Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne opusti me toliko da pocnem pjevati Safeta ili tuci muza i dijete doduse ja onu sa visnjom crvenu volim ali po dvije mlatnem dnevno....ponekad
Ma predji an visnjevacu sta se patis bezveze...samo secera se bezveze najedes
Ti mene vazda na zlo navraćaš hrsuze
Kakvo zlo...I da ja navracam ja smo mislim na tvoje dobro i zdravlja...dakle jedna casica prije jutarnje kafe i jedna navece pred spavanje....a moze i proje rucka po potrebu....secer je najvece zlo....a ima i kruska, jabuka, dunja predivne vocke
Digla_da_kreci wrote: ↑25/11/2025 18:37
Bude li u tim cokoladama dovoljno alkohola da te hajmotakoreci - opusti?
E bas u jedan koleka istovarao cokoladu u ovoj fabrici......
Ajjj fuuuj, a taman sam zaboravila
Naspricat cu te onim pozerskim parfemom zlocoo
Ma ja, bolje drmnut casicu cistog nego mijesati sa secerom, bespotrebne kalorije
Evo sad parkiran pred nekom fabrikom Bahlsen prave cokolade pa one cokolade u obliku pereca a ukus kao medeno srce....
A vidis to za kalorije nisam ni skonto....pogotovu zenama u onom klimacu ..... razbit ce me..... doduse jesete da se te kalorije ljepe na strateski vazna mjesta nama muskarcima
Ma necu ni nasta, star se turcin ne krsti....tako i ja vjeciti antialkoholik. Ti si me dobro podsjetio da kupim one krašove višnjevace....to jednom godisnje oceifim onu kutiju po par dana, nesto mi merak iz onog stoljeca
suspect_zero wrote: ↑25/11/2025 19:35
Ma necu ni nasta, star se turcin ne krsti....tako i ja vjeciti antialkoholik. Ti si me dobro podsjetio da kupim one krašove višnjevace....to jednom godisnje oceifim onu kutiju po par dana, nesto mi merak iz onog stoljeca
corolla02 wrote: ↑26/11/2025 22:00
evo, koju da koljemo onako na prvu
Marabou, ostalo zanemariti
U posljednje vrijeme sam čuo sve vise ljudi bježi od Marabou, kao nije kao nekad, ali ova je bar meni odlična
I ova Oreo je dobra također
Dok ova Turska onako
corolla02 wrote: ↑27/11/2025 22:32
U posljednje vrijeme sam čuo sve vise ljudi bježi od Marabou, kao nije kao nekad, ali ova je bar meni odlična
Dok ova Turska onako
HelaS wrote: ↑25/11/2025 20:45
Nekad je kod Ramiza na Slatkom Ćošetu bio najbolji, ne znam sada gdje u Sarajevu ima ovakav boem
neki dan otisla na carsiju, sve neki rolati kao da sam u turskoj. nigdje nasih lijepih starih kolaca.
Ni kod Ramisa?
Jesu li ovo boem kocke
Sto sam ja pozelila madjaricu, ali domacu, nije mi ona iz slasticarne cemu.
To mi je kolac iz djetinjstva, sastojci su skroz neki jednostavni sjecam se uglavnom da ide brasno i za kore i u cokoladnu kremu da se zgusne, nema ni neki okus bogzna ali ima nesto sto te vuce da jedes valjda nismo znali za bolje birvaktile, lutma i madjarica je glavno bilo.
corolla02 wrote: ↑27/11/2025 22:32
Dok ova Turska onako
Nemam ti ja tako osjetljivo nepce, meni odlicna
eto isti sam ti; u ratu smo jeli i ubudjano ono kad tukne koji mjesec, al opet slatko