Cugate li?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply

Koliko je po vama normalno popiti piva za jednu vecer?

1
7
10%
3
12
18%
5
26
39%
10
6
9%
10+
5
7%
Sahranite me... cetvrtkom
11
16%

Total votes: 67

BigusDickus

Post by BigusDickus »

Ja pjanskog foruma, nezubillah :D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Cekaj nije tako lose Bigus, ima nade i za ovaj forum...svjetlo u mraku bi bio nas odani clan Pooll :lol: :lol: :lol: :P
Saian

Post by Saian »

ZLO I NAOPAKO, ljudi ZLO I NAOPAKO, na moru (Pag, Novalja, Zrce) mislim da sam napravio par debelih koraka ka cirozi :( , ma jooooj, crnjak je sto poslie 5 idu ko lude, jedno jutro sam se probudio i nasao na glavi neku straftu - ogrebotinu, jako neugodan osjecaj kad nemas pojma otkud to tu i kako, :-) o nekim stvarima mi se pretjerano i ne prica, i da oko sedam ujutro kad sunasce izviri iza Velebita i vidis s kakvom si ekipom proveo vecer i skontas da si ti, koji si guto taj alkohol, jos najbolji od sviju, uzas poslije sam se trudio otici za mraka jer je bilo prizora koji i nisu za slab zeludac, i jucer popodne sto zbog inertne prirode sto zbog zala za morem sam zaklo opet 5 6 Laskih, ma ne znam ZLO I NAOPAKO :D :D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Saian wrote:ZLO I NAOPAKO, ljudi ZLO I NAOPAKO, na moru (Pag, Novalja, Zrce) mislim da sam napravio par debelih koraka ka cirozi :( , ma jooooj, crnjak je sto poslie 5 idu ko lude, jedno jutro sam se probudio i nasao na glavi neku straftu - ogrebotinu, jako neugodan osjecaj kad nemas pojma otkud to tu i kako, :-) o nekim stvarima mi se pretjerano i ne prica, i da oko sedam ujutro kad sunasce izviri iza Velebita i vidis s kakvom si ekipom proveo vecer i skontas da si ti, koji si guto taj alkohol, jos najbolji od sviju, uzas poslije sam se trudio otici za mraka jer je bilo prizora koji i nisu za slab zeludac, i jucer popodne sto zbog inertne prirode sto zbog zala za morem sam zaklo opet 5 6 Laskih, ma ne znam ZLO I NAOPAKO :D :D
Seher Boy :D nije ni tebi mane...ZLO I NAPOKAO :lol: :lol:
stavrogin

#30 Re: Cugate li?

Post by stavrogin »

horns&drums wrote:Posto je i to umjetnost zivljenja, mislim da spada u ovaj podforum.

Dakle koje pice vam trenutno, a koje uvijek odgovara. Volite li "maznut' pred rucak", utice li alkohol na vasu sexualnu moc(pozitivno ili negativno).

Ma najljepse se nacucati...

Slusate li doktore hehehe. Ja poslusao (trazio sam danima ovu sliku)

Image

ne toliko kao prije kad sam bio mladji tad sam gotivio uglavnom likere, vodku, wiskey, i ta sranja, mada sam pive vazda mogao popit na hektolitre, nikad nisam bip pretjerano veliki ljubitelj. sada gotovo samo u socijalnim slucajevima i to ako nema droge. po koja piva vani, a kuci vino, moje omiljeno, la rioja.
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Po broju postova definitivno se vidi da je cuganje umjetnost zivljanja :D :D :D :D :D :D
micika

Post by micika »

Eh,sto sam ja nekad znala cugati :-) lijepa su to vremena bila :(
Sad nemam sa kim :oops: jedino kad dodjem u bosnu,nadoknadim za sve.

Zovem ja neki dan amidzu i kazem da se ne osjecam bas najbolje.
Kaze on meni:"ma i sam sam bio takav i skonto sam da je to nedostatak alkohola u krvi"
Al me napio kad sam zadnji put bila kuci ko nikad u zivotu.Piva pa sljiva rakija.uh :D
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Zakon kombinacija je kad u kriglu (o,7 L) piva ubacis casicu Jacka (skupa sa casicom) :)
Hvata polako, a drzi dugo i niti ti je muka, nitu ujutro boli glava... ma fantazija :-D
horns&drums

Post by horns&drums »

Tako sam jednom jednog irca posramio ovdje. On ce meni da moze popit...
Tisina

Post by Tisina »

:) pijem, ne pivo ;) ali kojesta drugo :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Vidjeno i mogu ti reci samo jedno - cestitam :D :D
Ergot

Post by Ergot »

Meni je dosta 5 pinti onog monstruoznog irskog hmeljnog napitka sa 15% alkohola da me ucini bezazlenim po okolinu. Inace izbjegavam pivu jerbo od nje rastu drob & sise, al' Bacardi Breezera mogu do smrti, u rijetkim trenucima kad si dopustim dovodjenje u stanje pomjerene svijesti. E da, nemojte jesti halucinogene gljive (tipa ergot i sl.) i zalivati alkoholom, ubi bog.
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Zene dokazano mogu popiti vise od muskaraca. Jel' metabolizam, sta li je, ne znam, ali tako je.
morti

Post by morti »

jebo sve...stella je zakon

Image

za mene je klasika 3 pive,al mi se zna omaći...doooooobro omaći...hehe,hik :-? :-? :-?

:D

inače nisak alhos...dok je škola piva piči svake sedmice,a ljeti (ovo nećete vjerovati) jednom mjesečno...moš mislit :D ...evo baš se preključe razvalio :D :D
nostalgicar

Post by nostalgicar »

Sve u normali bolan....
Sanja.V

Post by Sanja.V »

ja odvratni slika uff gdje si to naso budi bog s tobom hahahaha ono fakat se malo prepadnes :P inace je grasevino u onim malim bocicama zakon uuu kako je to dobro...godi pravoooooooo :D
candide

Post by candide »

Ma nije to dobro, šta va je ljudi, ne pijte, ne možete ništa pametno radit onda. Zadnji put kad sam se napio, reko sam sebi nikad više i od tad nisam ni kapi. Bilo je to naveče i bilo mi je dosadno, jer sam bio sam. Uzeo sam jednu kriglu i u nju usuo 2 dcl vina 2 dcl loze domaće 2 dcl konjaka i 1 dcl votke i sve to popio naiskap na gladan stomak. Kakva mi je muka bila možete zamisliti. Pjan ko guzica padao sam na istu bez mogućnosti da se ustanem. to je počelo oko devet naveče a počeo sam se trijezniti tek oko 3. Bila mi je nezaboravna muka ali sam se suzdržao, i malo mi je falilo da se userem, spasila me je jedino neviđena tjelesna disciplina (jednom sam izdržao vožnju od Makarske do Konjica sa punim mjehurom, a malo sam se prethodno "pogurao"; ni kapi nisam pustio). 8) Grozno mi je bilo, nisam mogao vidjeti ništa, slika je kasnila barem 2-3 sekunde, sluh poremećen, strava i užas, malo mi je falilo da padnem s balkona (ne pitajte kako) i od tad više ne pijem ništa jače od čaja i kafe. :lol:
pitt

Post by pitt »

Hoce to ko pije svasta :D :D
Sanja.V

Post by Sanja.V »

hahaha pa candide moj to ti je kad si naivan :P pa mislis da se sve moze...treba pazit kako mjesas... ovde u dispori ima se kupit ono u kafani tip litar i pol pive u bokalu jeftino a taman mozes da se ubijes od toga, samo sto ta piva nije ni blizu u ukusu ko nase pive nego je bas odvratna pa mora se uz to kupit tip jedan "sokic" ono ala bacardi breezer, i malo po malo s tim zalijes pa nekako i prezivis to sto je odvratno...bilo sta samo da se napijes muhahaha
pitt

Post by pitt »

Gdje to ti zivis pa nema dobre pive? :-)
Sanja.V

Post by Sanja.V »

ja ti zivim u hladnoj svedskoj...ovde je alkohol potreban za prezivit...malo te ugrije :D
pitt

Post by pitt »

Ahh, kume mama sita chihuahua su tako vatrene za ne povjerovati. Plesu ko lude a corona se toci ko iz cisterne :D :D Sta bi dao da si bio :D
Sanja.V

Post by Sanja.V »

sta se radi sad u sarajevu gdje se u glavnom izlazi?
horns&drums

Post by horns&drums »

Pisi mi na mail Sanja i ja cu ti sve objasniti
ivy2383

Post by ivy2383 »

...ja ne znam izaći navečer i popiti sok, htjela bi, ali um misli jedno, a usta izgovore drugo...ja sam počela još u osnovnoj, negdje u sedmom razredu...jebote ovo zvuči ko ispovijest alkoholičara...ali da nastavim...onako prvo po parkićima i to se pio LOLA RIBAR, jebiga nekako u to vrijeme nitko nije imao para za više...lola ribar je za želudac, uh...umireš poslije...Jednom sam se toliko napila...nestalo nam pića i jedino što je ostalo bila je boca Amara...ja sam nju nagnula i popila odjednom skoro pa pola boca...ni dan danas ne znam kako, ali imam svjedoke, koji to uvijek nanova prepričavaju...kad je bila sljedeća pijanka, bilo je pitanje šta ćemo kupiti za piti...ja njih sve uvjerila kako je Amaro odličan, ma joj kad si trijezan...kakav Amaro...bljak, bljak, bljak!!
Sada pijem samo pivo...ostalo više ne mogu podnijeti...osim Bambusa, ali crno vino opasno djeluje na mene...
Tko god želi prestat piti, savjetujem mu da se predozira određenom vrstom alkohola kojeg se želi odreći...upali 100%...prije par mjeseci smo ja i prijateljica popile kod mene cijelu bocu Teqile i od tada ni miris ne mogu podnijeti...
A i šta će nam alkohol...ima i boljih stvari!!! Je li itko pokušao prožvakati jedno tri paketića Orbita odjednom...čovječe ludilo...nakon toga se nisam mogla satima prestati smijati...ako netko pokuša, savjet: Orbiti su bili različitih vrsta!! :D :D :lol: :lol:
Post Reply