ovako mislim aaaa sta se napisalo i postavilo slika a ono sve jedna te ista cipela evo 3 x
i ove muske odozgo vidjeh ih 1000
hvala na razumijevanju
Moderator: anex
ove prve su mi bas lijepe, gdje ih to ima jos kupitAdnaZ wrote:ove sam kupila jesenas, bile su, mislim 109 KM, danas ih gledam 64 KM !!!!![]()
a ove su današnjeeee udobne su nevjerovatno![]()
Kupio prosle godine u Londonu i nisu bas jeftine, obzirom da je rijec o dizajnerskim. Ove moje su bile 180 funti i jos se mogu smatrati jeftinim u odnosu na neke druge modele koji su i duplo skuplji, a koje sam vidio u radnji. Ovi ostali modeli sa slika kostaju izmedju 195 funti i 230 funti na web siteu ali su u radnji sigurno jeftiniji, jer su moje skuplje na web siteu nego sto sam ih ja platio u radnji. I jedna bitna stvar na web siteu imaju dvije cijene, jedna je u funtama, a druga je u eurima. Ako bi placali u eurima daleko bi ste ih skuplje platili nego u funtama. Namjenski sam jedan dan hodao sa sestrom da nadjem sebi dobre cipele i sestra me odvede u dio Londona koji se zove Convet Garden. Prolazeci pored Paul Smith radnje uocim kroz izlog interesantne cipele i odlucim da udjem i sestra me upozori da tu cipele nisu jeftine. Gledam cipele i sve cijene preko 300 funti, kad vidjeh ove moje na prvi pogled mi se svidjele. Zamolim da probam svoj broj i legle mi savrseno na nogu. Kao da su se automatski oblikovale prema mojoj nozi. Uopce nisam osjetio da ih imam na nozi. Pravo su lagane i udobne su bile od prvog oblacenja. Pogledam cijenu i kontam sad ce pisati 300 i nesto funti, kad ono 180 funti (najeftiniji model u radnji). Ubjedljivo najljepse i jos najeftinije (za nekog je i ovo preskupo). Obzirom da ne kupujem svaki dan cipele i da mi je draze i vaznije imati jedne super kvalitetne i udobne i neobicne cipele, nego npr. vise pari koje su bezlicne neudobne i ne bas kvalitetne nije mi bilo zao dati tolike novce za njih, jer sam ih ja zaradio. Bio sam i u drugim radnjama i vidio finih cipela i mogao kupiti dvoje za te novce, ali kvalitet im je daleko slabiji i nisu udobne kao ove i nisu od prave koze. Moja sestra je inace ekspert kad su u pitanju cipele. Pravo se razumije u kvalitet i materijale i sa njom nikad ne mozes pogrijesiti u izboru i znas da ces kupiti kvalitetne cipele. Kad sam u drugoj radnji probao jedne koje su kostale izmedju 75 i 90 funti sestra mi rece da joj dodam jednu da vidi i odmah je skonatala da su od vjestacke koze i da nisu neki kvalitet. Ove godine sam bude sve kako treba planirao uzeti jos jedne od ovih modela sto sam postavio slike. Inace ove druge modele sa slika nisma vidio u radnji prosle godine (vjerovatno su novi).baby24 wrote:taman bi trebala kupiti coJeku, pucaj gdje si kupio i kol'ko para??
Ove druge imam i jasuncokret_1984 wrote:ove prve su mi bas lijepe, gdje ih to ima jos kupitAdnaZ wrote:ove sam kupila jesenas, bile su, mislim 109 KM, danas ih gledam 64 KM !!!!![]()
a ove su današnjeeee udobne su nevjerovatno![]()
nigdje veze prêt-à-porter sa obucom al'et???????????????????blondddy wrote:Hej cure juce vidim na m.dvoru kod sam shopa otvorena radnja sa obucom pret a porte se zove.Jel neko bio i kakve su cijene?Vidim onako u prolazu da ima super modela uglavnom bez i svjetlije boje su najvise zastupljene.
hvalaAdnaZ wrote:ove prve su mi bas lijepe, gdje ih to ima jos kupit
Office shoes u Ferhadiji
blondddy wrote:Hej cure juce vidim na m.dvoru kod sam shopa otvorena radnja sa obucom pret a porte se zove.Jel neko bio i kakve su cijene?Vidim onako u prolazu da ima super modela uglavnom bez i svjetlije boje su najvise zastupljene.
Kako se krece cijena ravnih cipelica, ako ih ima?tinchy wrote:blondddy wrote:Hej cure juce vidim na m.dvoru kod sam shopa otvorena radnja sa obucom pret a porte se zove.Jel neko bio i kakve su cijene?Vidim onako u prolazu da ima super modela uglavnom bez i svjetlije boje su najvise zastupljene.
Ja bacila slučajno pogled na neke kraće čizmice.. 259 KM..![]()
![]()
Nisi,samo nemoj obuti na čarapeJed1217 wrote:Jesam li izgubila kalendar ako obujem veceras cipele sa otvorenim prstima? ljubicaste, velurne diiiivne
Ove izgledaju kao Salvatore Ferragamo - Varina ? Gdje si kupila? Divne suLaCici wrote:Kupljene juce![]()
Znam da se o ukusima ne raspravlja, zato molim te nemoj se uvrijediti.Not My Idea wrote:moje nove!![]()