Cipelice, cipelice..

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
delirium.sa

#3926 Re: Cipelice, cipelice..

Post by delirium.sa »

A imaju i na pijaci slične, samo sa crvenim pertlama i manjom platformom :)
WildRedRose

#3927 Re: Cipelice, cipelice..

Post by WildRedRose »

delirium.sa wrote:A imaju i na pijaci slične, samo sa crvenim pertlama i manjom platformom :)
na kojoj ? sad ispade ljepsa obuca na pijaci, neg' po radnjama . :-) a pertle se daju promijeniti :D
presca

#3928 Re: Cipelice, cipelice..

Post by presca »

Ja ovih dana trcim na otoku .Znam i ja sam se zaljepila za njih .Kupit cu ih pa makar i ne isle na tu haljinu koju sam planirala . :-) . Nemoj mi ih ukrasti ako odes prije mene
WildRedRose

#3929 Re: Cipelice, cipelice..

Post by WildRedRose »

ma necu, idi ti pa postavi slikicu kakve su :D
butterfly_01

#3930 Re: Cipelice, cipelice..

Post by butterfly_01 »

meni trebaju patike.. crne. .da su udobne.. i da su onako na oko fine.. da ih mogu obuci svaki dan.. da ne izgledaju kao klasicne patike..
ima li neko neki prijedlog, gdje da trazim?
Lounge Act

#3931 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Lounge Act »

butterfly_01 wrote:meni trebaju patike.. crne. .da su udobne.. i da su onako na oko fine.. da ih mogu obuci svaki dan.. da ne izgledaju kao klasicne patike..
Image
delirium.sa

#3932 Re: Cipelice, cipelice..

Post by delirium.sa »

WildRedRose wrote:
delirium.sa wrote:A imaju i na pijaci slične, samo sa crvenim pertlama i manjom platformom :)
na kojoj ? sad ispade ljepsa obuca na pijaci, neg' po radnjama . :-) a pertle se daju promijeniti :D
Na Siranu sam ih ja vidjela, ali veći je izbor na Otoci :)
Irm@

#3933 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Irm@ »

presca wrote:Cure upomoc .Trazim cizmice slicne ovim .Image .
Nemam vremena da hodam ,pa bi mi od velike pomoci bilo ako vidite negdje nesto da javite .Trebaju mi za jednu svadbu u februaru,planirala sam obuci kratku crvenu haljinicu ,a cipele da obuvam nema smisla ,a jos me nerviraju,ne mogu fino da hodam u njima .Ili mi vi takodjer mozete preporuciti sta bi bolje islo .
imaju u Aldu ne znam koliko novca ali vidjela sam ih u izlogu :)
presca

#3934 Re: Cipelice, cipelice..

Post by presca »

U Aldu imaju savrsenih cizmica ali su im cijene paprene ,strah me uci .Ako se zaljepim za neke i budu oko 200 KM uzas .
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#3935 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ladyblue18 »

Ja sam fakat mislila da ce Aldo imati bar neka pristojna snizenja, medjutim nista.
Cijene su blago receno horor.
A i sve ono sto se meni svidi kod nas nije doslo, nit ce izgleda, ne znam ko odabire sta ce stici kod nas od asortimana uopste.
presca

#3936 Re: Cipelice, cipelice..

Post by presca »

Ja sam imala priliku da odem u austriju dok su najveca snizenja .Pred bozic i novu godinu .I ono sto oni imaju cini mi se da nikada ovdje nece biti .Tamo se mozes na snizenju od glave do pete obuci za oko 100 KM .Dvoje savrsenih ravnih cizmica za zimu sam nasla .Jedne su bile oko 100 eura ,na snizenju 30 eura ,a druge su bile oko 200 eura ,na snizenju 70 .Ne propustaju ,pre udobne su .Ma savrseno .Da imam sada priliku otisla bi i nasla tamo ovakve cizmice puno jeftinije nego kod nas .I jos to da imaju puno veci izbor od cipela do odjece .
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#3937 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ladyblue18 »

Pa bas zato sam i ja ocekivala kod nas neka postena snizenja, kad.... :roll: :cry:
bemi

#3938 Re: Cipelice, cipelice..

Post by bemi »

Ja sam danas išla u Aldo, i nije uopšte loše sniženje. Trenutno je do 30-50%, plus dodatnih 20% na konačni iznos kupovine, mada se poprilično probralo i oskudni su s brojevima :-)
presca

#3939 Re: Cipelice, cipelice..

Post by presca »

Ma uzas ,jedino pristojno snizenje je u retru definitivno .Iako imaju zaista i grozne obuce ali i predobre .I tamo uvijek rado udjem i zadrzim se po sat vremena .Moja sestra je kupila na snizenju cizme na stiklu 55 KM ,poslije ovako 10 dana ja sam otisla te cizme samo crne platila 45 KM .Futrovane unutra ,peta da te ne zabole noge poslije sat vremena hodanja ma divne .Inace sam bolesna za dobrim cipelama i imam ih i previse .Ali mi ih opet nikada dosta :-)
WildRedRose

#3940 Re: Cipelice, cipelice..

Post by WildRedRose »

cure, dajte slike, da sta proberemo i mi, i kupimo mozda :D
mp3problem

#3941 Re: Cipelice, cipelice..

Post by mp3problem »

Ja što sam gledala u Aldu, OK su cijene bile, muške cipele do 150, ženske štikle oko 60-70, max. 100, a to mi je OK.
Batine cipele su meni skroz dobre, sniženje bude solidno (npr. sa 300 na 140) i to mi je OK isto.
Imam Batine baletanke i čizme, udobne, kvalitetne...
Samo što imam sad prećih stvari, pa mogu samo oči pariti, ali da imam, rado bih se počastila jednim lijepim štiklicama iz Alde :D
presca

#3942 Re: Cipelice, cipelice..

Post by presca »

Muz mi je olaksao potragu za cizmicama .Dobila sam za godisnjicu od njega prelijepe crne kratke cizmice i torbicu .Vece iznenadjenje mi nije mogao da priredi .
mp3problem

#3943 Re: Cipelice, cipelice..

Post by mp3problem »

presca wrote:Muz mi je olaksao potragu za cizmicama .Dobila sam za godisnjicu od njega prelijepe crne kratke cizmice i torbicu .Vece iznenadjenje mi nije mogao da priredi .
Aaaaaaaaaaa :D :D
Fantastično!
Nikada neću zaboraviti za jedan Božić, gledala je jednu haljinu u Calypsu, skupa ko vrag. Žao meni da je kupim, kad otišla ja u kabinu da se presvučem, a ovaj moj rekao prodavačici, ostavite je, doci cu ja po nju. Sutra dosla sa posla, haljina na krevetu. Svaki put kad je oblačim, osmijeh mi je na licu. Nije mi to najljepša haljina, ali je najdraža :)
P.S. Postavi nam slikicuuuuuuuuu :D
delirium.sa

#3944 Re: Cipelice, cipelice..

Post by delirium.sa »

presca wrote:Ja sam imala priliku da odem u austriju dok su najveca snizenja .Pred bozic i novu godinu .I ono sto oni imaju cini mi se da nikada ovdje nece biti .Tamo se mozes na snizenju od glave do pete obuci za oko 100 KM .Dvoje savrsenih ravnih cizmica za zimu sam nasla .Jedne su bile oko 100 eura ,na snizenju 30 eura ,a druge su bile oko 200 eura ,na snizenju 70 .Ne propustaju ,pre udobne su .Ma savrseno .Da imam sada priliku otisla bi i nasla tamo ovakve cizmice puno jeftinije nego kod nas .I jos to da imaju puno veci izbor od cipela do odjece .
Naša sniženja su samo pokušaj onih pravih :D
presca

#3945 Re: Cipelice, cipelice..

Post by presca »

Postavit cu sliku ovih dana trenutno mi nije digitalac u funkciji .A i mene je ovo bas obradovalo .Znao je koliko trazim cizmice .Ali mi je sada i priznao da je moja sestra bila upetljana .Kako on kaze izabrao bi ti prvo na sto bi naisao i poludila bi .Ovako je ona isla sa njim od radnje do radnje ona probala jer isti broj nosimo .Isti ukus imamo .Sve savrseno ispalo :-D .Samo su mu zivci popustali pred kraj .I poslije 10-te radnje je rekao ako ovdje ne kupis ja odustajem hahahha .
butterfly_01

#3946 Re: Cipelice, cipelice..

Post by butterfly_01 »

Lounge Act wrote:
butterfly_01 wrote:meni trebaju patike.. crne. .da su udobne.. i da su onako na oko fine.. da ih mogu obuci svaki dan.. da ne izgledaju kao klasicne patike..
Image
gdje ima ovakvih patika u Sarajevu, gdje da ih trazim.. svidjaju mi se :-)
Lounge Act

#3947 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Lounge Act »

nisam iz sarajeva pa ne znam gdje bi ih tu moglo biti, a pretpostavljam da ih i tu ima u radnjama sportske obuce i opreme kao sto su ovdje juventa, n sport i sl.
nia3

#3948 Re: Cipelice, cipelice..

Post by nia3 »

butterfly_01 wrote:
Lounge Act wrote:
Image
gdje ima ovakvih patika u Sarajevu, gdje da ih trazim.. svidjaju mi se :-)
Sigurno imaju u Adidasu (preko puta Tržnice).
_EMA_

#3949 Re: Cipelice, cipelice..

Post by _EMA_ »

Sta uraditi kada zuljaju cizme? :sad: Nedavno sam kupila duboke cizme i imam ogroman problem sa lijevom, dok je desna ok, uzasno me zulja na prstima :sad: :sad: od prave su koze i kvalitetne maximalno, ali ... :sad:
žuta lala

#3950 Re: Cipelice, cipelice..

Post by žuta lala »

_EMA_ wrote:Sta uraditi kada zuljaju cizme? :sad: Nedavno sam kupila duboke cizme i imam ogroman problem sa lijevom, dok je desna ok, uzasno me zulja na prstima :sad: :sad: od prave su koze i kvalitetne maximalno, ali ... :sad:
Pokušaj ih malo "razgaziti" - pod tim mislim da obučeš neke baš debele čarape ili nekoliko čarapa i hodaš po kući da se malo prošire. :D Trebalo bi to da pomogne.
Post Reply