post by ladyblue18 »

Ma.Le.Na wrote: ono sto sam znala drugima kupovat...to na sebe ne bi potrosila ni sa najvecom temperaturom :oops: :lol:
Eh to :shock: :-? :lol: :lol: :lol:
Ma.Le.Na

#57 Re: Da li su sve žene šopingholičarke ?

Post by Ma.Le.Na »

:D
a cijeli zivot te odgajaju u smislu "gledaj sebe...pazi sebe...ne daj na sebe..ugodi sebi..."
i onda ti zao potrosit na sebe :lol: :D

jedino ali fkt JEDINO na cemu ne cicijam sto se tice mene tj sebe :D je hrana :D
ako mi je AH na nesto..ja to kupim i probam :oops: :D
Cecilija

#58 Re: Da li su sve žene šopingholičarke ?

Post by Cecilija »

Evo čitam neki dan o podvizima saudijske princeze Mahe (muž princ Nayef, ministar unutrašnjih poslova SA inače). Žena se kod pariških trgovaca (dragulji, parfemi, donji veš, cipele i sve ostalo na šta inače atakuju šopingholičarke) zadužila u iznosu od 15 000 000 $. I to samo prošle godine. Kad su joj pokucali na vrata hotelske sobe, zaključala se i pozvala na diplomatski imunitet :lol:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... -bill.html

Onda je od straha da joj ne pokradu to nakupovano:
The Saudi princess has been in trouble before that has made the news when back in 1995, it had been claimed that she beat a servant in Florida whom she thought had robbed her.
:lol:
thea

#59 Re: Da li su sve žene šopingholičarke ?

Post by thea »

dok sam bila u dvadesetim, kupovala sam sve i svasta, cak je bilo onog kupis a nikad ne nosis na kraju zavrsi kod mojih sretnih rodica. :) naravno koje volim i ne zalim im pokloniti.

sad kupujem ciljano, ono sto mi treba, priznajem moja slabost su cipele, imam nekoliko pari koje cekaju priliku.

ne vijerujem da sam sopingholicarka ali volim modu u svakom smislu.

zene oko mene su poput mene neke valo vise kupuju neke manje. u svakom slucaju mislim da se to sa godinama mijenja. kasnije dolaze druge investicije prioriteti
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#60 Re: Da li su sve žene šopingholičarke ?

Post by anoush »

ladyblue18 wrote:

ma znam šta si napisala, ali si s tom djevicom u podznaku bacila sjenu na sve :lol:
Post Reply