Cipelice, cipelice..

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Michun

#201 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Michun »

Better Man wrote:
Michun wrote:
Mis mekinjas wrote: pa meni je sve na špic ružno, ali Louboutin nema samo kritični špic salonke, i meni je dobar, ali recimo ovakav:
ne znam koliko ti imas godina...ali moda se mijenja iz sezone u sezonu.
ja se prije 5 god nisam mogla zamisliti u uskim farmerkama ili u ne daj boze helankama koje su me podsjecale na '80. sad su mi uglavnom hlace uske i imam 5 pari helanki odn. onih debelih hlaca. a da ti ne kazem da prije 5 god nisam mogla zamisliti da uguram hlace u cizme.
sto se tice obuce...sad je manje vise sve moderno. i ravno i peta i spic i zaobljeno. u italiji prosle god sam vidjela koliko okruglih cipela sa petom (kupila 3 para) toliko i salonki sa spicom. tako da...necu reci da nisi u pravu ali za 10ak ili manje god cemo opet sve u spic.
Samo budale slijepo prate modu i nose ono što im razni prodavači i prodavačice magle serviraju. Sve priče oko toga šta je moderno ove sezone, a šta nije je čista glupost za naivne budale od kojih se želi izmusti novac. Treba da nosite ono što se vama sviđa, a ne šta vam savjetuju modni kritičari i okolina. Kupite neke dobre ciple iskrcate veliku cifru (ako želite kvalitet) i dođu vam iduće sezone navedeni ublehaši i kažu te cipele nisu više u modi, već neke druge i vi sad trebate te u kantu za smeće i kupiti te druge koje su u modi. Ja imam svoj stil koji se sastoji u tome da nikog ne kopiram i da nosim ono što se meni sviđa i naravno uvijek gledam kad kupujem da kupim odgovarajuću veličinu. Kupiti cipele ili bilo koji drugi komad garderobe za broj manji ili veći samo zato što mi se svidja je čisti idiotizam. Dakle budite samo svoji i orginalni i ne kopirajte nikog.
Muskarci (vecina) i moda :roll:
Meni je drago da ti imas izrazeno misljenje o modi i cipelama.
bez_ideje

#202 Re: Cipelice, cipelice..

Post by bez_ideje »

VOlim cipele.....balim po radnjama ,imam par finih komada......No,sve na petu ne nosim vise od 3-4 sata kad izadjem .....
Jbg volim vise svoja stopala i kad vidim kod drugarica sta im svakodnevno nosenje stiletto potpetica uradi od stopala,ja lijepo u radnju i zviznem bruku para na anatomske cipele :oops: :oops: :oops: :oops:

Postavim vam kasnije svoju paradnu kolekciju,da ne budem izrod totalni na ovoj temi :mrgreen:
Cholina_Lokica

#203 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Cholina_Lokica »

Sjo ne mogu da vjerujem da Batter i ovdje negoduje i pljuje :-)
Last edited by Cholina_Lokica on 25/02/2011 12:12, edited 1 time in total.
♥ Julianna ♥

#204 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ♥ Julianna ♥ »

U pravu je čoek, šta se ljutite? :roll:
ALexis
Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.

#205 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ALexis »

because_of_you

#206 Re: Cipelice, cipelice..

Post by because_of_you »

Altheda wrote:Because i Ministarka, one bež koštaju 109 KM.
Djevojku potražite na Facebooku - Shopingoholicarka On Line Kupovina (to je naziv grupe), tamo vam piše kako se odjeća i obuća od nje kupuje. ;-)

MoRel se kako probati? :-?
Altheda

#207 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Altheda »

because_of_you wrote:
Altheda wrote:Because i Ministarka, one bež koštaju 109 KM.
Djevojku potražite na Facebooku - Shopingoholicarka On Line Kupovina (to je naziv grupe), tamo vam piše kako se odjeća i obuća od nje kupuje. ;-)

MoRel se kako probati? :-?
Djevojka je u Tuzli, koliko sam ja skonala, tako da sumnjam, mada možda se mogu vratiti ako ne odgovaraju, ali to treba vidjeti s njom.
Gospoda Ministarka

#208 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Gospoda Ministarka »

Pa gdje joj mozemo pogledati sta ima u ponudi?
because_of_you

#209 Re: Cipelice, cipelice..

Post by because_of_you »

Evo sad sam pregledala sve slike :-) Ima i ljepših od onih bež, ali ja bih se bojala naručiti kad ne znam koji broj mi treba od tog modela, a nema vraćanja :-?
Altheda

#210 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Altheda »

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002036353152

Ministarka, eto tu.

Pa i ja isto ne bih smjela naručiti dok ne probam, čak ni odjeću. Sestra će kupiti uskoro neki sako, pa ću vidjeti po njoj kako to sve ide i izgleda.
because_of_you

#211 Re: Cipelice, cipelice..

Post by because_of_you »

Image

Uploaded with ImageShack.us

Image

Image

Eto, šta ja probrah :D :D 8-)
Michun

#212 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Michun »

Imal' iko problem ko ja :D garant ima.
Uska noga i sve ove otvorene a na stiklicu...cak i malo malo otvorene, noga odn. prsti prolete.
ALexis
Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.

#213 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ALexis »

meni se to desi samo kod visoke pete.
od pritiska proletim :D
because_of_you

#214 Re: Cipelice, cipelice..

Post by because_of_you »

Opasnost od proklizavanja :lol: :D
ALexis

#215 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ALexis »

:lol: :lol: :lol: :lol:

gdje me nadje :lol:
Michun

#216 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Michun »

alemaa wrote::lol: :lol: il mi ispod kajjsica se samo izvuce mali prst..a to ne primjetim..e onda drito u zemlju propadam :-)
sandale na kajsice ne nosim ni pod razno jerbo me svi kajsici zuljaju, ali SVI!
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#217 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ladyblue18 »

Baletanke volim.
Salonke nece nikada izaci iz mode, dokle god se radi o nekom spicu sa ukusom, a ne onaj koji se nosao prije 5,6,7, godina koji je izgledao kao hladno oruzje.

Ove ogromne platforme i meni idu poprilicno vec na zivce. :roll:

Poprilicno sam sigurna da konstantno nosenje pete koja ima 10 i vise cm a i manje mozda nije zdravo a ni ugodno.
Cholina_Lokica

#218 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Cholina_Lokica »

Mrzim baletanke :x
swirl

#219 Re: Cipelice, cipelice..

Post by swirl »

Evo vam ova stranica http://www.ioffer.com slicno kao e-bay, nema kakvih nema cipela, ali bukvalno. Meni je ova stranica bolja od E-baya
swirl

#220 Re: Cipelice, cipelice..

Post by swirl »

Cholina_Lokica wrote:Mrzim baletanke :x
Eki to, a ja vise ne mogu zivot da zamislim bez baletanki :-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#221 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ladyblue18 »

Joj ja kad vidim ove silne stranice sa cipelicama, torbicama i ostalim, dodje mi da placem jer ima tako divnih stvari ali ja jednostavno se nikada ne bih odlucila na rizik kupovine na nevidjeno. :cry: :-)
Cholina_Lokica

#222 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Cholina_Lokica »

swirl wrote:
Cholina_Lokica wrote:Mrzim baletanke :x
Eki to, a ja vise ne mogu zivot da zamislim bez baletanki :-)
Kako su meni odvratne ja vama to opisat ne mogu :lol:
♥ Julianna ♥

#223 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ♥ Julianna ♥ »

Image

Baletanke oliti flats su super ljeti na neke fine haljine i helanke, ne kontam što ste protiv :)
Gospoda Ministarka

#224 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Gospoda Ministarka »

Altheda wrote:http://www.facebook.com/profile.php?id=100002036353152

Ministarka, eto tu.

Pa i ja isto ne bih smjela naručiti dok ne probam, čak ni odjeću. Sestra će kupiti uskoro neki sako, pa ću vidjeti po njoj kako to sve ide i izgleda.

Nemam fb, a i zanima me da li je u pitanju koza jer meni je skupo dati 100 KM za cipelicu ŽNJ kvaliteta.
Better Man

#225 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Better Man »

Cholina_Lokica wrote:Sjo ne mogu da vjerujem da Batter i ovdje negoduje i pljuje :-)

Nije nikakvo pljuvanje, već savjet da budete svoji i orginalni, a da ne kopirate druge i da ne nasjedate na šuplje priče raznoraznih ublehaša kojima je jedini cilj da vam izmuzu što više para. Kad kupujem sebi garderobu, cipele, čizme itd. uvijek gledam mi to stoji dobro, a kod cipela i čizmi mi je bitno da je neobična puput neki Camper modela (imam crne cipele sa crvenim đonom, crvenim pertlama koje se ne vežu, već samo zategnu i prošivene su crvenim koncem) ili crne Paul Smith cipele koje mu gu nositi i uz odjelo ili samo hlaće na peglu,a mogu i uz traperice. Ono što je neobično kod ovih cipela su ljubičaste pertle (došle su mi uz njih i rezervne pertle u crnoj boji, ali ih ne koristim) koje im daju orginalnost i neobičnost, a što je najvažnije udobnost im je savršena. Kad ih obučete naprosto se stope s vašom nogom, kao da se oblikuju prema vašoj nozi i uopće ih ne osjetite. Dakle sva garderoba i obuća koja na vama savršeno stoji je moderna, a sve ono što vam ne stoji nije za vas moderno i to bi trebalo biti jedina vodilja kod kupovine, a ne da se vodite šta vam savjetuju raznorazni modni kritičari koje ja zovem ublehašima i koji vole na drugima da liječe kompleks niže vrijednosti.
Post Reply