Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sa stiklom se ne vozi, kao ni papucama, uh ja sam jednom dozivjela nezgodu sa frendicom, koja super vozi.
medutim taj dan imala je papuce, na krizaljci nikad zakociti, papuca se zaglavila izmedu kocnice nekako joj propala skliznula, da jedan tip nije zaobisao na magistrali,bila bi glupa nezgoda. helem ne preporucujm iz sigurnosnih razloga.
ja sam prije 11 godina kupila cizme talijanske na skenderiji, bile samo jedne vijerovali ili ne, ja ih jos imam, izgledaju odlicno do duse na pocetku sam ih nosala vise pa s godinama kako se odjenem jer ne mogu stiklu svaki dan, kako je aktivan dan.
to se zove talijanska cizma, danas ih je tesko naci cak i u navedenoj zemlji, moras dobro iskesirati za dobru cizmu tad sam ih platila 120km gdje se mogu kupiti dobre cizme one laste pieces.
zamzija wrote:Sad me podsjetilo ovo da vas pitam, one koje voze, da li vozite u visokim petama ili imate rezervne pa se presvlačite
Ja vozim u svemu u cemu se zadesim po zakonumislim da u papoucama se ne bi smjelo..ali hajd ne vide mi noge vozim i u vrtogalvim stiklicama, i sandalicama s visoookim petama, cak i wedgicama, japankama, svemu, ispraksala se
Hvaja A nisu me ni skupo izasle, vidjet cemo koliko su udobne. Korak sam blize ka mojim kombinacijama na temi what to wear, imam sada cipele koje zelim .
Koliko sam para dala na kozmetiku od kad idem na onu temu, skontala sam da Nadinku i njene kombinacije odjece moram izbjegavati . Mada... nekad inspirisu, pa iskopas iz ormara nesto na sto si zaboravila odavano ili ne znas kako da obuces.
Nisu cipelice ali evo slikice mojih danasnjih:
Ma gdje si kupila oboje? jel ovo u tifaniju? cijene pls
Ministarko,odlicne cizmice i nemoj me izbjegavat bona pa manje ces potrositi na to nego na kozmetiku, ovako kozmetiku stalno netso letim kupit sto se napise odjecu ipak ne mogu tako kupovat
Nadinka wrote:Ministarko,odlicne cizmice i nemoj me izbjegavat bona pa manje ces potrositi na to nego na kozmetiku, ovako kozmetiku stalno netso letim kupit sto se napise odjecu ipak ne mogu tako kupovat
Hvala Nadinka.
Sto je sigurno, sigurno je. Od tebe i od tema na kojima se pojavljujes treba bjezat kao dzavo od krsta ja samo cekam kad ce se ove zene pocet javljati na teme tipa:" Kako pokriti minus na kartici", "Gdje naci ziranta" i sl.
Ma gdje si kupila oboje? jel ovo u tifaniju? cijene pls
Ministarko,odlicne cizmice i nemoj me izbjegavat bona pa manje ces potrositi na to nego na kozmetiku, ovako kozmetiku stalno netso letim kupit sto se napise odjecu ipak ne mogu tako kupovat
Baletanke sam kupila u HM, pogledaj dobro, vidjet ces da pise HM na njima, hehe, i kostale su me oko 25KM, a cipele sam kupila u radnji koja se zove HUMANIC http://www.shoemanic.com/int/Women/Trend?trend=9D0 cijena 50KM
[/quote]Baletanke sam kupila u HM, pogledaj dobro, vidjet ces da pise HM na njima, hehe, i kostale su me oko 25KM, a cipele sam kupila u radnji koja se zove HUMANIC http://www.shoemanic.com/int/Women/Trend?trend=9D0 cijena 50KM[/quote]
Znam za Humanic. Dostavljaju li ovi sa ove stranice u BiH ili ti zivis negdje vani?