moj No. 1
Moderator: anex
jarane,ako si ti dobar evo glava..pa 16 godina si ovdje,ne znas sliku stavittest01 wrote:kako da stavim sliku na forum?
fala.
Lud i ponosan wrote:Tako iskusan forumas, a ne zna banalnu stvartest01 wrote:kako da stavim sliku na forum?
fala.![]()
Prvo nadjes zeljenu sliku na netu, ili je samo uploadujes na neki od servera, kopiras link, potom na forumu (preciznije dijelu foruma gdje ostavljas komentar) kliknes na kraticu img i paste-ujes taj link...
Topla voda wrote:jarane,ako si ti dobar evo glava..pa 16 godina si ovdje,ne znas sliku stavittest01 wrote:kako da stavim sliku na forum?
fala.![]()
zajebajes garant,jel de?
imas brate ono paste da ubacis link,pa ga oznaci i klikni na img,da bude od jedne do druge strane,pa prvo prikazi,da vidis jel ok,pa pokusavaj dok ne bude ok...i tek onda posaljitest01 wrote:Topla voda wrote:jarane,ako si ti dobar evo glava..pa 16 godina si ovdje,ne znas sliku stavittest01 wrote:kako da stavim sliku na forum?
fala.![]()
zajebajes garant,jel de?
ama potakla me tema,a nisam nikad stavljao slike
Lud i ponosan wrote:Ja, i? Sta ces pisati po forumu kad imas komsiju sa kim bi mogao razgovarati?test01 wrote:
sta cu trazit po netu kada mi je cokolada kod kuce?
hosh ti meni rec gdje se ona tvoja cokolada moRe kupiti?Topla voda wrote:hocel ta slika?a,test?
ma nemam pojma,nigdje ja mislim,mozda da probamo na krasovom sajtu?Sa_dy wrote:hosh ti meni rec gdje se ona tvoja cokolada moRe kupiti?Topla voda wrote:hocel ta slika?a,test?![]()
test01 wrote:Lud i ponosan wrote:Tako iskusan forumas, a ne zna banalnu stvartest01 wrote:kako da stavim sliku na forum?
fala.![]()
Prvo nadjes zeljenu sliku na netu, ili je samo uploadujes na neki od servera, kopiras link, potom na forumu (preciznije dijelu foruma gdje ostavljas komentar) kliknes na kraticu img i paste-ujes taj link...
sta cu trazit po netu kada mi je cokolada kod kuce?