Crocks sandale ?
Moderator: anex
-
d2
#1 Crocks sandale ?
Prijateljica pita gdje se u BiH nalazi fabrika Crocks sandala ?
Nisam ni znao da imamo nesto takvo
hvala !
Nisam ni znao da imamo nesto takvo
hvala !
- neprilagodjena
#2 Re: Crocks sandale ?
volila bi i ja da znam

- otherside
#3 Re: Crocks sandale ?
evo ovo dobih na shop locator:
PHARMALIJEK d.o.o.
ST.ZELENGORSKA BB
BANJA LUKA, 78000, Bosnia Herzegovina
PHARMALIJEK d.o.o.
ST.ZELENGORSKA BB
- alica.k
#4 Re: Crocks sandale ?
ja ne znam jesul original al sam bas sinoc vidjela crocs u vf koreji u onoj prodavnici gdje ima o'neill i roxy... meni su izgledale ko da su prave a sad...
al su ruzne, bas su ruzne...
edit: ojoj a fabrika. ne procitah do kraja...
-
neko3333
#5 Re: Crocks sandale ?
jesu ruzne, ali udobne ... kada krecem na duza pjesacenja, obavezno ih obujemalica.k wrote:ja ne znam jesul original al sam bas sinoc vidjela crocs u vf koreji u onoj prodavnici gdje ima o'neill i roxy... meni su izgledale ko da su prave a sad...
- vjesticanametli
#6 Re: Crocks sandale ?
udobne i ruzne
imam plave, sive i bijele
kupicu i rozLeeeeeeeee 
- neprilagodjena
#7 Re: Crocks sandale ?
Ma ruzne ili ne
meni su pravo udobne
dobre su i za posla
Ja imam plave

Ja imam plave
- neprilagodjena
#9 Re: Crocks sandale ?
Moje nisu originalke i kostale su samo 3 eura u kolnu 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#10 Re: Crocks sandale ?
poshto kosta?vjesticanametli wrote:udobne i ruzneimam plave, sive i bijele
![]()
![]()
kupicu i rozLeeeeeeeee
-
*mima*
#11 Re: Crocks sandale ?
mIRCerka wrote:poshto kosta?vjesticanametli wrote:udobne i ruzneimam plave, sive i bijele
![]()
![]()
kupicu i rozLeeeeeeeee
Mirci....hajmo nas dvije u kupovinu tih ruznih sandalona....
- vjesticanametli
#12 Re: Crocks sandale ?
u FIS-u 8,50 KM, u Gradačcu 4 KM, u Sarajevu u Wink-u 12 KM pa ti sad vidimIRCerka wrote:poshto kosta?vjesticanametli wrote:udobne i ruzneimam plave, sive i bijele
![]()
![]()
kupicu i rozLeeeeeeeee
- Dr.Cuddy
-
Becky_Sa
#14 Re: Crocks sandale ?
I ja sam ih vidjela u VF-u/ Koreji i koštaju (slagaću vam) oko 69 KM. Možda sam fulila za 10 KM gore-dole, ali to je okvirno.
-
mamica papucarka
#15 Re: Crocks sandale ?
meni licno nisu ruzne (osim ovih zutih, crvenih i ostalih drececih boja) i imam sive i nikad nista udobnije nisam nosila. Muz se dvije godine opirao da ih kupi (kod njega na poslu svi ih nose), na kraju ih kupi (prije nekoliko mjeseci ) i kaze da su mu super. Kupio crne i tamno zelene broj 46
djeca imaju isto i kad vidim da smo svi na vratima obuli croks, vracam se da se peobujem
navodno su im super i japanke
tacnije, meni se ove svidjaju i puno su mi ljepse od tog drugog dizajna

jedino mi se ne svidja sto ih svak nosi, jer definitivno nisu za svakoga

djeca imaju isto i kad vidim da smo svi na vratima obuli croks, vracam se da se peobujem
navodno su im super i japanke
tacnije, meni se ove svidjaju i puno su mi ljepse od tog drugog dizajna

jedino mi se ne svidja sto ih svak nosi, jer definitivno nisu za svakoga
- flora.sa
#16 Re: Crocks sandale ?
one su mi ne ruzne, nego odvratne na kvadrat...
ne gledam samo udobnost, nego i estetiku, tako da to CUDO nikad ne bih obula na svoja stopala...
ne gledam samo udobnost, nego i estetiku, tako da to CUDO nikad ne bih obula na svoja stopala...
- fantom slobode
#17 Re: Crocks sandale ?
Prava katastrofa, narocito kada ugledam citavu porodicu, sve isto na nogama, samo su boje razlicite. Prava obuca za radnicku klasu, ko one plasticne sandale 70-tih sto su ih djeca nosala.flora.sa wrote:one su mi ne ruzne, nego odvratne na kvadrat...
Estetika nula, na zeni nije vidjelo zenstvenosti, a muskarac mi bas onako promaseno djeluje u istim.Reklama cuda cini, volim ja to kada je nesto raji "IN", obuca za citavu porodicu...Ima uvijek udobnijih i ljepsih, a i sandala i cipela. Divim se profesionalnoj kampanji kada uspije da ubijedi radnicku klasu da nosaju plastiku (novi savremeni nano-materijali
Evo nesto za hladnije vrijeme u slucaju padavina:

A i malo tradicionalnije, od prirodnih materijala:

- Charlotte
#18 Re: Crocks sandale ?
jao grozne su ne znam sto bi iko zelio to da ima

-
ludacha
#19 Re: Crocks sandale ?
hahahaha e fantomU nek si im rek`o

- vjesticanametli
#20 Re: Crocks sandale ?
moram kupit cLvene ili rozLe 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#21 Re: Crocks sandale ?
joj moradoh naci ovu temu
nije mi jasno zasto doktori i ostalo osoblje po bolnicama nose bjele crocks-ice
bas uzasno izgleda
nije mi jasno zasto doktori i ostalo osoblje po bolnicama nose bjele crocks-ice
bas uzasno izgleda
- triton
#22 Re: Crocks sandale ?
Ubojite Crocsice
Popularne sandale koje su zahvaljujući svojoj udobnosti osvojile svijet, zabranjene su u bečkim bolnicama, jer proizvode velike količine statičkog elektriciteta, opasnog po život pacijenata i sofisticiranu opremu.
Trendi plastične natikače zabranjene su u bečkim bolnicama, zbog straha da iste mogu uzrokovati infarkt i oštetiti aparate za održavanje života.
Naime, austrijska služba za sigurnost u zdravstvenim ustanovama upozorila je osoblje bolnica da ove plastične cipele proizvode veliku količinu statičkog elektriciteta.
Taj elektricitet može direktno naškoditi pacijentu ili izazvati kratki spoj na nekim uređajima.
Najveća bečka bolnica, SMZ Ost sa 2.800 zaposlenika, već je zabranila nošenje ovih cipela.
Ove mekane vinilne sandale postale su hit među medicinarima i mnogim slavnim ličnostima, kao što su Al Pacino i Morgan Freeman.
Glasnogovornik bečke službe za sigurnost u bolnicama, Peter Woelfl, kaže da će crocsice ostati zabranjene dok se ne riješi problem sa statičkim elektricitetom.
''Te sandale mogu uzrokovati električni šok za organizam. Isto tako mogu dovesti do kvara na nekim uređajima''.
''Držimo se tehničkog stava koji kaže da su te sandale napravljene od materijala koji nisu anti-statični, što znači da njihovo nošenje nije u skladu sa sigurnosnim mjerama u zdravstvenim ustanovama''.
No s njim se ne slaže glavni zastupnik za Crocs u Austriji.
''Ovo je ludo. Nisam čuo za niti jedan incident u bolnici koji su uzrokovale naše cipele''.
http://www.net.hr/webcafe/page/2008/08/11/0241006.html
Popularne sandale koje su zahvaljujući svojoj udobnosti osvojile svijet, zabranjene su u bečkim bolnicama, jer proizvode velike količine statičkog elektriciteta, opasnog po život pacijenata i sofisticiranu opremu.
Trendi plastične natikače zabranjene su u bečkim bolnicama, zbog straha da iste mogu uzrokovati infarkt i oštetiti aparate za održavanje života.
Naime, austrijska služba za sigurnost u zdravstvenim ustanovama upozorila je osoblje bolnica da ove plastične cipele proizvode veliku količinu statičkog elektriciteta.
Taj elektricitet može direktno naškoditi pacijentu ili izazvati kratki spoj na nekim uređajima.
Najveća bečka bolnica, SMZ Ost sa 2.800 zaposlenika, već je zabranila nošenje ovih cipela.
Ove mekane vinilne sandale postale su hit među medicinarima i mnogim slavnim ličnostima, kao što su Al Pacino i Morgan Freeman.
Glasnogovornik bečke službe za sigurnost u bolnicama, Peter Woelfl, kaže da će crocsice ostati zabranjene dok se ne riješi problem sa statičkim elektricitetom.
''Te sandale mogu uzrokovati električni šok za organizam. Isto tako mogu dovesti do kvara na nekim uređajima''.
''Držimo se tehničkog stava koji kaže da su te sandale napravljene od materijala koji nisu anti-statični, što znači da njihovo nošenje nije u skladu sa sigurnosnim mjerama u zdravstvenim ustanovama''.
No s njim se ne slaže glavni zastupnik za Crocs u Austriji.
''Ovo je ludo. Nisam čuo za niti jedan incident u bolnici koji su uzrokovale naše cipele''.
http://www.net.hr/webcafe/page/2008/08/11/0241006.html
-
d2
#23 Re: Crocks sandale ?
hvala ti ko mladjoj sestri, vidjeh tek sadaotherside wrote:evo ovo dobih na shop locator:
PHARMALIJEK d.o.o.
ST.ZELENGORSKA BB
- otherside
#24 Re: Crocks sandale ?
d2 wrote:hvala ti ko mladjoj sestri, vidjeh tek sadaotherside wrote:evo ovo dobih na shop locator:
PHARMALIJEK d.o.o.
ST.ZELENGORSKA BB
- sharwoodforest
#25 Re: Crocks sandale ?
mislim da mislis na borosane koje je proizvodilo borovo? te su ok i imaju ortoped potpeticu, udobne su i korisne za nosenje, za razliku od ovih crocksica koje su namjenjene za plazu.ladyblue18 wrote:joj moradoh naci ovu temu![]()
nije mi jasno zasto doktori i ostalo osoblje po bolnicama nose bjele crocks-ice![]()
![]()
bas uzasno izgleda